Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam z kawusią i śledzikiem:-D
U nas nocka o niebo lepsza niż wczoraj:) Kuba obudził się tylko raz bo zgubił smoczka i pospał prawie do 7:)
Dzisiaj zapowiada się ładna pogoda, a więc też pewnie wybędziemy na spacerek bo widzę, że powietrze mu służy:)
Anielinka zdjęcia śliczne:) Wyglądacie przepięknie:)
Cafe mój tata wczoraj się przyznał, że piaskownicę do Kuby już ma:) Już widzę Kubulę jaka będzie radość:)
Magda jak tam Michałek???

Witam, u nas nocka ok, Amelka obudziła się o 7, bo jej smoczek wypad z łóżeczka, a tak pewnie by jeszcze dłużej spała...ale i tak nie narzekam...:)
pogoda piękna, słonko świeci, idziemy zaraz na kawke do mamy, a później chyba zaliczymy plac zabaw:)

Andzia a co to za śledzie po cygańsku? ja robie zawsze tak tradycyjnie, a mam zawsze chęć na coś innego, teraz na święta moja bratowa robiła takie z pieczarkami i były też pyszne:)
Gosia super że nocka lepsza od wczorajszej, a Tobie dziś głowa nie boli?
Cafe oby Ci dzionek szybko minął i żebyś tez zdazyła wykorzystać piękną pogode:)
Magda jak Michał? jak nocka?

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam!
Dopiero ogarnelam chate. Najgorsze z glowy.
Nocka o dziwo ok. Maly wieczorem troche sie wybudzal, spal z nami dzisiaj i ak tylo my sie polozylismy to do 5 rano spal. Goraczki nie ma, ale gile do pasa mu wisza i ciezko mu sie oddycha. Pije i je, wiec chyba to gardlo nie jest az tak strasznie zawalone. Antybiotyku nie dalam. Wykupiony jest, ale na razie powalczymy bez.

Anielinka i ja powtorze: Amelka wymiata! Ona jest zawsze taka czysciutka, normalnie aniolek. No i Ty tez super wygladasz!!!

Moi rodzice tez niedlugo beda dzialac na dzialce. Piaskownia czeka juz od roku :lup: Tata kupil full-wypas - drewniana z opuszczanym dachem. Mlody oszaleje!

Ja musze wystawic na allegro Miska spodnie, bo wszystkie bluzy i bluzki kupila kolezanka P. Dzisiaj chcemy jej pokazac pchacza, ktorym Misiek sie nie bawi.
Musze jeszcze przejrzec szafe :)
Ale za to kupilismy Michalowi adidasy:

NIKE R 24 NOWA KOLEKCJA 2010 (970579701) - Aukcje internetowe Allegro

ALe sie wkurzyłam, wywiesiłam rano białe pranie na balkonie i ktoś tak nadymił, ze całe jest w sadzy:Wściekły::Wściekły::Wściekły:Piore od nowa:Wściekły::Wściekły::Wściekły:

Anielinka przeslij słonka, bo u mnie niebo zachmurzone i tylko 7 st. A przepis na śledzie wrzuce jak zołzy beda spały, ok?

Magda biedny Michałek, dobrze, że nie ma gorączki. Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej mu przeszło, a przy bólu gardła rzeczywiście nie ma raczej apetytu.
SUper ze sprzedanymi ciuszkami::):

Gdzie Was wywiało?

My byłyśmy na 2-godzinnym spacerku bez wózka::):SUper, jestem dumna z dziewczyn, ze dały rade, bo zrobiłyśmy sporo kilometrów. Oczywiście zołzy zatrzymywały sie przy wszystkim co możliwe, wszystko je ciekawiło, w końcu widok dużo lepszy niż z wózka, kazdemu tez po drodze musiały dać "cześć":Oczko:
Reakcja ludzi na smycze różna, ogólnie stanowimy niezłą sensacje i chyba niedługo będziemy autografy rozdawać:Oczko: NIektórzy sie zatrzymują i gratulują pomysłu, pytając gdzie to kupiłam itd., najgorzej reagują starsi ludzie, dzieci na smyczy, ło matko, tragedia:Szok: Jedynie jedna babcinka bardzo miło mnie zaskoczyła mówiąc: Pani, co to tero nie wymyślą, bardzo dobre rozwiązanie, jo tyż miałam bliźnioki i Pani co jo sie za nimi nalatałam, pani, mówie Ci:Oczko: Sympatyczna bardzo babcinka::):

