Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Magda bardzo współczuje dolegliwości brzuchowych, mam nadzieje, ze tabletki szybko zadziałają.
Pech z tym autem::(:
Super, że Misiek tak szybko zaczyna gadać!!!

Gosia książka doszła, dziękuje.

Vercia i u nas histerie odkąd pamiętam, ja za kare wkładam na minute do łózeczka, choć nie ukrywam, że często mi nerwy puszczają i krzyczę. Naprawde, świat chyba nie wiedział tak niegrzecznych bliźniaczek jak moje, nakręcają się nawzajem we wszystkich głupotah, obłęd!!!

Cafe fajnie z zasłonami, ja u dzieciaków nie mam nic, ze względu na roztocza.

Ksiolegg mam nadzieję, ze sie jakoś dogadacie z R. Butki śliczne, foteczki też:)

andzia
Ide cos porobic, moze wystawie co na allegro, spodobał mi sie dzisiaj jeden płaszczyk, może sama sobie na niego zarobie:D

hehe! Ale sie wkrecilas!

Mi moze uda sie sprzedac ciuchy Michalowe na miejscu. P. kolezanka z pracy spytala wlasnie o ubrania po Miśku od rozmiaru 74 w gore. Akurat takie mam, bo te mniejsze pooddawalam. Spakowalam dzisiaj wszystko i modle sie, zeby kupila :)

Andzia podziwiam odwagę udania się z dziewczynami na zakupy:)

Kasioleq fajne butki kupiliście:)

Magda ale się naśmiałam z tego jak znalazłaś Michałka pod drzwiami śpiącego :hahaha: u nas Kuba od początku roku spał na łóżku przez ten czas spadł tylko raz i ostatnio już go kołdrami nie zabezpieczałam, ale od ostatniego upadku znów ma pełno poduch poukładanych:)