Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Fotki fatalne...jutro zapożyczę się u mamy i wrzucę normalne:Śmiech:
Dzisiaj załapalam się nawet na solarium i chyba przedobrzyłam!!! Mam wstrząs termiczny, chyba się przgrzałam...zimno mi jak cholera:Histeria::Histeria:
G. pojechał w trase, młody śpi:yipi: Jutro rano może skoczę do jumpa....ma być towar jakiś....a o 14 idę na pazury:Spoko: Zapowiada się ciekawy dzień i odskocznia od rutyny..:Spoko:.
Dziewczyny co ile odrobaczacier psy??? Wczoraj weterynarz mnie zszokował! Powiedział, że jak jest z dzieckiem to co miesiąc do roku psa. Jak jest roczny to co 3 miesiącve. Podobno miał 3 przypadki, że dziecko zlapało tęggorójca od psa i dostało ślepoty i zapalenia stawów....wystraszył mnie!!!!
Marcel szaleje na punkcie psa....ale też go męczy trochę, na swój sposób:Padnięty:

Veronica my naszego szczepimy od samego początku raz w roku na wiosne, no ale wtedy jak Max był mały to my nie mieliśmy dzieci, więc sama nie wiem jaka jest prawda...hmm
dziewczyno o jakiej rutynie ty mówisz, jesteś non stop w biegu i zawsze coś załatwiasz, więc chyba Ci się nie nudzi :Oczko: ale jutrezjszy dzień i tak masz fajny, musze i ja zacząć chodzić na solarium, mam jeszcze pół karnetu z zeszłego roku:)

Magda super że u księdza wszytsko załatwione:) a ta historia z tą intercyzą powalająca- szok!!! żeby takich rzeczy wcześniej nie ustalić...ciekawe czy faktycznie dojdzie do tego ślubu :Oczko:
piaskownice macie śliczna, ale mi głównie chodziło o to żeby była przenośna, żeby mozna było ja przesuwać na słońce lub w cień:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Melduję się,
wcięło nam dzisiaj znowu neta, dopiero przed chwilą włączyli, K. zasiadł do oferty, którą musi zrobić na jutro i pewnie posiedzi do późna. Głupia Tepsa:Wściekły::Wściekły::Wściekły:

Vercia śliczny piesek, a u Ciebie jak zwykle w biegu, fajnie::):Ja musze sie koniecznie do fryzjera umówić, bo już nie mogę na siebie patrzeć:Niewiniątko:

Anielinka ja tez chcę na solarium:), ale karnetu nie mam::(:

Magda fajnie, że sprawy ślubne idą do przodu. I super, że z Miśkiem już lepiej::):

Cafe
machnelaś? wogóle to strzelam foha, że nie zajrzałas ze sklepu

Andzia o fryzjerze tez muszę pomysleć...ostatnio farbowalam się sama....
Anielinka rutyna to zabieranie wszędzie Marcela ze sobą.....odkąd pamiętam zawsze byłam w biegu i szukałam jakiegoś zajęcia...ale jutro będe mogła chocby do lumpka sama pójśc i do kosmetyczki... z marcelem zakupy to żadna przyjemność....
Zapowiadaja na jutro ładna pogodę:yipi: szkoda, że weekend ma być deszczowy::(::Zakręcony:
Jestem buraczkowa!! Nawet nie wchodze do wanyy, bo będzie ogień:Zakręcony: To się opaliłam:Padnięty:Osttanoo byłam miesiąc temu, a dzisiaj poszłam na 15 minut i wysmarowaąłm się przyspieszaczem:lup:
Zmykam, spokojnej, długiej i przespanej nocki!!!!

witam na szybko

koncze obiad i lece do sklepu

andzia no nie fochaj sie nie fochaj:36_6_3: dzis zajrze
magda no niezle u ksiedza,a co on na to,ze macie dziecko i mieszkacie razem???nasz nie mial problemu ale wiekszosc niestety ma....szczegolnie wspolne mieszkanie jest wieeeeeelkim grzechem:sofunny: piaskownica sliczna,naprawde,nie widzialam takich jeszcze,my mamy zwykla,dziadkowie zrobili

vercia ja nie jestem psiara ,w ogole musze przyznac,ze na mnie zwierzeta nie dzialaja...podobnie jak andzia podziwiam was kobitki,ja tam nie mam cierpliwosci....a jeszcze jakby mial mi sikac wszedzie to chyba bym szalu dostala....fajnie,ze u ciebie tak biegu

Witam i ja:)
Wczoraj udało nam się wyjść jednak na spacer i było całkiem miło:) Chociaż w domu wydawało się, że mocno wieje wiatr nie było źle i było całkiem ciepło:) A dzisiaj to w ogóle pogoda rewelacyjna:)
Poza tym moje dziecię oszalało... chodzi spać coraz później...wstaje coraz wcześniej...za to w ciągu wczoraj spał przeszło 3 godziny :Padnięty:
Veronica my jak Yoko była mała odrobaczaliśmy ją co 4 tygodnie (do 6 miesiąca) a teraz co 3 miesiące - tak pisze w jej książeczce zdrowia... a ty Anielinka o jakim szczepieniu pisałaś??
Andzia zdrówka!!!
Magda ta piaskownica jest rewelacyjna:) Już w tamtym roku mi się podobała:)

Witam :)

Michał dalej zasmarkany, noc fatalna. No i nie zapowiada sie, zeby mu mialo przejsc.

