Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

mialam tylko poczytac i zniknac
ale
vercia piekne zdjecia,piekny dom....powiedz te szafki dzielone na kwadraty to lazienkowe?bardzo mi sie podobaja....gdzie je wypatrzylas?
no i rodzinka super

reszte przepraszam ale dostalam przez ten upal niezle w tylek:(
a jutro ma byc jeszcze gorzej:(w sklepie mam saune,szokkk

aaa beata hej :Kiss of love:

Hej,
u nas tez skwar, debiut besenowy zaliczony, tylko Zośka się bała i nie chciała wejśc do wody. Niestety jeden basen dziurawy, chyba myszy go pogryzły i musze jutro dokupić, bo w jednym trochę im ciasno

Kasioleqq dobrze, że juz po wizycie
Veronica śliczne foteczki, piękny dom i wszystko super urządzone, dopracowane, pierdołki, obrazki, no rewelacja. Fototapeta też bomba. No i również zaintrygowały mnie te kwadratowe szafki
Cafe :Całus: jak tam?

anielinka
andzia
Anielinka to fakt, wszystko ubabrane, moje zołzy się w dodatku nimi wciąż wymieniają:Padnięty:Ale tez nigdy nie zjadły ich do konca, przeważnie w połowie lizak ląduje na ziemi.

u nas tak samo, zreszta z lodem tez tak bywa, że w połowie laduje na ziemi:)

to olek nie lubi lizaków ciocia mu kupila nad morzem u ktorej mieszkalismy a ten nie i koniec nie smakuje mu za to bardzo lubi szejka truskawkowego ale to tak sporadycznie dostaje moze w sumie dwa razy dostal troszeczke....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Witam!
Wczoraj w pracy nie bylo netu, a w domu nie mialam sily usiasc do kompa. Mam dosyc tych wszystkich przygotowan :(
Pogoda taka jak u Was! Michał zle to znosi, szczegolnie jak pol dnia muismy gdzies jezdzic.

Beata super, ze sie odezwalas! Janke da sobie rade, to bardzo madry facet. No i kiedys musi byc pierwszy raz :)
Ja podobnie jak Andzia jezdzilam na kolonie, a potem na obozy od I klasy podstawowki.

Vercia jestes niesamowita! Wszystko tak super ogarniasz - podziwiam.
Gratuluje zdobycia pracy. Fajnie, ze dostaniesz I klase! A staz do kontraktowego juz masz zrobiony czy teraz zaczynasz te 3 lata???

Justynka ale Wy kochanie te Omegi :)

Nasza znowu zespusta. Nie chce mi sie nawet pisac ile kasy i jak sie ciesze z tego powodu. Nie dosc, ze teraz kazda zlotowka sie liczy to jescze samochod unieruchomion, kiedy jest nam taaaak potrzebny!

Andzia balerinki kupilam w Deichmannie, a spodnie (bardzo fajne do kolan) w Terranovej.
Ale fajnie macie z tymi wyjsciami na dzialke! Zazdroszcze.

JA mam dosyc opieki tesciow nad Michałem. Ale to duzo pisania, zmobilizuje sie i wszystko opisze na boku. Jak tylko zlosc mi przejdzie :(

Witam i ja:)

Vercia domek przepiekny!!!
Magda współczuje przygotowań... chociaż ja lubiłam ten czas:) ale my byliśmy w innej sytuacji, ja wtedy nie pracowałam i mieliśmy dużo czasu na przygotowania... no i przygotowywaliśmy niektóre rzeczy z dużym wyprzedzeniem... jeszcze jak byłam w ciąży także w sumie ja żadnej lataniny nie pamiętam :Oczko:
Beata fajnie, że się odezwałaś:Śmiech: Trzymam kciuki za Janka żeby dał radę na obozie:) Matko jedyna ja byłam na koloni jakoś w wieku 8 lat, a teraz to jakoś nie wyobrażam sobie wysłać Kubę w wieku 8 lat na kolonie:36_11_1: ale i z tym trzeba się będzie zmierzyć :Oczko:
Justynka fajnie, że wyjazd się udał:)

Witam...
u nas skwar na maksa, 33 st. w cieniu, na dodatek wczoraj wieczorem popadało, więc dziś okropna parówa :Padnięty:
rano też byliśmy na zakupach i zakupiłam truskawki, Amelka wczoraj dopiero zasmakowała:)
a dziś nie ma zabardzo apetytu, kaszki nie chciała, tylko troche jaja zjadła...może to przez ten ukrop...

Magda alez już bliziutko do tego pięknego dnia::): bierzesz jakis urlop???
współczuje problemów z autem::(: ale z samochodami to niestety tak jest, że psuja się wtedy kiedy najbardziej sa potrzebne :lup:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

ZOłzinki w łózkach, ale nie mogą coś zasnąć...

Magda
dzięki za info, na pewno zajrze do Terranovy, normalnie nie mam się w co ubierać w te upały:Kiepsko:
A przygotowania w taką pogodę na pewno są męczące, ale zobacz jak pięknie i słonecznie będziecie mieć w Dniu Ślubu::):
Czekam na posta z boczku.

Gosia u nas też ukrop, w chacie gar, mimo, iż mam wszystkie rolety zewętrzne pospuszczane. Dzisiaj chyba takie apogeum, a od jutra załamanie pogody, zobaczymy.

Anielinka u Was tez dziurawy basen? Może też myszy?
A kawke lepiej sobie daruj:yes:
Moje dzieciaki uwielbiają truskawki, codziennie kilogram we trójkę obrobią, a że nic im nie wychodzi po nich, to nie ograniczam