Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Vercia super y tzmi kosmetzkami! Gratki! I mam nadyieje, ye ocece y egzaminu Ci przepisza!

Anielinka adidaski pryzsylz i sa booooskie! Micha sie z nimi nie rozstaje. Musza byc mega wygodne :)
A rowerek wlasnie taki upatrzylam jak pokazalas :))))

Andzia olac ludzi i ich glupie komentarze! JA sie kiedys nie odzywalam, a teraz jak ktos z czyms wyskoczy to odpowiadam. I tak jak piszesz mohery sa najgorsze.
Zaszalalas z aukcjami!!!

Cafe milego dnia!!!

Witam...
Gosia właśnie coś usłyszałam w radio o tej tragedii:((, ale nie moge wejść na wp żeby poczytać...koszmar!!!
my na tym rowerku bez barierki to ani rusz, kiedyś posadziłam ją bez i kilka razy by mi wypadła, bo się tak wierci, wstaje, ogląda do tyłu, a co do pedałowania to sama też jeszcze nie potrafi, więc ja sobie w tym roku odpuszczam inny rowerek:)
Veronica gratki za wygraną, super że ci się udało!!!
Magda nie dołuj się tak tym że podałaś antybiotyk, poprostu się przestaszyłaś i i tyle, każada by pewnie tak postąpiła :Całus: będzie dobrze.,.żdrówka oczywiście dla Miśka!!!
Andzia widze że aukcje na all cię wciągneły:Śmiech: obyś coś posprzedawała, bo znowu Ci bedzie smutno :Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Vercia gratuluję wygranej!
Magda zdrówka dla Miśka:Całus:
Anielinka my też w tym roku odpuszczamy inny rowerek, ale być może na 2 urodziny dostanie (ale to przecież dopiero we wrześniu... Kuba ładnie siedzi na rowerku:) tej barierki nie mógłby mieć bo byłoby mu już za ciasno... Amelka pewnie jest drobniejsza... No i najgorsze, że do pedałów jeszcze nie sięga (minimalnie mu brakuje) a stopy na tej podkładce też już mu ciężko trzymać bo nogi długie:)

Witajcie! Łączę sie z wszystkimi w żałobie....prawdziwa tragedi

• Magda zdrówka dla Michala.
    Cafe udanej randki z mężem. Zazdroszczę wam ikei. Przede wszystkim, że K. z tobą po takich sklepach chodzi.
    Andzia płaszczyk dzisiaj kupiłam taki jak chciałam w danhenie, ogólnie uwielbiam ich kolekcje. W tym roku zaszalałam bo z wiosennej kolekcji mam dużo rzeczy. Marcelowi kupiłam adidaski reeboka i dres nike. Adidasy przecenione na 56 zł:Śmiech:
    Ocena przepisana :Spoko:
    Jutro znowu szkoła, również liczę na przepis oceny:Spoko: