Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Wiecie co będę za chwilę robiłą?
Naszywała łaty na Stasia spodnie:glass:
W zeszłym tyg. podarł dwie pary, dzisiaj przyszedł z dziura na kolejnych dżinsach:Wściekły::Wściekły::Wściekły:Brak słów:Wściekły::Wściekły::Wściekły:

Cafe super, że koleżanka będzie mogła pomóc, a ty będziesz maiła spokojną głowę. Od razu powiało optymizmem z Twojego postu:yes:

Magda śliczny Michałek w avatarku. Jego mowa powala na kolana, miałaś wstawić jakiś film czy mi sie wydaje?
A Ty widzę szalejesz towarzysko:)

Kasioleqq strasznie przykre to wszystko::(:
Przede wszystkim to nie miej wyrzutów sumienia, że zostawiasz Kacpra, dobrze, że ma się kto nim zająć.
Może spróbuj się dowiedzieć, czy takim osobom nie przysługuje jakaś pomoc z Opieki Społecznej albo skądś, zawsze byłoby CI łatwiej.

Hej,
Przysnelam z Michałem, obudzilam sie nieprzytomna, a jeszcze czekalo mnie gotowanie zupy dla niego na jutro.
Plotki udane chociaz spacer w ten wiatr to nie najlepszy pomysl :lup:

Cafe i mi sie wydaje, ze optymizmem powialo z Twojego posta!!! Chyba kamien z serca Ci spadl, co? Bedziesz teraz spokojniejsza!
Nie moge sie doczekac piatku :)

KAsioleqq ale Kacper fajnie gada! Co on tak chce kopy wszystkim rozdawac?
Jak piszesz o swojej babci to normalnie dla mnie powrot do przeszlosci. Moja tez nas mylila i nie dala sie przekonac, ze jest inaczej.

Gosia kciuki za prace ciagle trzymam :)

Andzia jak idzie szycie??? Mam nadzieje, ze nie beda mnie czekac takie atrakcje, bo z szyciem u mnie kiepsko :lup:

anielinka super wiesci!daj koniecznie znac po lekarzu

magda najgorzej przysnac,pozniej czlowiek chodzi do tylu

za chwile lece na pociag,jesien za oknem,normalnie wyjelam kozaki!bo w sklepie nie mam za cieplo a poza tym z pociagami roznie a w kobylinie nawet dworca nie ma wiec w razie czego czeka sie na peronie
ale perspektywa 3 dni wolnego srpawia,ze wszsytko mi za przeproszeniem wisi:36_7_8:

Jesssu co za pogoda:Histeria:
U mnie co prawda nie pada, ale wietrzysko przeokropne:Histeria:
A nocka znowu nie za ciekawa:Histeria:

Anielinika super z USG
Magda nie pytaj o szycie, bo ja też mam dwie lewe do tego, ale przecież nie będę kupowała nowych spodni na tydziń czy dwa:Padnięty:

Cafe Tobie tez miłego, choć mam nadzieje, że zajrzysz ze sklepu:)

Kasioleqq
ja też miałam pytac o te kopy, ktoś go musiał tego nauczyc:Oczko:

Gosia mam nadzieje, ze nie przrjęłaś się za bardzo głupim babskiem ze sklepu:)

hej
A u nas piekne sloneczko i choc wietrznie to i tak nie jest najgorzej. Mam nadzieje, ze zaraz bedzie i u Was tak pieknie!

Cafe milego dnia! Az mi sie micha usmiechnela, ze zalozylas kozaki, a nie na gole nogi :hahaha:

Andzia ehh, to i mnie chyba szycie nie ominie :lup:

U nas nocka masakryczna. Spalam jakies 3 h, Michał siedzial i gadal. Zeby mu dokuczaly i nie mogl sie wyciszyc. Dostal Nurofen, ale nic to nie dalo. Przez 3 h sluchalismy: brawo, brawo. Dziadzi auto to ford, mamy auto to punto, taty auto to opel. Ni ma aut. Strusie, paw, koko. Ni ma! Trelek czaczacza, rajdek - ni ma!
I tak w kolko :lup: Nie wiem jak wysiedze w pracy.

magda_79
hej
A u nas piekne sloneczko i choc wietrznie to i tak nie jest najgorzej. Mam nadzieje, ze zaraz bedzie i u Was tak pieknie!

Cafe milego dnia! Az mi sie micha usmiechnela, ze zalozylas kozaki, a nie na gole nogi :hahaha:

U nas nocka masakryczna. Spalam jakies 3 h, Michał siedzial i gadal. Zeby mu dokuczaly i nie mogl sie wyciszyc. Dostal Nurofen, ale nic to nie dalo. Przez 3 h sluchalismy: brawo, brawo. Dziadzi auto to ford, mamy auto to punto, taty auto to opel. Ni ma aut. Strusie, paw, koko. Ni ma! Trelek czaczacza, rajdek - ni ma!

Magda sorki, ale nie moge:sofunny::sofunny::sofunny:

Pocieszę cie, ze ja spałam mniej wiecej tyle co Ty, ale zamiast samochodowych opowieści wysłuchiwałam wciąż jęki i krzyki:Kiepsko:

Magda moje tez znowu w nocy kaszlały, mam dosyć.
CO do inhalacji to na pewno możesz mu robić solą fizjologiczną, dobrze robi na katar i nawilża śluzówkę, a na kaszel my mamy Pulmicort i w razie duszności Berodual, ale to na recepte, Pulmicort normalnie kosztuje 130 zł, a ja na recepte płacę za niego niecałe 5 zł.

Witam i ja:)
Widze, że nocki u was nie za ciekawe:/ U nas w miarę no i Kuba pospał do 8:)
P. wraca do domu bo w połowie jazdy do Poznania pociąg się rozkraczył i nie chciał jechać dalej... Czekali na zastępczą lokomotywę, ale nie wiadomo kiedy nadjedzie:/ Masakra jakaś poprostu:/ A na tej trasie jak się pociąg rozkraczy to drugi w tą samą stronę nie pojedzie bo jest tylko jedno torowisko :hahaha: Ja podziwiam mojego P., że on tak wytrzymuje te dojazdy do Poznania... Ostatnio też podczepili zabytkową lokomotywę Piękna Helenę i modlili sie wszyscy żeby dała radę dojechać:hahaha:

andzia
magda_79
hej

Magda sorki, ale nie moge:sofunny::sofunny::sofunny:

:smile_move::smile_move::smile_move:

Witam...ja tylko na chwilke, bo musze się szykować...
u nas nocka super, Amelka wstała o 8:)
pogoda jeszcze nie ciekawa, ale coś się przejaśnia, więc może dojdzie słonko ze Szczecina:Oczko:
a ja siedze o suchym pysku, chce mi się jeść i kawy...no ale niestety mam być na czczo:(

Andzia to trzeba było nie karmić tak mocno dziewczyn, to by Ci chałupy nie roznosili, a tak energia je rozpiera i chcą pewnie kalorie zrzucić :Oczko::hahaha:

Magda ale z Michałka gaduła, nawet w nocy mu się buzia nie zamyka :hahaha:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

andzia
gosiammm
Andzia pociąg jedzie niecałe 2 godziny... Moj rekord na tej trasie to 4 godziny:))
Lece bo mały ma takiego nerwa, że hej!

Czyi codziennie dojazd i powrót z pracy zajmują mu 4 godziny?

Tak, plus dojazd tramwajem teraz od jakiegoś czau pracuje bliżej, bo na ogrodach i wystarczy, że dojedzie tramwajem, a kiedyś pracował na Smochowicach i z tramwaju musiał się przesiadać jeszcze na autobus :Padnięty: