Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

mnie ten brzuch niepokoi bo czasem jest normalny a czasem taki sztywny aż po bokach :( dzisiaj zrobiłam badanie przesiewowe moczu i mam nadzieję, że żadnych bakterii nie będzie... i cały czas czuję okropne parcie na mocz a jajniki też pobolewają od czasu do czasu .. a ten pęcherz to jakby mi ktoś wziął w ręce i wykręcał nie cierpię tego uczucia bo zaraz panikuję, że coś nie tak ...

tym, że kosztuje 18 zł ;) hihi nie to takie badanie na obecność bakterii w moczu ze wskazaniem na poszczególne szczepy w razie gdyby była jakaś bakteria to żebny ją zaleczyć przed porodem :)
Andzia mój tez się robi jak kamień i zaczyna mnie to wkurzać, że on taki jest :( i nie wydaje mi się to normalne bo mój robi się twardy z każdj strony jak skała i od razu amm parcie na mocz :( a jak mały się ruza to czuć każde drgnięcie taki napięty jest buuuuu.... mam dość zastanawiam się czy nie nawiedzić jutro mojega gin??????? niech sobie mówi, że jstem cholerna panikara ale przynajmniej niech powie czy wszystko jest w porządku bo ja juz amm moszmary w nocy od kilku dni śni mi się, że rodzę:Niespodzianka:

zastanowię się do jutra jak dalej będzie świrował mówj brzuchol to przejdę się do doktorka bo wizytę mam w pryszłym tyg ale chyba nie wytrzymam nerwowo :(
a tak dla pocieszenia znalazłam stronkę według której chyba już wszystkie jesteśmy w 9 miesiącu ciąży:) Etapy ciąży – 9 miesiąc ciąży ť Kalendarz ciąży ť Etapy ciąży – 9 miesiąc ciąży ť Ciąża i poród w Polsce - Prawdziwe historie i ciąży i porodzie. Ty też napisz do nas jak dla mnie to ciekawostka bo ,myślałam, że zaczynam dopiero 8 miesiąc a tu dziewiąty wow;)

Dzień dobryyyyy z rana :))) jak sie macie kobitki :)) jak tak Was czytam to chyba nie mam jeszcze tak najgorzej , brzuchol coprawda twardnieje i mi ale biore 3 razy dziennie nospę i jakoś daje rade , ale nie mam ani opuchlizny , ani zgagi , w nocy praktycznie sie nie budze (moze z 2 razy w tyg na jedno siku ) zadnych zaparć , skurczy w łydkach ...no i staram sie na zapas nie martwić skoro lekarze mówią ze okej jest ...wiem ze łatwo powiedzieć ale naprawde kobietki tylko spokój moze nas uratowac :) no i przez tą diete tylko 9 kilo jestem do przodu na wadze ...tylko te dzidziolowe zakupy !!! boje sie ze nie zgromdze wszystkiego tak jak bym chciała jeszcze przed szpitalem ..Pozdrówka babki i USZY DO GÓRY !!! DACIE RADE :))

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Cześć kochane:)

ja już nie śpie od 6 rano byliśmy u lekarza, bo caaaaaaluśką noc nie spałam, brzuchol mam taki, ze jakby tak wziąć szpilke to od razu by się przebił,cala noc mój R masowal brzusio i głaskał, kochany, ale i tak nic nie dalo...tak jak Wy mam normalnie brzuch jak skała, a ze ze mnie panikara więc z samego rana pojechaliśmy do doktorka niestety nie do mojego, bo on sobie właśnie urlop zafundował:Zły:.Ale dostałam nospe...kurde nie boli mnie ale to paskudne uczucie...nospa mi w ogole nie pomaga chyba popoludniu pojde znowu jak nic sie nie zmieni...u mnie też chłodek z czego bardzo się cieszę;) jakby mi przeszło to może wyjde na jakiś krotki spacer, bo mam dosyc siedzenia w domu...:Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko: a tak ogolnie do w nocy w kibelku bylam chyba z 15 razy przez ten twardy brzuchol...masakra...

ide sie polozyc brzucholki, bo zaraz zasne przed tym monitorem...

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png