Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,
dziekuje za zyczenia dla Zosi:)

Imprezka super, goście dopisali, dzieci bardzo zadowolone z prezentów, wszystko wyszło super:)
Już zdążyłam posprzatac, wiec mam chwilke luzu.

Mei duuużo zdrówka dla Filipka!!!
ANielinka fajnie z targami, nam tez ciężko na tyłkach wysiedziec a taka pogodę, ale z trójką dzieciaków czasem cieżko gdzieś wyjechać.
Kasioleqq :Całus: Tulam mocno, służba zdrowia jak wszędzie:Wściekły:, a babcia w ogóle nie może sama chodzić?
Magda super, że Michałek zgrzeczniał,może zęby odpuściły, co?
Zaproszenia rozdwane?
Cafe z pierwszego USG najłątwiej oblicyzć termin porodu, więc idź, będizesz dokładnie wiedziała co i jak. I mam nadzieję, ze uda się załatwić opiekę dla olka

andzia
Cafe oj pamiętam ile lodów się tu zjadło jak byłyśmy wszystkie w ciąży:)

oj jak ja sobie przypomne, to chyba w ten czas od porodu tyle lodow nie zjadlam co w ciazy tu z wami;)
wystarczylo ze jedna haslo rzucila..."jem lody
to za chwile kazda meldowala sie ze swoja porcja;) :hahaha::hahaha:

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

cafe82
andzia

ani mi nie mow:Histeria: wiem,ze to najmniej istotne ale nie mam zamiaru przytyc tyle co z olkiem:Histeria:

Nie przytyjesz, bo nie będzie takiej laby:Oczko:
Ja z bliźniaczkami przytyłam mniej niż ze Stasiem.

A co do prezentów to Stasiu dostał gry,książki, Lego City-wymarzone, jakiś dzwig, betoniare, paletki i ciuszki.
Zołziki ciuszki, zestaw do sprzatania:Oczko:, zestaw garów, książeczki i ciuszki

Andzia super prezenty:) o betoniarze tez myslalam dla malego ale R. mowi ze jest jeszcze za maly...;/
Anielinka Kacper wrocila baaaardzo steskniony, a ja go prawie nie poznalam wydaje sie taki dorosly i duzy...szok 3 dni a mi sie wydaje ze tak bardzo sie zmienil...no i sukces bo bez smoczka:) chodzi za mna ciagle i wola Kasia!!! Kasia!!! :) to takie slodkie...wchodzi do mojej mamy i mowi czesc baba:) podal jej reke i dal buzi jak taki duzy chlopczyk:)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Kasioleqq ale Kacper już dużo mówi, no i brawo za odsmoczkoanie!!!
Czy ja dobrze kojarze, że Ty ciąży objadałaś się namiętnie rzodkiewkami?

Cafe dziewczyny do tej pory miały już odkurzacz i gdy tylko czymś nakruszyły, to od razy sprzątały:) A dzisiaj jeździły już na miotle:)

Ja ze Stasiem przytyłam 25, a z zołzami 21 chyba

Nam nawet fajnie niedziela minęła:) Tak jak wspominałam byliśmy na imieninach u bratowej i bratanicy... Było bardzo miło:) Potem jeszcze rodzice nas podwieźli do sklepu i zrobiliśmy zakupy... a potem okazało się, że Yoko zżarła mojego buta :/ Ona coś ostatnio jest bardziej szkodliwa niż za czasów wymiany zębów...

kasioleqq
andzia

oj jak ja sobie przypomne, to chyba w ten czas od porodu tyle lodow nie zjadlam co w ciazy tu z wami;)

Pamietam:hahaha::hahaha: Stare dobre czasy:hahaha: Chciałabym jeszcze raz z wami wszystkim być w ciąży :Oczko::hahaha:

Andzia super że imprezka udana, dzieci bardzo fajne prezenty dostali...no to teraz będziesz miała pomoc w sprzątaniu:Oczko:

Cafe dziękuje, z nogą częściowo lepiej tzn. te zapalenie żyły znikneło po tych tabsach co brałam ,ale nadal kolano spuchnięte, więc obstawiam wode w kolanie :Kiepsko: poza tym we wtorek ide na prześwietlenie kręgosłupa...jeszcze mama spróbuje mi załatwić usg nogi na ten tydzień (a nie na pażdziernik)...więc w tym tygodniu znowu mnie czeka maraton po lekarzach :Padnięty:

Kasioleq brawa za odsmoczkowanie, widze Ze Kacperek się też rogadał:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

gosiammm
kasioleqq
andzia

Pamietam:hahaha::hahaha: Stare dobre czasy:hahaha: Chciałabym jeszcze raz z wami wszystkim być w ciąży :Oczko::hahaha:

No to trzeba się brać za robote Gosia :Oczko::hahaha::hahaha::hahaha: która następna po Cafe????????:))

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Hello!
Zaproszenia prawie rozwiezione. Ufff! Nie wszedzie bylo milo, ale przezylismy. Zostala jesczez tylko moja chrzestna, ale to juz jutro podjade sama z Michałem.
Dzen zlecial szybciutko. Jesczze wlasnie skonczylam 2h romans z deska. A zaraz musze jeszcze zabrac sie za angielski, bo jutro mam test konczacay kolejny dział :lup:

Cafe lec koniecznie do lekarza!!!
Szkoda z ta opieka, ale moze faktycznie w koncu uda Wam sie znalezc kogos na stale.

Kasioleqq super, ze juz macie swojego "doroslego" synka!
Wspolczuje przebojow w szpitalu. Niestety u nas bylo to samo. Moja babcia lezala w Zdunowie i tam w ciagu kilku dni tez ja zalatwili. Nie tylko zmienila sie psychicznie, ale wlasnie odlezyny byly najgorsze. Po m-cu nam ja wypisali do domu w koszmarnym stanie. Nie moglismy sobie poradzic z tymi jej odlezynami :((( Byly koszmarne!

Mam nadzieje, ze Wam pojdzie lepiej.

Andzia super, ze imprezka udana! Poprosimy fotki :)

Pytalas gdzie P. gra. W FC Einheit Strasburg (niemiecka Landesliga).

Gosia szkoda buta :( Mi Milan zezarl z sumie 3 pary. W tym jedne byly nowiutkie :(
Super, ze dzien udany!

anielinka
gosiammm
kasioleqq

No to trzeba się brać za robote Gosia :Oczko::hahaha::hahaha::hahaha: która następna po Cafe????????:))

:sofunny:
Trzeba szybko dzialac, zeby jeszze z Cafe pochodzic w ciazy :lup:

magda_79
anielinka
gosiammm

:sofunny:
Trzeba szybko dzialac, zeby jeszze z Cafe pochodzic w ciazy :lup:

No kochane na mnie nie liczcie, ale za Was trzymam kciuki!!!

Gosia fajnie, że niedziela udana, współczuje pogryzionego buta.
A moja konserwatorki powierzchni płaskich moge podesłac choćby dziś:lol:

Anielinka biedna jestes z tym kolanem, ale dobrze, że tego nie lekceważysz:yes: Trzymam kciuki za wszystkie wizyty lekarskie.

Magda super, że zaproszenia rozdane. Pytałam gdzie gra P., bo ja byłam przez rok Au-pairka w Niemczech własnie u piłkarza.