Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

anielinka
Jak ja się ciesze że mam taaaaakie grzeczne dziecko :Oczko: :yipi::yipi::yipi:
właśnie pojechała koleżanka, a ja przez pół godziny robiłam porządek w domu:Niespodzianka:
Miałam taki sajgon, że Amelka taki by przez miesiąc sama nie zrobiła
:lol:
Zaraz biore się za szykowanie, a najgorsze jest to że Amelka dziś nie spała, teraz chodzi z poduszką i się pokłada, a za 40 min. jedziemy do miasta i będzie marudzenie...no chyba że padnie po drodze...

Pół godzinki, kochana to był chyba bałaganik nie bałagan:Oczko:

andzia
anielinka
właśnie pojechała koleżanka, a ja przez pół godziny robiłam porządek w domu:Niespodzianka:
Zaraz biore się za szykowanie, a najgorsze jest to że Amelka dziś nie spała, teraz chodzi z poduszką i się pokłada, a za 40 min. jedziemy do miasta i będzie marudzenie...no chyba że padnie po drodze...

Dla mnie to i tak dużo :Oczko: miałam na myśli tylko układanie zabawek na swoje miejsce, zbieranie klocków itp.:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

andzia
anielinka

dokladnie :Oczko:

cafe82
anielinka ale tak serio....amelka nie rozrzuca zabawek?nie roznosi po calej chalupie?nie chowa,nie wrzuca za lozko.....itd???

No nie powiem że nie rozrzuca, ale nie bawi się wszystkim na raz...a jak się bawi jedną rzeczą to później ją odkłada na miejsce, bo w ten sposób to właśnie taki bajzel by powstał jak dziś:)
Ale nie myślcie sobie że ja jestem zła za ten dzisiejszy bałagan:) ważne że dziewczyny bawiły się w miare spokojne i mogłyśmy sobie z koleżanką pogadać:)
Poprostu nigdy Amelka takiej ilości zabawek na raz nie poroznosiła po całej chacie:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

witam wieczorkiem:)

R.jutro ma wolne:) super:)

Magda jaki ladny awatarek w suwaczku:)

Anielinka jak ja Ci zazdroszcze takiego aniolka:) ja klocki mam wszedzie w doslownym tego slowa znaczeniu, nawet w kiblu!!! a jak przyjezdza R.siostra z mala to jest taki sajgon ze 30min, to ja mam samego porzadku w lozeczku bo posciel rozebrana skotlowana itd.
cafe trudno Ci dogodzic babo jedna, w pracy zle w domu tez nie dobrze ja nie wiem, jak baba w ciazy :Uśmiech::oczko:

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Anielinka to moj Michał az taki grzeczny to nie jest. Zabawki sa doslownie wszedzie. Jak tylko przestaje sie jakas interesowac to rzuca ja tam gdzie stoi i bierze kolejna.
Moze pokazesz nam sie pofryzjerowo? :)

Kasioleqq super, ze R. ma jutro wolne! Zly humor mu przeszedl? Jak Ty sie czujesz?

Andzia ale sie dzisiaj narobilas!!! Wow! Ale bez zolzikow to szybko poszlo, co?

Cafe fajnie, ze coraz wiecej bedziesz w domku. Musisz troszke odetchnac!