Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Andzia super, że wszystko ok :) a swoją drogą to dziewczyny tez duże ;) chociaż mój Oliverek 2400 też nie mały aż się boję, że w te śliczne spioszki 56 się nie zmieści hihi u mnie w końcu remont rusza... dzięki Bogu :) cały dzień pomalutku wynosiłam drobiazgi z pokoju a później mąż weźmie się za malowanie i przyszły mi naklejki na ścianę i powiem wam, że są cudowne:) przy okazji zamówiłam lampę, lampkę nocną i mam nadzieję, żę do środy pokój będzie pomalowany a meble skręcone ;)
KasioleQ ty śledzie a ja wcisnęłam pizze a teraz usmażyłam sobie kebeba i zjem z chlebem i sałatką z pory :) i chyba pęknę od tego jedzenia...

a jeszcze mam parę rzeczy do kupienia nie mam wanienki, nosidełka, karuzeli..;/ jak tylko skończę remont to kupię te osttanie pierdółki i będę spokojnie czekać... a torbę spakuję może za 2 tyg.
Gosiamm ja też mam czasami takie zawroty głowy i słabo mi osttanio tak mi się w sklepie zrobiło aż uderzenia gorąca dostałam ale na drugi dzień przeszło mi lekarz mówił, że to takie zaburzenia krążenia w ciąży i to normalna sprawa.. .ja zawsze biorę zimny prysznic i robi mi się lepiej :)

Oki, Veronica mam do Ciebie jeszcze jedno pytanko, ponieważ Ty masz doświadczenie w sprawach zapalenia układu moczowego...w badaniu moczu wyszły mi leukocyty-10, a norma jest do 5, lekarz to widział, ale nic nie mówił, dopiero teraz tak to przeglądam i się zastanawiam...
Czym objawiało się u CIebie to zapalenia?

veronica fajne te naklejki ale drogie troszkę...;/ ja kupiłam takie jakby z takiej gąbki z Kubusia Puchatka;) mi jeszcze brakuje kilku duperelków,ale to kupie w niedziele, albo w poniedzialek...no i mam nadzieje ze w tym tyg.przyjdą już te okna no bo przecież oszaleć mozna:Smutny:

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

czesc nazywam sie ania ,milo mi slyszec ze ktos ma termin porodu przyblizony do mojego ja dzidzi sie spodziewam na 9 wrzesnia!! i wsumie nie moge sie juz doczekac, choc do calosci zostalo tak malo! przybylysmy juz taka droge..wiec i te ostatnie 4 tygodnie tez mina..choc zaczyna mi sie czas juz dluzyc..choc to pewnie z tesknoty za maluszkiem...to moje pierwsze... to my juz wsomie na ostatnich nogach..jestem ciekawa jak sie czujesz..? jak znosisz upaly? itd prosze odpisz zycze powodzenia na kolejne dni i pozdrawaim gorace ciebie i malca!!!

hej brzusie;)

co słychać jeszcze śpicie???mnie jakoś dziś dziwnie boli brzuchol i taki twardy jest jak skała,a w nocy przy obracaniu się z boku na bok tak mnie bola, że mój R.chciał jechać ze mną n a pogotowie...też macie takie bóle???zastanawiam się czy iść do lekarza czy poczekać do środy, bo w środe mam iść na kontrol...

Andzia muszę pojechac do reala, bo moj R.gdyby pojechał sam, to by nakupował samych pierdół,ktore w ogole by sie nie przydały do niczego...:Psoty:

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

DZień doberek:)

Ja dziś normalnie spałam do ...9!!!! Pierwszy raz od kilku lat tak długo spałam:)
no ale też jestem wyspana, pełna energii i sił do życia, że zaraz biorę się za jakieś sprzątanko:)
Ale takie delikatne tylko:)

Kasioleqqmi też coraz cieżej się obrócić, czasem to nawet łatwiej mi wstać o położyć się na drugi bok:)

Dzidzia witaj wśród wrześniowych mamusiek. Zapraszamy do pogaduszek i narzekań:):):)