Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!
Fajnie spędziłyście długi weekend. Fotki boskie!!! Michalka teksty mnie powalają. Przy czym Marcel więcej wrzeszczy i wykonuja nieartykułowane dźwęki niz mówi wyrazy. My cały weekend mieliśmy gości, nie miałam ani chwili żeby dojść do komputera.:Wściekły:
Ze zdrowiem lepiej, tylko marcel jeszcze kaszle. Po tej długiej przerwie tyle ludzi na dzisiaj zapisało się na wizytę. My załapalismy sie na jutro dopiero.
W niedziele odwiedziliśmy ikea. Dokupiliśmy brakujące meble i jak wróciliśmy okazało się, że ława jest trzaśnięta:Wściekły::Wściekły:Będę musiała jechać z reklamacją:Wściekły:
Dzisiaj mój G. zaszalał i mnie zaskoczył. Rano zaproponował, że da mi na makijaz permamentny jako prezent na 5 rocznicę. Juz kiedya mamrotałam, że bym STRASZNIE CHCIAŁA. Teściowa zajęła się młodym a ja pojechałam do Leszna. Bardzo mi się popdoba ale mam 4 razy spuchnięte powieki i trochę boli. O 16 mialam usunac zeba U DENTYSTY ale przełożyłam wizytę na środę.

Fotki wrzucę jak p;ozyczymy od mamy aparat. Nie mam aparatu żadnego, chyba że pozyczy mi G. jak wróci. On ma taki byle jaki w trasę do zdjęć. U kosmetyczki robiłam tylko kreski na oczach i wrzuce jak zejdzie opuchlizna. bo teraz wyglądam jakby mnie mąż sporadycznie bił za sloną zupę!!!:sofunny:
Jutro idę do kumpeli na pazury, przez ten remont mi odpadly wszystkie i mam kikuty. Moja mam się rozchorowała i musze korzystać z pomocy teściowej. :Padnięty:
Zmykam kapac melka i zajrzę jeszcze.
KasioleQ ławę może wymienię pod koneic tyg. mam 100 km do Poznania i do Wrocka, więc kawałek jest. W taki upal nawet nie mysle jechać z mlodym, a i tak pojade sama bo G zalatany.
Kasia jak wasz remont? Koniec juz?

Cafe ogromne gratulacje:brawo: Normalnie nie mogę uwierzyć! I już 9 tydzień:whistle: Super!!!
Zrobiłam fotki G. aparatem i nie mogę wrzucić!:Wściekły: Ostatnio chciałam wkleic marcela i też mi wyrzucało:Wściekły: Nie wiem dlaczego?
Naparzyłam sobie rumianku na opuchliznę, mam nadzieję, że zejdzie. Jak bylam na zakupach to ludzie oglądali się jak za malpa w cyrku.
Uciekam ogarnąc bo młody zasnął i zrobię jaKIEŚ okłady.

magda_79
Vercia ale zaszalalas z makijazem!
Kicha z lawa, tym bardziej, ze macie tak daleko :(
Szkoda, ze nie masz zadnych fotek Marcela!

Kasioleqq i mnie przerazaja ceny jedzenia :(

Nie moge sie skoncentrowac, zeby napisac cokolowiek wiecej. Po prostu poczekam na fotki babelkow Cafe :)

Ja też czekam na fotki!!!! I ja nie mogę w to uwierzyć:36_7_8: aż mi się płakać chce z tego wzruszenia!