Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Andzia dzieki za pomoc z Dukanem. Dzisiaj zakupy odpadly, ale co sie odwlecze ...
Zdrowka dla Stasia!

Bez komentarza jesli chodzi o tesciowa.
Ja dzisiaj pytalam Michał co robil. I mowi: babcia, dziadzio i baje. Tez pozostawie to bez komentarza.

Cafe Ale Twoja tesciowa pala miloscia do wnuka!!! :lup:
Gdybysmy mojej nie wepchali Michała do opieki to w ogole by go nie znala. W ciagu pierwszych kilku m-cy widziala go kilka razy, a mieszkaja pare minut od nas.

Zapomnialabym!
Trzymajcie jutro rano, prosze, kciuki za corke mojej kuzynki - Zuzię!
Jutro ma operacje uszu. Na jedno nie slyszy, a na drugie powazny niedosluch. Miala miec wszczepiany implant do mozgu, ale jesli jutrzejsza operacja sie uda to bedzie szansa, ze po kilku kolejnych odzyska sluch i implant nie bedzie potrzebny.
To taki nasz aniolek rodzinny :)

magda_79
Zapomnialabym!
Jutro ma operacje uszu. Na jedno nie slyszy, a na drugie powazny niedosluch. Miala miec wszczepiany implant do mozgu, ale jesli jutrzejsza operacja sie uda to bedzie szansa, ze po kilku kolejnych odzyska sluch i implant nie bedzie potrzebny.

Kciuki mocno zaciśnięte:Całus:

magda_79
Zapomnialabym!

Trzymamy!

gosiammm
andzia
gosiammm
Witam po dniu pełnym wrażeń;)

Otóż Yoko się dzisiaj "wyperfumowała" szkoda tylko, że jej gust odbiega troszeczkę od mojego:cheess:

Ło matko, jak ona to zrobiła???

Wytarzała się w znalezionej "perfumie"

:sofunny::sofunny::sofunny:
Ja to jestem jednak tuk:lup:
Tak to napisałaś, że naprawdę myślałam, iż wzięła jakiś perfum i się psiknęla, tylko zastanawiałam się jak:lup:

Zrobiłam porzadek w ciuchach dzieciaków, jeszcze tydzień temu Stasiu miał dwie bluzki z krótkim rękawem, a teraz szafa pęka, ma więcej niż ja. W piątek kupiliśmy mu chyba z 7, dwie dostał od siostry K., a we wtorek przytargałam siatkę po synku kolezanki. Musze jeszcze tylko zołzom coś na lato pokupic, ale powiem Wam, że w H&M nic ciekawego, na Stasia wszysto mi się podobało, a na zołzy bieda

andzia
Zrobiłam porzadek w ciuchach dzieciaków, jeszcze tydzień temu Stasiu miał dwie bluzki z krótkim rękawem, a teraz szafa pęka, ma więcej niż ja. W piątek kupiliśmy mu chyba z 7, dwie dostał od siostry K., a we wtorek przytargałam siatkę po synku kolezanki. Musze jeszcze tylko zołzom coś na lato pokupic, ale powiem Wam, że w H&M nic ciekawego, na Stasia wszysto mi się podobało, a na zołzy bieda

Zgadzam się, byłam w niedziele i kupiłam tylko bluzeczke na długi rękaw, ale na krótki to bida totalna, wogóle o czapkach to mozna zapomnieć, było tylko kilka kapelusików i to w małych rozmiarach :Szok:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

A mnie trzustka całe szczęście przestała boleć...
dziś po południu wyskoczyliśmy na zakupy i poszłam do lumpka, który mi ostatnio moja bratowa poleciła, jest z samymi ciuchami dziecięcymi i jak tam weszłąm to byłam w szoku, elegancki sklepik, miły zapach, wszystko na wieszaczkach poprasowane, ułożone rozmiarami, no i wszystko firmówki :Śmiech: kupiłam 3 bluzeczki na krótki rękaw- z Pony, Minnie i z Gapa w super stanie i to po 7 zł za szt. ...coś czuje że to bedzie mój ulubiony lumpek :yes:

magda_79
Zapomnialabym!

Trzymam mocno zaciśnięte kciuki!!!!