Magda fajne butki kupiliście:) My Kubie też musimy kupić adidaski, ale półbuty już ma jasne, dlatego adidaski wolałabym jakieś ciemne... A jak wypada rozmiar???
Andzia gratuluje sukcesów spacerowych... Ja sobie Kuby na spacerze za rękę jak będzie umiał chodzić już sam - nie wyobrażam!!!! Ciągle gdzieś ciągnie i chce iść pod prąd, a do tego się awanturuje... Jak on by wiedział, że samodzielne chodzenie da mu więcej swobody to od razu by śmigać zaczął... Pierwsze co kupię jak już zacznie się puszczać to SMYCZ!!! :Oczko:

Ja sie posłusznie melduje :)

Andzia jak dla mnie to super sprawa z tymi smyczami. To juz nie tylko o wygode chodzi, ale i o bezpieczenstwo dziewczyn. Jak komus sie nie podoba to olac. A babcinka fajna - najlepiej Cie rozumie.

Wlasnie zauwazylam, ze 10 000 Ci stuknelo niedawno. Gratki :)

Misko pospal 2,5 h, ja 1,5 h i od razu inaczej sie czuje. Mlody wsunal miche krupniku i sie bawi. Czekamy na kuriera z adidasami i lecimy na spacer. Mam nadzieje, ze nie bedzie wialo i nie bedzie to mialo wplywu na jego gardlo. Przynajmniej nochal mu sie udrozni.

A gdzie reszta kobitek?

Miałam ciężką przeprawę z Kubą przed spaniem... zaliczył 3 kary pod rząd:/ Bił mnie po twarzy.... jak tylko uderzył mówiłam, że nieładnie i, że jak jeszcze raz tak zrobi to będzie kara... Wychodziłam 3 razy z jego pokoju, zostawiając go na chwilę (on bardzo nie lubi jak wychodzę z pokoju i go zostawiam) i dopiero za trzecim razem zauważył chyba że wyszłam!!! Za pierwszym razem jak wróciłam to sobie gazetę czytał! Za drugim razem dorwał coś innego i się bawił... W końcu za trzecim razem rozpłakał się rzewnie... wróciłam, uspokoiłam, mówię, że nie wolno tak robić i, że teraz idziemy spać... A ten znów na początku zaczął poklepywać mnie po ramieniu (na szczęście bezboleśnie) i sprawdzać moją reakcje... Ja udawałam, że śpie bo już sił na niego nie miałam..

Gosia my tez chcielismy czarne adidasy, ale jak pomysle, ze na slonce wyjdzie... Zastanawialismy sie chyba z tydzien :lup:
Rozmiar na pewno bedzie ok, bo przymierzalismy w sklepach mnostwo adidasow i zawsze 24 bylo ok!
wkladka ma dlugosc ok. 14 cm.

Co do spacerow to jak Michał zaczal sam chodzi to bylo fajnie, bo on czul sie jeszcze niepewnie i wszedzie chodzil za reke. Chodzenie bylo samo w sobie atrakcja. Teraz jest masakra. Zawsze idzie w odwrotnym kierunku :lup: A i moja cierpliwosc maleje.

i ja się melduje:)
my po spacerku, pogoda super, ale słysząłam że od jutra ma się zepsuć:( oby nie...

Magda adidaski super, no to teraz się je naczyścisz:Oczko: ja po każdym spacerku przelece szmatką i cifem i są jak nówki:)
Andzia no to fajnie że chociaz jedna babcia cię zrozumiała, bo przez to samo przechodziła:) a reszta ludzi niech sobie gada, ważne że dzieci bezpieczne... masz jakieś fotki dziewczyn na smyczach, bo ja tez ciekawa:))

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Gosia współczuje przeprawy ze spaniem, dobrze, ze jestes konsekwentna:yes:
Moje zołzy jak wiesz tez sa bardzo zywotne, pierwsze wyjscia ze smycza to tez był koszmar, ale z dnia na dzien jest coraz lepiej, jest warunek, albo idziemy ładnie za raczke, albo jedziemy wózkiem:Oczko: Oczywiście nie ida cały czas ze reke, tez sie zdarza, ze jedna chce w prawo, a druga w lewo, ale ogólnie jest super::):

Magda nawet nie zauważyłam tych 10 000, ale ze mnie nałogowiec:Nieśmiały:Super Michał pospał, miłego spacerku!!! A butki fajniutkie::):

Anielinka Ty mnie nie strasz żadna zmianą pogody, bo zwariuje:Histeria:Zreszta nie zdziwei sie, bo weekendy często są beznadziejne::(: