Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Pisze szybko, bo mam pobudki co 5 minut:glass:
Wirusowe zapalenie gardła, leczymy objawowo, nurofen+tantum verde, za kilka dni powinno przejsc. Oby:Histeria::Histeria::Histeria::Histeria:
Maryśka w gabinecie miała 39, jak lekarz zobaczył moją bezradność i to co one wyprawiaja, to przepisał im relanium, mam dawac przez kilka dni, zeby sie troche wyciszyły. Trzymajcie kciuki, zeby pomogło, bo sfiksuje:Histeria::Histeria::Histeria:

Witajcie!
Matko od rana boli mnie głowa..:kiepsko:
Andzia niezmiennie sił!!! i zdrówka dla dziewczynek!
anielinka Amelka śliczna!!! taka ułożona i czyściutka:36_2_25:
kasioleqq zdolna z Ciebie kobietka! Ja po pomalowaniu drzwi od szafy wnękowej (które po mojej ingerencji nadają się do wymiany) dałam sobie spokój z malowaniem :hahaha: :Oczko:
Cafe nie przejmuj się mieszkaniem, korzystaj z lenia dopóki możesz :Oczko:

A my dostalismy propozycję od znajomych, którzy wyjeżdżają na początku lipca na 4 dni na Hel ehhh i tak nas kuszą... co do wolnego może bym się dogadała... poprostu zamiast wolnego weekendu miałabym wolne 4 dni w tygodniu... Ale na Hel???????????? Po Łebie sobie obiecałam, że jeżeli kiedyś jeszcze wybierzemy się nad morze to jak najbliżej... bo ja morza za bardzo nie lubię i jak mam jechać 8 godzin, żeby zobaczyć to samo morze co wszędzie to mi się nie uśmiecha... No ale będzie fajna ekipa:)
Zobaczymy, jak nie na Hel to jakoś w lipcu, albo sierpniu przejedziemy się na weekend do Krakowa:smile_move:

Witam!

Andzia ale te zołzy daja Ci popalic! JAk sie dzisiaj czuja? A raczej jak TY sie czujesz?
Oby relanium pomoglo.

Cafe nie martw sie sprzataniem. JAk jestes zmeczona to odpoczywaj. W drugim trymestrze pewnie bedziesz biegac jak szalona ;)

KAsioleq ale sie wzielas za remont! :o_master:

Gosia jedzcie ze znajomymi jesli macie okazje. Hel nie Hel, a jak fajna ekipa to wszedzie bedzie super!
Wspolczuje pobudek. Ale przyzwyczaisz sie :lup:

Anielinka ale z Amelki dama! Nie moge sie napatrzec! Taka jasniutka i czysciutka. I te nieodlaczne korale. Fotka z decha do prasowania powalajaca :hahaha:
Nie pogratulowalam wczesniej Amelce "rozgadania" sie :)

A u nas ZĘBY! Nic dodać nic ująć :(
Obie dolne trojki juz sie przebily, a dokuczaja dalej. Juz nawet Wam nie pisze co sie dzieje.

Za to wczoraj przy kapieli okazalo sie, ze Michał "zna" wiele wierszykow :)
Nawet nie wiedzialam, a co zaczynalam jakis mowic to dopowiadal koncowki.
No, ale cos za cos. Misiek gada, liczy i zna i rozpoznaje ksztalty. A sierotek na jezdziku nie potrafi jezdzic :lup:

Co do nocy to tylko Wam napisze, ze o 2.30 w nocy jeden z sasiadow postanowil robic remont i wiercil, przybijal itp.
Nie wytrzymam dlugo w tym wariatkowie na klatce :lup:

Magda współczuje koszmaru zębowego i walniętego sąsiada:lup:
I brawa dla Michałka, zdolny z niego chłopiec. Mnie wczoraj lekarz próbował przekonać, że dzięki temu, że zołzy sa takie żywe to się szybciej i lepiej rozwijają i porównując je z dziećmi w wich wieku wypadają baaaaaardzo dobrze. Ale jakoś mnie nei przekonał...czym ja się mogę pochwalić, ze podjezdzają jeździkami pod parapet, łapią się go, jeździki odjezdzają, a one wisza jak małpy, az nie spadną???Albo, że skaczą ze stołu na krzesła i nie zawsze trafią???

andzia
Gosia my chyba tez skoczymy na weekend do Krakowa, Stasiu nas bardzo namawia, bo chce zobaczyc smoka wawelskiego:)
I nad morze tez bym chciała, Hel jest fajny, ja bardzo lubię Władysławowo:yes:
Ale czy będzie w ogóle lato???
Ma nadzieje, ze Kubie się pobudki spowrotem poprzestawiaja:)

Może spotkanie parentingowe w Krakowie zrobić :Oczko:
A co do pogody to do Krakowa można jechać obojętnie kiedy, a jak nad morzem nie będzie pogody to co tam robić? :leeee:

Andzia przepraszam, ale nasmialam sie z ekscesow Twoich dziewczyn. Skakanie ze stolu to dla mnie totalna abstrakcja. Wejscie na krzeslo to juz byloby cos.
Ale ja podobnie jak Wasz lekarz uwazam, ze takie zywe sreberka super sie rozwijaja. Sa odwazne, pewne siebie itp.

Wlasnie, co z naszym spotkaniem? Szukacie czegos ciekawego?
Dla mnie spotkanie w Krakowie odpada :(

hej kobitki:)

ja tylko na chwilke...:)

jade zaraz doi babci musze dalej dzialac:) calkiem ladnie wyszlo to moje malowanie wiec dzis jade konczyc, bo R.nie moze moj brat dopiero po poludniu wiec ja do tego czasu sama zadzialam:)
Maly pojechal juz po 6 do tesciow...tak szkoda bylo mi go budzic, ale jak zobaczyl dziadka to sie usmiechnal i mowiedzial ze idzie do kaki:)
juz troszke teskno, bo strasznie cicho w chacie ale od jutra ma byc ladna pogoda wiec moze troszke pobedzie na sweizym powietrzu:)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Andzia bidulo wspolczuje Ci, zdrowka dla dziewczynek niebawem bedzie lepeij:)

Anielinka cudna ta Twoja Amelka prawdziwa ksiezniczka, taka delikatiutka;)

Magda Misiek jest cudny te jego rozmowy to naprawde nadzwyczajne;)

cafe kobito, odpoczywaj przyjdzie czas to ci sie zachce sprzatac:)

Gosia jedz kochana jak macie mozliwosc zawsze to jakas mila odskocznia:)

to chyba wszystko, buziaki zajrze wieczorkiem:)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png