Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze jutro mam wolne i przyznam, ze sie tak rozleniwilam, ze wcae mi sie nie chce wracac do pracy. Dobrze mi w domu. Jednak jesli bedzie potrzebne kolejne zwolnienie to wezmie je P.

A z gadaniem to faktycznie zazwyczaj wesolo. Misiek probuje prawie kazde slowo powtorzyc, wiaodmo wiekszosc po swojemu, ale gada. A ze my rozumiemy to z dogadaniem sie nie ma problemu. Ostatnio naduzywa slowa: puść! :lup:

A zołzy chyba nie maja takiej potrzeby gadania. Dogaduja sie pewnie miedzy soba bez problemu :)

Witajcie!!!
Dopiero mam chwilkę. Dzisiaj rano szybko wstalismy. Machnęłam podania, list i zawiozlam do 2 szkól i do gminy. Jutro resztę rozwiozę. Wstawiłam obiad , a młody spi. Mielismy jeszcze odebrać świadectwo pracy ale zajdę jutro po nie. Pogoda była ładna ale teraz chmury przyszły.
Justynka współczuję koleżance.
Mei zdrówka dla Filipka.
Magda oby nie bylo potrzebne l4. Marcel tak po chorobie tez miał katar i kaszel ale przeszło samo. Zdrówka dla Michałka.
Andzia jeszcze dziewczyny zabiją cie tekstami:Śmiech: Mój Marcel w sumie dużo mówi i bardzo wyraźnie, a najzabawniej naśladuje wszystkie zwierzątka.
Cafe gdzie te foto??????
Kończę obiadek i jedziemy do koleżanki na ploty.
OOO....ZACZĘŁO PADAĆ:Histeria:

Heloł!

W końcu się troszkę u nas wypogodziło... Szkoda, że dopiero pod wieczór. Mam nadzieję, że jutro będzie w miarę ładnie i zaliczymy jakiś spacer po żłobku. Poza tym byłam u fryzjera i wyglądam jak zaczarowany ołówek:lup: Dobrze, że włosy nie ręka...
P. mnie wku..ił tym, że chciał na święta Filipa dłużej, więc się zgodziłam, żeby w przyszedł pół godziny wcześniej a w planach chciałam jeszcze zadzwonić do niego, żeby przyprowadził go godzinę później niż zwykle. Zeszłam z Filipem na dwór (mieszkam na 3 piętrze - windy brak) nieubrana bo P. miał już być. Czekaliśmy na niego 30 min!!! Zmarzłam jak nie wiem a ciężko mi było taszczyć się z młodym z powrotem na górę. Mama zadzwoniła do niego i jak przyszedł to stwierdził, że mu się PRZYSNĘŁO!!! No kur.a mać!!! A za dwa dni znowu stara śpiewka, czy nie mógłby zobaczyć się z Filipem dłużej...:Wściekły:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Vercia ale masz przystojniaka!!! Trzymam kciukasy za pracę!

Magda zdrówka dla Miśka! Ja mam tak samo, że jak tylko posiedzę w domu to się rozleniwiam i nie garnę się do roboty. Poza tym ciężko mi się z Filipem rozstać. A z antybiotykiem też tak u nas było. Podawałam 10 dni i nic nie pomógł! Okropność:Rozgniewany:

Anielinka u nas często tak jest ze spaniem. Jak trzeba to nie śpi a jak nie trzeba to się pokłada i sam zasypia... Poza tym, jak tam? Zakupy udane? Fajnie, że możesz się na troszkę wyrwać::):

Gosia kuruj się! Szkoda czasu na chorowanie::): Moje dziecko jak Andziowe. Cyganek jak nie wiem. Z każdym polezie!

Justynka warto go "męczyć" bo im szybciej zaczniesz tym szybciej skończysz a jak nic nie zrobicie to wada mogłaby się jeszcze pogłębić. Ja słyszałam że półroczniaki już noszą okularki. Poza tym może wcale wady nie będzie i nie będzie żadnych okularów tak jak u nas::):

Andzia ale cieplutko u ciebie... A spacerujecie ostro;) Fajnie... Mi nie zawsze udaje się wyjść z Filipem. Ile już w sumie zrzuciłaś kg? Teraz już chyba utrwalasz, czy jeszcze zrzucasz? Podziwiam za wytrwałość. Ja ostatnio w ogóle nie mam zacięcia...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

anielinka udane zakupy?
goska masz racje,lepiej zostawiac kubule od czasu do czasu bo pozniej moze byc problem
andzia olek taki polcyganski....chciaz ostatnio przechodzi jakis etap wstydu czy cos...jak widzi ,kogos ,kogo nie zna dobrze,to przez kilka minut wtula sie we mnie ,nie mozna na niego zwracac uwagi i dopiero po chwili zachowuje sie normalnie

Witam wieczorkiem,
MjM dziś nie ma, więc mam wolne.
Pogoda była piękna, całe popołudnie na dworze, ale zołzy były bardzo niegrzeczne, wyrywały sobie łopatki, wiaderka itd. Poza tym to co ostatnio wyprawiają przy jedzeniu jest nie na moje nerwy::(:

Vercia
superowe fotki, Ty jak zwykle ślicznie wyglądasz. I jak zwykle wciąż jesteś w biegu:)
Trzymam kciuki za prace!!!

Mei
szkoda, ze stosunki z P. tak się układają, mógłby się bardziej postarac, tym bardziej, ze Filip coraz starzy i coraz wiecej rozumie::(: I tak Cie podziwiam, ja bym wybuchła na bank!!!
A diete kontynuuje, choć jest coraz ciężej, nawet nie wiecie jaką mam ochotę na chleb!!!Jeszcze z 2 kg chciałbym zrucić, a ze ostatnio troche pofolgowałam, to waga nie spadała jak powinna.

Cafe pracusiu:Całus:
ZOłzy tez sie czasem wstydzą jak przychodzi ktoś kogo nie znają, generalnie poza domem są dużo odważniejsze.

magda_79
Przyznaj sie, ile juz schudlas?

Ok 4 kg, ale dokładnie nie wiem, bo ostatio troche pofolgowałam i od dwóch dni nie byłam na wadze:Nieśmiały:

magda_79
Szklanka wody jak szklanka. Ale czy wiesz, ze dziurawia prezerwatywy w sklepach?
I ze trzeba myc sie tylko szarym mydlem i tylko pod prysznicem?

Do tego beda uczyc jak robic dzieci :lup:

A co Ty o tym nie wiedziałaś? W jakim Ty świecie żyjesz:sofunny::sofunny::sofunny:

Magda pozazdroszczę nauk!!!:sofunny::sofunny:
Andzia Ty chudzino!!!! Jaki ty masz rozmiar??? Widziałam foto i wyglądasz chudo!!!!
Mei współczuję konfliktu z P.
Magda trzymam kciuki!!!!
Ja muszę poprasować, machnąc podłogi i napisać jeszcze 5 podań:Zakręcony:
Dzisiaj wytargałam zeszłoroczny wór letnich ciuszków i doszłam do wniosku, że większość spodni posłuży za spodenki. Krój mają taki fajny, że niektóre będą 3/4:Śmiech: Jak mi wystarczy czasu to wystawię cos na allegro.