Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
gosiammm
Magda a ja znów mam nadzieję, że drugi taki jak Kuba (jakkolwiek to zabrzmi:Oczko:) mi się nie trafi :lol:

Haha, tez tak myślałam, i co mam???:lol:

Dlatego próbuję przygotować się i na taki warint :lol: P. ostatnio stwierdził, że on już tak się przyzwyczaił do myśli że będziemy mieli bliźniaki, że będzie zawiedziony jak zajdę w ciążę i będzie jedna fasolina :lol:

to się rozpisalyście kobietki...fiu...fiu....
Goska, gratki dla Kubuli!!! Podobno drugie dzieci sa przeciwieństwem pierwszych......
Ja, jak usłysze tutaj o bliźniakach to też padnę z wrażenia....
Justynka odpoczywaj, ja miałamj rwę od 6 miesiąca do porodu...przy duzym brzuchu, pokonanie dystansu z kanapy do łazienki było ekstremum!!! Po porodzie jak ręką odjął!!
W szkole rodzenia babka kazala robić mostki....i trochę pomagało....
Ja załatwilam to co chciałam, chociaz oblecialam dwie szkoły i 3 koleżanki z pracy:Szok: dodatkowo okazało się, że na jutro ma być gazetka patriotyczna też:Padnięty:hm...a ja mam sowy i misie:Szok:zrobiłam obiad z dwóch dań...bo jutro nie chcę stać przy garach...młody śpi i ma nieskończone pokłady energii na dzisiejszy dzień....to chyba po mnie :lup:

Do nas wpadła moja siorka z mini torcikiem, zołzy zdmuchnęły świeczki, zjadły po kawałaku i poszły spać::):
a ja ją wykorzystałam i skoczyłam na szybkie zakupki i do przedszkola spisać wyprawkę. Pogadałam z Panią dyrektor, kazała życzyć Stasiowi powrotu do zdrowia, a mi się ryczeć zachciało. Kiedy on pójdzie do tego przedszkola?
Jak mu przeczytałam, ze od tego roku będą mieć gimnastykę i religie, to też zrobił się smutas, że on by już chciał isć teraz:Płacz:

kasioleqq
cafe82
goska gratuluje ...no to sie wam zacznie :hahaha:

w takim razie nie pozostaje nic innego jak z calego serca zyczyc blizniakow :36_6_3:a pozniej zorganizujemy zlot blizniakow :sofunny:
powiem tak,jak sie okaze,ze jeszcze ktoras z was zaciazy podwojnie to chyba padne

:sofunny: dobre haha :36_27_2::36_15_33:

:sofunny:
JA tez. Przy Cafe już padłam z wrażenia. Mam nadzieje, ze nikt mnie o żadne czary nie oskarzy.

cafe82
mialam wam pisac wczesniej ale moze jeszcze to aktualne
w rossmanie sa pampersy za 44 zl,te wielkie paki plus chusteczki za free
wielkie paki czyli 62, jesli dobrze pamietam, szt 4+
ja to teraz poluje na promocje:)

dzięki za info.
My często kupujemy w Selgrosie na promocji, dwie Jumbopacki z chusteczkami czasem się uda za 90 zł.
A my już od dawna używamy 5 i chyba powoli przejdziemy w 6. Chociaż wypadałoby w ogóle z pieluch zrezygnowac, ale teraz przy leżącym Stasiu to już kompletnie nie mam do tego głowy.

andzia
kasioleqq
cafe82
goska gratuluje ...no to sie wam zacznie :hahaha:

w takim razie nie pozostaje nic innego jak z calego serca zyczyc blizniakow :36_6_3:a pozniej zorganizujemy zlot blizniakow :sofunny:
powiem tak,jak sie okaze,ze jeszcze ktoras z was zaciazy podwojnie to chyba padne

:sofunny: dobre haha :36_27_2::36_15_33:

JA tez. Przy Cafe już padłam z wrażenia. Mam nadzieje, ze nikt mnie o żadne czary nie oskarzy.

Andzia ja nie chcialam sie wyrywac ale juz dawno zastanawialam sie czy Ty aby na pewno nie masz jakichs zdolnosci czarodziejskich:Hahaha:

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

my tez od dawna uzywamy 5, do dzisiaj uzywalismy ich tylko do spania i na dluzszy spacer, ale dzis musialam zalozyc mu bo 6razy zesikal sie na panele, i walna klocka...
mowie Wam nie mam sily dzis do tego dziecka, az sie poryczalam dwa razy...
do tego wszytskiego skacze po meblach dzis byl juz wszedzie chyba tylko na zyrandol mu sie wskoczyc nie udalo...
a mnie bardzo bolal brzuch przez chwile, tak jak na okres ale to byl bol ciagly wiec to chyba nie skurcz i trzymalo chyba z 15min.na szczescie teraz minelo...
pogoda taka sobie straszny wiatr na dworze, az mi sie nie chce wyjsc...
przegladam wozki na all, ale nie ma nic ciekawego z okolicy;/

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Kasioleqq kicha z wozkiem. Popatrz w kontakcie albo na allegro. Cos znajdziecie. Popatrz tez w komisach. Widzialam ostatnio fajne wozki w komisie przy Pl. Żołnierza, jak sie idzie w strone Pl. Colleoniego po prawej stronie, przed Era.

Gosia gratki dla Kubusia! Az sie wzruszylam :)
Wiedzialam, ze o to chodzi! Dzielny facet!

Andzia szkoda Stasinka. Oby wszystko super sie zroslo i po 20 wrzesnia mogl juz isc do przedszkola.

Vercia nawet nie pisz, ze drugie dziecko to przeciwienstwo pierwszego :lup:
Jak Michała spokoj i opanowanie przemienia sie w energie to zwariuje.

Wiecie co, jak pomysle o drugim dziecku to biore tez pod uwage blizniaki. Jakos mi sie to takie oczywiste zrobilo :hahaha:

My Miskowi podwojne urodziny robimy. Dla znajomych z dziecmi chyba w krainie zabaw, jeszcze zadecydujemy. A dla dziadkow i chrzestnego w domu przy kawce i torciku. Nie mM ZAMIARU SIE NAPINAC.

gosiammm
magda_79

Wiecie co, jak pomysle o drugim dziecku to biore tez pod uwage blizniaki. Jakos mi sie to takie oczywiste zrobilo :hahaha:

No właśnie my mamy podobnie:smile_move::smile_move::smile_move:

anielinka
Dziewczyny z Wy z tymi bliźniakami??? :hahaha: zaczynam się bać tu przebywać na tym wątku:))

:sofunny::sofunny::sofunny:

Przyłóżcie ręce do monitrów, przekażę Wam moą podwójną moc jak Kaszmirowski:hahaha: