Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam...
u nas pogoda też do bani, jest tylko 5 st. zimnica okropna i wieje :Histeria::Histeria::Histeria:

Andzia dobrze że Stas już mniej kaszle, dla zołzuni zdrówka- niech przestają szybko prychać!!!
Gosia dla Kubuli też mnóstwo zdrówka :Całus:
Kasioleq jeżeli smecta nie pomaga, to może faktycznie przejść się do lekarza, no ale on pewnie powie że to wirus i nic nie pomoże :lup: ZdrówkA!!!

a ja lece do mamy na kawke, później wpadne:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Gosia u mnie podobnie, za oknem dramat, zołzy poszły spać, Stasiu się bawi, a ja robię obiad. Ósmy cud świata, że sąsiedzi nie wezwali dzisiaj policji, bo to co się u nas działo, to jakiś koszmar. Mam nadzieje, ze dziewczyny wstana w lepszych humorach, bo nie wyrobię do wieczora:glass:

Kasioleqq dobrze, że z Kacperkiem lepiej!!!Może tylko jakiś delikatny wirus go dopadł, albo czymś się podtruł.

Anielinka a myślałam, że przeslesz słonko:Oczko:

Andzia chciałabym bardzo Cię poratować słoneczkiem, ale u nas też okropna zimnica brrrrr....
Kasioleq oby tak dalej, może przejdzie Kacperkowi...
Gosia nie za dobrze Ci , mąż szykuje obiadek no no no...tylko pozazdrościć :Oczko:

Dzwonił Ł. że nam się samochód popsuł :Wściekły: zaprowadził do mechanika...az się boje pomyśleć ile będzie naprawa kosztowała...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Andzia Kuba co prawda pospał 2 godziny, ale budził się chyba z cztry razy... Ja już kompletnie nie mam do niego cierpliwości... dobrze, że jest P. bo chyba bym oszalała...

Anielinka współczuje zepsutego auta... w takich momentach jestetm szczęśliwa, że nie mamy samochodu... bo dodatkowych wydatków nam nie potrzeba....

Witajcie!!
Wczoraj nie znalazlam ani chwiluni, żeby zajrzeć do was.
Praktyka to jakas porazka!! Niektórych kompetencje to przerastają a już się zdazyłam pokłócić::(: Na szczęście po kłótni wszystko jest normalnie. Od razu dałam do zrozumienia, że jestem na praktyce a tutaj nie pracuję, bo w pracy są panie!!! Nie dam sobie po głowie jeździć!:Spoko:
U nas też pogoda do bani!! Jest zomno, leje jak z cebra!!:Histeria:
Dziewczyny, zdróka dla dzieciaków!!!
Gosiamm glowa do góry. w końcu wszystko się ułoży!!!
Młody spi a ja zabieram się za te szparagi:Histeria: Jeszcze wstawię ciacho jakieś!