Mam nadzieje, ze u Was tez taka piekna pogoda jak w Sz-nie!

Andzia zdrowka! Kuruj sie przed weekendem!

Cafe nasz ksiadz jest odlotowy! Zna mnie od dawna, zna tez moich rodzicow. Chrzcil Michała, wiec no problem. Powiedzial, ze na sile nie ma co brac slubu, nawet jesli jest dziecko. Zeby sie potem nie rozwodzic :) Facet jest mega w porzadku. Poza tym to niezly gigant. Jezdzi najnowszym sportowym czarnym BMW i ma niezle znajomosci. Ale za to przyciagnal do Kosciola duzo mlodych ludzi, kosciol w niedziele peka w szwach :)

U nas tez piękne słoneczko, musze poczekać, aż mi sie rosół ugotuje i pojdziemy na dwór.

Magda
piaskownica oczywiscie superowa, my mamy podobną u moich rodziców, ale przez zime ławki strasznie sie zniekształciły, wiec jak macie gdzie, to chowajcei ja na mrozy.

Gosia współczuje rozregulowania Kuby, moje zołzy tez coraz wczesniej sie budzą, a w dzien wcale dłuzje nie spią:Szok:

ANielinka przesyłam słonko, bo u nas jest pięknie!!!
Moja sis zabierze zołzy na spacer, ja w tym czasie skoczę na pocztę i do banku, a jak się uda to machnę jeszcze okno u dzieciaków, które ostatnio było myte w grudniu:Nieśmiały:, więc nie musze mówić jak wygląda:Nieśmiały:

A z zatokami będe musiała pójść, ale kurka 1,5 miesiąca temu brałam antybiotyk na te zatoki i głupia zamiast się pilnować, to wylazłam z mokrym łbem na dwór:Wściekły::Wściekły::Wściekły:

cześć dziwczyny, u nas pogoda sie psuje ale ja i tak do pracy zmykam....ale moj organizm odczuwa zmiane pogody spac mi sie chce nieziemnsko...ja nie wiem jak wytrzymam w pracy chyba usne chodzac.

czy wasze dzieciaki tez odstawiaja histerie??moj olek lata po mieszkaniu i rzuca sie na ziemie badz odbija sie od mebli jak na cos mu nie pozwolimy albo cos mu sie zabierze...no nie wiem jak reagowac bo jeszcze troche i sobie krzywde zrobi...

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

andzia lanie ci sie nalezy jak nic....ja tez musze sie zabrac za okna ale tak mi sie nie chce ze masakra ostatnio to nawet nie chce mi sie sprzatac w domu jestem tak zmeczona....widze nawet ze przez to zmeczenie to mam mniej cierpliwosci dla oleczka.

anielinka zdjecia superowe na n-k

vercia a piesek cudny naprawde my tez kiedys sobie kupimy tylko chyba za pare lat...

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

U nas tez ładnie dzisiaj, choć momentami zachodzi sloneczko...Bylam rano w jumpie i znalazlam trochę rzeczy dla marcela na lato, najwięcej bluzeczek z Tomkiem, Popeyem i Bobem, uwielbiam je!!! W sumie sobie wzięłam 2 sweterki i wydałam 60 zł. Wiary było pelno!!:Szok:
Młody teraz zasnął, wyprowadzilam psiaka i umyłam już drugi raz podłogi:Histeria: Spróbuję tak jak Gosia, co 2 godziny wypuszczac Kaprysa na dwór. Na 14 idę na pazury:Śmiech::Śmiech:
Tak się zjarałam, że nocka nie była ciekawa. Mam poparzenie jakieś. Nie mogę na tyłek usiąść! Na szczęście twarz normalnie i cycki, gorzej ręce i nogi....bordo!! Mam nauczkę!!:lup:
Cafe udanego dnia w pracy!!
Magda zdrowka dla Michalka, swoją drogą Marcel ma katar!!
Justynka pieski są superowe!! My razem mamy 7 :Śmiech: aaa i kota i rybki:sofunny: Dobrze, że w domu tyko jeden.

Czekam aż zołziki zasną i machnę jeszcze jedno okno. Kupiłam sobie nową scierkę z Mikrofibry i tak szybko mi poszło, że chcę jeszcze:hahaha:

Justynka u nas histerie na porządku dziennym, niestety:Kiepsko:Najlepiej to chyba po prostu nie reagowac, ja zazwyczaj w takiej sytuacji wkłądam histeryczkę do łóżeczka i tam jej się każe wyciszyć, bo a tym amoku bije, gryzię itd. tą druga:Histeria:

Vercia u Ciebie to naprawdę Małe Zoo!!!
A poparzenia współczuje, też tak kiedyś miałam, w solarium były nowe lampy, babka mi nie powiedziała i spiekłam się na raka, zwłaszcza dupsko, potem mi nawet skóra schodziła. Smaruj się często balsamami, zeby nie piekło.

ehhh ja fajnie moc w kazdej chwili zajrzec do was:)
a maly komputer spawuje sie suuuper,myslalam,ze sie nie przyzwyczaje ale jest ok

vercia wspolczuje,nawilzaj skore
justynka i u nas histerie,nie zwracam uwagi i tyle,bo jak sie wkurzam to jest jeszcze gorzej,sil i cierpliwosci:Kiss of love:
andzia co to za scierka,ze tak ci sie chce ,cooo?:sofunny:
anielinka a u mnie cieplo chociaz nie tak jak bylo,bo troche zawiewa