Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Aleee pustki tutaj !!!

Witam...pewnie u Was też taka piękna pogoda jak u nas, skoro nikogo tu nima...
Amelka jeszcze śpi, jak wstanie do obiadek i sru na dwór, bo jest tak pięknie że szkoda dnia na siedzenie w domu...
Andzia fajnie że macie dziś jakąś rozrywke, a Staś jeszcze dziś w p-kolu? bo już chyba dzieci mają wolne od szkół...
Magda prezenty dla rodziców pierwsza klasa :great:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam!
Ale tu dzisiaj cichutko! Zrzucam wine na przygotowania lub wyjazdy swiateczne! Mam nadzieje, ze po Swietach sie poprawi :)

My dzisiaj zalatwilismy USC. Papier juz jest i smiejemy sie, ze w polowie juz po slubie jestesmy. Tyle, ze dzisiaj prima aprilis :hahaha:
Ale generalnie dołek!!! Drugie auto nam padlo :((( Dopiero co je chwalilam, a 5 min pozniej pekl wezyk przy chlodnicy, temp. szybko sie podniosla, silnik sie zagrzal i poszla uszczelka przy glowicy :(((
Nie chce nawet myslec ile to bedzie kosztowac. Cale szczescie nasz przyjaciel zaraz podjechal i z P. dzialali. Teraz holuja samochod do warsztatu. Cale szczescie, ze drugi akurat do odbioru.
Wczoraj chcialam sobie kupic sliczna sukienke na swieta i cos mnie tknelo, zeby odpuscic. I mialam racje, bo kasy juz brak :(
A mial byc taki spokojny dzien - sami na zakupach, bo Misiek u tesciow. Milo i sympatycznie :lup:

Dobra, juz nie smece!
LEce pobawic sie z Michalem, potem pewnie zaliczymy jakis spacer.

cafe ja byłam pewna, że to Baśka stoi za brakiem @, a tu niespodzianka...;/w przyszłym miesiącu się uda;)
madzia kijowo z autami no ale cóż, jak nie urok to sraczka;( no ale kochana gratuluję pół-mężatko;)
Andzia sił do zołzuniek;)
Gosia to Wesolych Świąt;)
Anielinka ale Ci zazdroszczę tych zakupów i fryzjera;)
mei ja myślę że Filipkowi przejdzie to bicie. choć myślę, że to taki okres mój Kacper też nas bije jak go coś napadnie..;/

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Czesć,
u nas milusi dzień, wyszlismy prze 11-ta, na szczescie moja sostra poszła z nami, bo nie wiem jakbym dała rade na wiejskich dróżkach z wózkiem i uciekającym na rowerze Stasiem. Dzieciaki przeszczesliwe, byłu kurki, świnki, traktorki no i koszyczki ze słodyczami pochowane w ogródku. Super. A cyborgi dzisiaj nie spały, ja nie wiem, tyle wrażen, wciaż na dworze, a drzemki odmówiły, myślałam, ze mi zasna w wózku w drodze do domu, gdzie tam:Szok:
Maryśka zaszyła sie dzisiaj w kącie z jajkiem niespodzianką, sama je sobie otworzyła i zjadła całe!!!Przyszła umorusana od czekolady z papierkami do kosza, myślałam, ze padne::):
Jutro siostra ma zabrac zołzy na spacer, zebym mogła umyc okno w pokoju dzieciaków, ale ponoć ma padać:Kiepsko:
A ja przed chwilą wróciłam z solarium i od kosmetyczki, po 8 dniach w końcu byłam na kibelku i mam 4 kg na minusie. A wokół tyle pokus:Padnięty:

Anielinka fajny dzień za Wami:)
Pytałas mnie o święta, w niedziele idziemy na śniadanie do moich rodziców, a później na obiad do babci na wieś. W drugie święta śniadanie u tesciów, a obiad u moich rodziców. Pełen luzik, nic nie musze robic, w I święto wieczorkiem wpadną tez znajomi:) W ogóle to tescie wyjezdzaja w drugie święta, szok, bo oni nigdy nigdzie nie jezdzili i wczoraj tesciowa rozmawiała z K.: To kiedy do nas przyjdziecie?(bo to jest obowiązek, ona nie umie zaprosic), K. mówi, ze mozemy wpasc w poniedziałek na kawe, bo niedziele mamy juz całą zajeta, na co ona, ale nas w poniedziałek nie ma i jak Wy to chcecie zrobic?W ogóle do nas nie przyjdziecie?Bez komentarza:lup:
A jakie plany u reszty?

Magda myślę, że to dobrze wróży::):Fajnie, że ślubne sprawy do przodu sie posuwają. A z autem to rzeczywiście pech:Wściekły:

Cafe szkoda, ze @ przylazła:Płacz:Mam nadzieje, ze uda Ci sie odpoczac przez te święta, ja tez mam codziennie plany na wieczór i na planach sie tylko konczy:Kiepsko:

Kasioleqq
fajnie, ze jutro wolne::):

A Gosia wyjechała tak bez pożegnania? Niuniu:Oczko:

Andzia zdjęcia świetne, no i wogóle taki pomysł z tymi koszyczkami bombowy, bo widac że dzieci miały frajde :Śmiech: u mnie nigdy nie było żadnych prezentów na zajączka, nie wiem dlaczego...
Cafe szkoda że @ przylazła :((
Kasioleq super że już od jutra wolne, tzn. wolne od pracy bo pewnie w domu też się nieźle narobisz:)
no właśnie tak myślałam o Gosi że się z nami nie pożegnała, ale może do nas się odezwie od rodziców...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif