Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Vercia wiem, ze Ci smutno bez pracy, ale ja jak Anielinka ciesze sie, ze do nas wrocilas :)
Marcelini wydroslal! Super z niego mezczyzna :)

Kasioleqq szkoda, ze R. musial wracac do pracy. Szkoda marnowac taki piekny dzien!

Anielinka i jak, byliscie nad morzem? Czekam na fotki :)

Andzia te Twoje dziewczyny to chyba coraz grzeczniejsze :)

Gosia spacer zaliczony? JAk glowa? JAk Kubulek?

A ja z Wami zostaje do wtorku. Niestety to jedyny plus. Michał jest chory. Bylam z nim u lekarza i ma zapalenie gardla. Nos ma okropnie zawalony. Zaraz mu popuchlo wszystko w srodku i prze ta jego przegrode w ogole nie moze oddychac.
Teraz spi, ale noc zapowiada sie nieciekawie. Padl, bo w dzien przysnal u tesciow tylko na 30 min.
No i dostal antybiotyk, a ja nie wiem co robic. Widze, ze sie meczy, a z drugiej strony to nie wiem czy ten antybiotyk az tak niezbedny. Niestety nie mam zadnych syropow, zeby sprobowac najpierw w taki sposob go poleczyc. Ehhh, siedze i rozmyslam :lup:

Heloł:)

naprawde przeraża mnie ta cisza:Płacz:
My całe popołudnie spędziliśmy na placu zabaw, pozniej przyszło dwóch kolegów do STasia, więc było wesoło:)

Kasioleqq szkoda, ze nie udało sie wspolne popołudnie. A głodna to ja tez ciągle jestem, juz mnie wkurza ta moja dieta, mam ochote na normalny obiad:Histeria:
Magda zdrówka dla Michałka. DObrze, ze masz taką wyrozumiałą szefową i bez problemu mozesz brac L4. Jak Michał nie goraczkuje, to ja bym wychodziła na spacerki, nie wiem co z tym antybiotykiem Ci doradzic, ja ostatnio jestem bardzo antyantybiotykowa, moze rzeczywiscie poczekaj, spróbuj mu psikac gardło Tantum Verde i zakraplaj nosek, jak sie nie poprawi, to wtedy mu podasz. Trzymajcie sie cieplutko:Całus:

A moje zołzy wcale nie sa grzeczniejsze, wrecz przeciwnie:Histeria:Maryśka to ma takie fochy i histerie, ze wymiękam:Histeria:

ciagle sie tlumacze ale cos nie wyrabiam sie z tym wszsytkim
dzis jeszcze po pracy mielismy pare spraw,i spacer zaliczylismy ,po 19 sciagneismy do domu

tylko na szybko
magda,goska zdrowka dla chlopakow
magda ja tez z tych antyantybiotykowych....moze poczekaj dzien,dwa?
vercia marcel super chlopak,naprawde wydoroslal...a ty szybko przyzywczaisz se do domu....przynajmniej odpoczniesz troszke

Cafe pracusiu, fajnie, ze chociaz spacer udało sie zaliczyc.
Kto zostaje teraz z Olkiem?

Opowiadałam Stasiowi, ze do nas przyjedziecie i mówi: O fajnie, bede miał kolege do zabawy, tłumacze mu, ze Olek jest w wieku dziewczyn, na co Stasiu:Nie szkodzi, mam nadzieje, ze mówi troche wiecej niz one::):
W ogóle to jak idziemy gdzies na spacer i ktos nas zaczepia pytając dziewczyn:jak macie na imie, to Stachu odpowiada:one jeszcze nie mówią, za to wszystko rozumieją::):

Andzia teksty Stacha sa powalajace :hahaha:

Cafe kochana ta Twoja rodzinka :)

A my po pierwszej pobudce. Mlody ma problem z przelykaniem i jeszcze ten nos ...
Wszedzie gdzie bym nie czytala to ma wszystkie objawy wirusowego zapalenia gardla (na to wskazuje tez katar), cholera, czemu czlowiek po powrocie od lekarza musi sie zastanawiac jak leczyc dziecko??!!!
Poczekam do jutra z antybiotykiem.

Nie powiedzialam jeszcze, ze jak lekarka zobaczyla plamy Michalowe to od razu wyrok: atopowiec. Jakas masakra!

Witam i ja wieczorowo:)
Spacer zaliczony:) Ja dotleniona na maksa, bo po spacerze pojechałam z tatą na działkę i siedzieliśmy na niej do 20, a potem jeszcze skoczyliśmy do sklepu i dopiero co zlądowałam do domu.... Kuba na mnie czekał, a więc musiałam go uśpić... teraz już śpi, a ja odpoczywam:)
Vercia ale fajne zdjęcia Marcelka:)