Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

anielinka
Andzia ale ty masz super z tą siostrą:)
prezenty daliście dziś dziewczynom?

No mam super. Naprawde. Zaproponowała, ze zabiezrze zołzy na cały piątek, żebym sobie mogła w spokoju posprzatac i przygotowac zarełko na urodzinki:Podziw:

A prezent daliśmy dzisiaj i szczerze? Większą radochę miał chyba Stasiu, dziewczyny chwile sie pobawiły i rzuciły w kąt. Jedynie sikanie lalek było fajne, ale musiałam schować butelki, bo miałam całą podłogę mokrą.

andzia
gosiammm
magda_79

Wiecie co, jak pomysle o drugim dziecku to biore tez pod uwage blizniaki. Jakos mi sie to takie oczywiste zrobilo :hahaha:

No właśnie my mamy podobnie:smile_move::smile_move::smile_move:

anielinka
Dziewczyny z Wy z tymi bliźniakami??? :hahaha: zaczynam się bać tu przebywać na tym wątku:))

:sofunny::sofunny::sofunny:

Przyłóżcie ręce do monitrów, przekażę Wam moą podwójną moc jak Kaszmirowski:hahaha:

:sofunny::sofunny::sofunny: dobrze ze ja juz zaplodniona na mnie nie przejdzie chybaze Kornela sie rozdwoi:)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

cafe82
:yipi:
andzia
Cafe a powiedz mi jak będzie drugi chłopak to macie jakieś imię w zanadrzu?
Mnie się na B. podoba Beniamin:)

no nie wiem...bardzo podoba mi sie borys ale teraz tych borysow pelno

a w ogole to doszlam do wniosku,ze jak beda 2 chlopaki ,to odziedzicza imiona po dziadkach....uwaga....zdzisiu i zbusiu:sofunny:

:haha:
Cwaniara, myślisz, ze jak od końca alfabetu pojedziesz to więcej dzieci nie będzie:hahaha:

Anielinka ja jeszcze w temacie prezentów. W Ikei są takie tablice dwustronne, z jednej strony rysuje się kredą, a z drugiej pisakami. Bardzo fajna. JA naszą musiałam schować, bo dziewczyny jeszcze do niej nie dorosły, miałam wszystko popisane, jadły krede itd. Ale Amelka z tych dużo grzeczniejszych i wiem, że lubi takie plastyczne zabawy.

andzia
cafe82
andzia
Cafe a powiedz mi jak będzie drugi chłopak to macie jakieś imię w zanadrzu?
Mnie się na B. podoba Beniamin:)

a w ogole to doszlam do wniosku,ze jak beda 2 chlopaki ,to odziedzicza imiona po dziadkach....uwaga....zdzisiu i zbusiu:sofunny:

Cwaniara, myślisz, ze jak od końca alfabetu pojedziesz to więcej dzieci nie będzie:hahaha:

bo nie bedzie :Histeria:

andzia
Anielinka ja jeszcze w temacie prezentów. W Ikei są takie tablice dwustronne, z jednej strony rysuje się kredą, a z drugiej pisakami. Bardzo fajna. JA naszą musiałam schować, bo dziewczyny jeszcze do niej nie dorosły, miałam wszystko popisane, jadły krede itd. Ale Amelka z tych dużo grzeczniejszych i wiem, że lubi takie plastyczne zabawy.

potwierdzam,my mamy taka i nasz dzik daje rade ale oczywiscie kreda i kredki tylko pod nasza kontrola

andzia
gosiammm
andzia
I co?
Przeszły po was jakieś prądy?
Bo mi włosy dęba stanęły i nie mogłam odkleic rąk od komputera:sofunny:
Może przekazałam nawet i trojaczą moc:sofunny:

A może prądy się od monitora odbiły:smile_move: i będziesz płodna jak czarnoziem:smile_move:

:sofunny::sofunny::sofunny:

Posikałam się

Ale oczywiście nie myśl sobie, że nie będzie
A masz :ass:

dziewczyny co dzis z Wami??? ja nie moge nic napisac bo co czytam to sikam...:sofunny:---czarnoziem, no nie moge:sofunny:

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

cafe82
andzia
cafe82

bo nie bedzie :Histeria:

Poczekaj, aż urodzisz, to Ci Gośka jeszcze nie jedno wywróży::):::):::):