Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

ja moje dziecko musialam obudzic bo chyba by spalo dluzej niz do 17,20 ciekawe o ktorej pojdzie spac....teraz chodzi z babcia i dziadkiem po placu i ogrodzie....dziadki cos sie ostatnio wzieli za opieke i chetnie go gdzies zabieraja moze dlatego ze juz jest jak to moj tata mowi kumaty i mozna sie z nim dokadac....chodzi za raczke i sie bardzo pilnuje i caly czas mowi do nich cos tylko ze to jest baba bumbum mama bumbum tata bumbum i dziadiza bum bum no i hau czyli ze chce do piaskownicy....:lup::lup::lup:

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

babeczki ja tylko na chwilek:)
]
bylismy u okulisty alergia :Histeria: musimy mu kupic kropelki za 60zl...tragedia...
jestem zmeczona caly dzien dzis na nogach ... odebralam zdjecia sa super:) wyslalam kolejna partie:) bardzo ladne wywolali w rossmanie, takie wyrazne:)

ide polozyc mlodego, bo padam nogi wlaza mi w dupe...

magda zarejestrowalam mlodego na bilans na 23.09 na godz.12.50, mam nadzieje ze juz albo jeszcze bede mogla z nim pojsc...

dobranoc

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Ciężki dzień za mną:Padnięty:
Jestem wykończona prawie 2-tygodniowym siedzeniem w chacie, a w perspektywie jeszcze takich 5 przynajmniej. Od rana miałam jakiś nie teges humor, wszystko mnie wkurzało, a dzieci najbardziej. Szkoda słów, jak czytam o tym jak Wasze dzieciaki się bawią, robią to czy tamto, to mam wrażenie, że moje dziewczyny są jakieś inne:Histeria:Mam tez porównanie ze Stasiem w ich wieku i jest naprawdę porażka, one nie potrafią się na niczym skupić, niczym bawić, wszystko jest na sekunde a później świganko, lanko itd:Histeria::Histeria::Histeria:

Justynko przykre z sąsiadem, smutne jak tacy młodzi ludzie odchodzą:Płacz:
Fajnie, że teście zajmują się Olkiem, u mie oprócz mojej siostry nikt dziewczyn nigdzie nie zabiera. Nawet nie pamiętam kiedy moja mama ostatnio zabrała je na jakiś spacer. Wiem, ze oboje z ojcem długo pracują, do tego mają intensywne zycie towarzyskie i te swoje rowery, ale teraz jak jestem uziemiona to mogliby coś zaproponować...

Cafe specjalizacje wybiera się dopiero po skończeniu studiów, W. ma już kilka typów, ale nie chce głośno mówić. JA jej doradzam ginekologie, bo to dobrze płatny zawód:Oczko:

Vercia o której jutro ta obrona? A szkoła przyjazna matołom mnie załamała...masakra...a masz też 6-latki w pierwszej klasie? A może ten program taki ukrócony dlatego, ze teraz w zerówce dzieci w ogóle się nie uczą?
MOże jako pedagog doradzisz mi jak zachęcić Stasia do nauki literek? Liczby ma opanowane super, dodaje, odejmuje do 100, ale literek nie chce się uczyć za cholere. Zna kilka i więcej niet. Czasem próbuje się z nim bawić w zabawe: na jaką litere zaczyna się wyraz...i kiepsko, głoskuje itd. ale i tak nie wiem jaka litera jest pierwsza.

Andzia ale Stasiu zwiazan z Twoja siostra! Ale wcale mu sie nie dziwie, ona jest taka ciagle usmiechnieta i taka cierpliwa i spokojna. Szkoda, ze rodzice nic nie zaproponuja. Pewnie po rostu zupelnie nie pomyslli, ze teraz jets Ci tak ciezko.
Sił!!!!

Justynka fajny prezent dla Olka!
No i swietnie z dziadkami. Wszystkie strony na tym korzystaja :)

Kasiolqq na co ta alergia Kacperka?
Jak bedziesz na bilnsie z Kacprem to w koncu sie spotkamy! my idziemy 23.09 na 12:20 :)

Poprasowałam właśnie, musze jeszcze kuchnię ogarnąć i może uda mi się poczytać przed snem. Jutro prawdopodobnie siorka zabiera zołzy, a ja będe pichcić i sprzątać::):

Magda no nie wierzę, nie zasnęłaś:Oczko:
A dzieciaki rzeczywiście zwiazane z Weroniką, spędzają z nią mnóstwo czasu, a i ona ma do nich morze cierpliwości i chęci do zabawy:)

Andzia, może spróbuj kupić ciastka w kształcie literek albo cos w tym stylu??? Mojego kuzyna uczyłam przez domino i samochody. Miałam wydrukowane fury i napisy, a póxniej gralismy kto lepiej zna się na autach.....z literowaniem jest gorzej...może najpierw spróbuj dzielić na sylaby wyrazy....wiem, że fajna jest zabawa w domino...układasz węża z wyrazów, kto ułozy najdłuższego....stasiu będzie literowal dopiero jak pozna dobrze litery i zapamięta, bez tego nici....

Hej:)
Magda ale macie wyżerke:Oczko:
fajnie wam się ułozyło to spotkanie z Kasioleq...takie nie planowane...hihi

Andzia niezmiennie sił! Tak szczerze mówiąc to nawet nie potrafie sobie wyobrazić co u Ciebie się dzieje::): pewnie jak bym miała zostać z Twoimi dziewczynami to bym nie wiedziała jak nad nimi zapanować i była bym w szoku :Oczko:

Justynka właśnie tą samą tablice mam w obserwowanych aukcjach::):

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Czekalam aż mlody padnie a on zasnął przed chwilą:Wściekły: Nie wiem czy zarywać nockę nad kniga czy lepiej się wyspać?:Zakręcony:
:Zakręcony:Andzia, gdyby drugi raz mogla wybierac kierunek poszłabym własnie na ginekologię albo stomatologię.....
Andzia będą 6 latki, w zeszlym roku nie było w 1 klasach młodszych dziec,i a podręczniki były te same....już pisalam do polowy semestru liczenie w zakresie 5:Niespodzianka:, połowa zajęć odbywa się na dywanie, tj. w przedszkolu....

leje:Zły:
a mam tyle spraw .... moze przestanie wreszcie??

vercia mam nadzieje,ze jednak pospalas troche.....kciuki zacisniete :Całus:

anielinka ta tablica z ikei,ktora my mamy...po jednej stronie ma tablice a po drugiej papier....wieeeeelka rolkeee...fajna sprawa,bo jak rysujemy przy stoliku to korzystam tez z tamtego papieru...

andzia dobrze miec siostre,coo?ja na moja tez moge liczyc

magda mi tu ciagle ciebie brakuje :Całus:

Widze, ze nie tylko w Sz-nie leje. buuu! Co za fatalne zakonczenie wakacji. Normlanie jesiec. I jak pomysle, ze tak ma byc do przyszlego czerwca to plakac sie chce.

Tym razem po pizzy odelcialam. P. cos ogladal, a ja w duzym pokoju pod kocykiem zasnelam :lup:
Glupia jestem, bo wiem, zen ie moge jesc na noc, a obzarlam sie jak prosiak. Cala noc cierpialam i latalam ciagle pic. Stara a glupia.