Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

W szpitalu to mi różne rzeczy zrobili;) ale w sumie to się ciesze, że byłam. Czuje się pewnie bo coraz mniej ufam mojemu lekarzowi;/
Miałam wszystkie badania krwi, moczu, szczegółowe usg, no i badanie ginekologiczne przez samą panią profesor, która mnie uspokoiła co do mojej szyjki i innych spraw. Od mojego lekarza słysze tylko zawsze : wszystko ok... i tyle. Wszyscy lekarze twierdzą że moja dzidzia za duża miałam podejrzenia makrosomii, a moój lekarz zamiast zrobić jakieś bardziej szczegółowe usg z wszystkimi pomiarami to stwierdził tylko: wszystko dobrze... ehhh co za człowiek..

cześć dziewczyny:)
u mnie nawalił minternet i od kilku dni nie działa :( wzdych... kolejny tydzień zleciał szybko w czwartek szkoła rodzenia nauczyłam się teoretycznie karmić :) a co do upałów to masakra nie wiadomo gdzie się schowac a dzisiaj od rana duszmno i parno katastrofa liczę mna to że szybko spadnie deszcz:)

ehh.. w końcu mam internet sama naprawiłam :_) i jak narazie dział io żaden vłąd nie wyskakuje i mam nadzieję, że tak zostanie:) moge trochę popisać do Was :)
cafe.. nogi w kostkacvh tez mi puchną strasznie mimo tegho, że dużo nie chodzę i więcej leżę ale to pewmie od tej temperatury ;)
a co do tych tp to można zgłupieć u nas w szkole rodzenia chodziła dziewczyna, która miała termin na 30.06 wg jednego lekarza a według drugiego 20.07 :Zakręcony: i wiecie co urodziła 30.07 i na dodatek jej wywoływali po0ród ale cały lipiec biedna chodziła jak na szpilkach...
a wasze brzuszki są tak wysoko pod cycki??? bo mój jest na środku mniej więcej i chyba już się nie podniesie dziwny ten mój brzuch naet połozna w czwartek mówiła, że nadzwyczaj twardy i pytała co lekarz powiedział a ja na to, że jeden i drugi gin. stwierdził, że to jest normalny brzuch i nie ma nic wspólnego ze stawianiem się brzucha hmm.... sama nie wiem co o tym myśleć ale skoro tak mówią to chyba jest wszytsko ok ;)

powiem wam , że ja w tym tyg. miałam takiego doła, że hej nie wiem czemu ale wczoraj kupiłam sobie ładn spodnie i bluzkę i juz mi lepiej to chyba taki spadek formy i niezadowolenie ogólne a w tym tyg. wybieram się do fryzjera już ostatni raz przed finałem :) może poprawi mi się humor i będę się czuła ze sobą lepiej :)
a i kupiłam smoczki a połoożna mnie zrypała, że po co smoczki...??? powoduja wady zgryzu itp. ale ja i tak smoczek wezmę do szpitala ;)

czesc babeczki
jak sie czujemy?
u mnie nadal marudzenie i wieeeeeeeeeelkie stopy-dobrze ,ze ide w srode do lekara .bo zaczyna mnie to juz niepokoic,zeby po nocy miec nadal popuchniete??wzdych.....
a poza tym dzis zapowiada sie leniwie-mielismy gdzies pojechac ale zwyczajnie nie mam ochoty-przez ten nastroj,te stopy i w ogole przez wszsytko