Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

a ja wlasnie wrocilam z zabiegu i od babci i wyobrazcie sobie ze maly zasnal po 14 i spi do teraz..
u babci troszke lepiej ma rozne przeblyskie i wie co jest piec, ale ogolnie jeszcze gada glupot bez zmian...siostra ktora dzis jej podlaczala kroplowke mowila, ze z babcia jest juz duzo lepiej jesli chodzi o chorobe fizyczna...wiec mam nadzieje ze ja wypuszcza za kilka dni, moze jutro...mam wrazenie ze gdyby byla w domu to moze bylaby normalniejsza...
najwazniejsze ze jest juz troszke lepiej..;)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

gosia swietnie ze cos sie ruszylo, oby propozycja byla ciekawa i oplacalna;)trzymam kciukasy:)
Andzia super ze siostra odbierze Stasia:) ja cie kochana podziwiam ze dajesz rade...ja przy jednym maluchu czasem nie daje rady a Ty z trojka sobie swietnie radzisz...
a Kacpra kopac nauczyl moj madry tatus...ostatnio wyglupial sie z malym i nie chcaco go przewrocil maly sie rozbeczal a dzidzius na to daj mi kopa...za to ze cie przewrocilem nie dobry dziadek...nauka nie idzie w las...
gosia biedny Kubus oby te zebole daly juz spokoj:)
magda a ty juz dawno pytalas w jakim szpitalu lezy babcia...na Piotra Skargi w Wojskowym...
vercia alez z ciebie niesamowita kobitka...hehe zanim G.znajdzie ekipe to ty pewno sama remont odwalisz...;)
Anielinka tak to u nas kochana wlasnie jest cholera zanim doczekasz sie na wyniki to masakra...;/
Tynia pochwal sie jakie kalosze i plaszczyk kupilas, ja tez mam zamiar malemu kupic, bo na lato sie w tym roku nie zanosi:(

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Hej. Nie iwem czy uda mi sie cos napisac, bo slysze tylko: chodz, chodz!

Gosia moze w koncu UP czyms sie wykaze i jakas fajna oferte Ci przedstawia :).
Wspolczuje P. tych dojazdow! Koszmar - tyle godzin w drodze codziennie.
Biedny Kubuś! Musi bardzo cierpiec :( Mam nadzieje, ze te jego zebole w koncu odpuszcza.

Kasioleqq super, ze z babcia lepiej! Pewnie z R. sie ulozy. Dla niego to chyba tez niezbyt latwa sytuacja.
Super z tymi zabiegami! i jakie efekty! Dlugo jeszcze bedziesz chodzic?

Anielinka tydzien na wynik badania?? Lekkie przegiecie!

Andzia jak tam siostra dotarla ze Stasiem do domu? Jak poszly jej ustne egzaminy?

Vercia chwila moment i sama ten remont robisz :hahaha:

Tynia dobry pomysl z kaloszami i plaszczem! My tez sie chyba zaopatrzymy w taki sprzet.
Wiem co o nudzie w pracy. O wiele bardziej wole jak jest duzo pracy.

U nas tez masakra zebowa :( Przed chwila Misiek przyszedl do mnie, trzymal sie za policzek i mowil: mama, boli!
A mnie boli serce, bo naprawde nie wiem jak jeszcze moge mu pomoc :(
I tak w tym wszystkim jest pogodny. Dzisiaj urzadza sobie biegi i wola: dzidzia biegnie! albo: dzidzia goni mame!

P. na treningu, a my sami, wiatr taki, ze nawet nie wybieramy sie na spacer :(

Hej!
Właśnie wrócilismy z Leszna. Wycieczka średnio - przyjemna. Leje jak z wiadra.
Andzia ja nie mam tapet do zdarcia. Mamy normalnie farba pomalowane ściany ale w niektórych miejscach mamy gipsowe wzorki z szablonów i to trzeba zdrapać. Do tego korytarz mamy kawałek masą wenecką, takim tynkiem ozdobnym i to tez trzeba zetrzeć papierem. G. organizuje sobie pomocnika. Dzisiaj się pożarlismy o ten remont. Podobno pojechał do jakiegoś malarza. Zobaczymy.............:whistle: Wszystko mnie wkurza!!!!!!!Wszystko w proszku:Histeria:
KasioleQ DOBRZE, ŻE z babcią lepiej.
Magda, Goska sił na zębole!!! Oby szybko dały spokój!

U mnie leje non stop, tragedia:Histeria::Histeria::Histeria:
CIężkie popołudnie miałam z dzieciakami, zwariuje, jak przez kolejne dni znowu się nie ruszymy z domu.

Kasioleqq dobrze, że z babcią lepiej, mam nadzieje, ze z R. tez sie dogadaliscie.
Ale ma Kacper spanie, u mnie standardowo 1, 15 minut, nawet w taką pogodę nie śpią dłużej::(:
Magda wrzucisz filmik?
Słodki ten Twój Michał, Ty masz tyle spokoju i cierpliwości na te jego zęby, że nic dziwnego, że on taki grzeczny i ułożony chłopak:)
Cafe mam nadzieje, ze Olek da Ci jutro pospać!!!
Tynia tez myślałam ostatnio o kaloszach, ale chyba się jeszcze wstrzymam, bo jak znam życie, to moje wariatki i tak by w nie siadały itd.
Vercia oby G. kogoś znalazł, wiem jak wkurza taki remontowy chaos!!!

Zmykam do deski:Padnięty:

Andzia milego romansowania z decha :)
Naprawde wspolczuje uwiezienia w domu, bo ja dzisiaj cale popoludnie przesiedzialam w domu i juz mam dosyc, a mlody nie marudzi.
Wcale nie mam tak zawsze cierpliwosci, zdarza mi sie krzyknac na Michała albo zupelnie niepotrzebnie go popedzac i podnosic glos. Ale staram sie jak moge. P. jest o wiele bardziej cierpliwy :)

Vercia i ja mam nadzieje, ze G. kogos znajdzie. Remont to nie najlepszy czas dla zwiazku :lup:

Cafe Spij, odpoczywaj - niech maluch rosnie :)

A u mnie spokoj, Michał szybciutko dzisiaj zasnal. Niestety zamiast sie polozyc to P. dal mi zadanie. Jutro ma wywiadowke, a ja pisze mu oceny dla kazdego rodzica :lup:

A przydaloby sie polezec. Dzisiaj gralam w ping ponga z baaaardzo wymagajacym przeciwnikiem, pomachalam hantlami, porobilam brzuszki i na koniec wytelepalo mi tylek i uda - kupili nam masazer na silownie :)

Magda filmiki supeeeer, Michaś ma taki słodki głosik :Podziw:
kurcze może mi też by się udało jutro nagrać Amelke, ale pewnie będzie ciężko, bo jak zobaczy tylko aparat to cisza nastaje:lup:

Veronica i co G. znalazł jakies malarza???
moge sobie wyobrazić jaki chaos masz w mieszkaniu, no ale ja zawsze pocieszam się tym że jak się wszystko posprzata i ułozy to będzie miło i czyściutko :Śmiech:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Masakra!!:Wściekły::Wściekły::Wściekły::Wściekły::Wściekły: 2 godziny szukalam zasilacza do lapka!! W tym syfie nie wiem co, gdzie leży:lup:
Magda filmiki bomba!!! Mój Marcel nie wszystkie wyrazy wypowiada tak wyraźnie. Michalek bomba!!!
G. nikogo nie znalazł. Robotnicy koncza robic nam bramę na hali, na końcu miasta. G. obiecał, że jak skończą to wezmą się za chatę:Szok: Dopiero za kilka dni:Wściekły: Jak przygotuja te ściany to G. pomaluje....Do tego G. cały czas w pracy:Wściekły:Dzisiaj tez musi wyszykowac chłopaków na giełdę...i tak w kółko coś...ogolnie jestem zła....
Cafe, masz wolne???