Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Andzia ciekawa jestem jak pierwszy dzien diety!? JA musze zamowic najpierw ksiazki.
Goń doła!

Gosia moze pierwsze kroczki Kubusia juz blisko :). Trzymam kciuki!
A jaki rozmiar pampersow kupujecie? My 5 i nie wiem czy na nie tez byla ta promocja w Tesco.

Anielinka jak malowanie??? :)

Mei zdrowka dla Filipka!

Wiecej juz nie pamietam!
U nas bez zmian, dalej jestem bezradna przy histeriach Michała. Nie zwracam na nie uwagi choc w srodku az mi sie gotuje. Mlody dzisiaj pol dnia na dworze. NAjpierw z P., a potem P. do pracy i do niego podjechalismy. Misiek wybiegal sie za pilka a ja za nim :)
Zaczal fajnie odmieniac, np. mowi: z tatą, z mamą. Jak sie pytam gdzie jedziemy to mowi: dziadzi (wczesniaj dziadza). Za to zupelnie mu sie miesza daj i dziekuje. Mowi daj jak mi cos daje i jak ja mowie mu dziekuje to on powtarza :lup:

magda michal mnie zaskakuje...no pieknie mowi i jeszcze odmienia,suuuper,zdolniacha z niego
andzia lepiej ci juz?przetrwalas jakos?wszystko w calosci?:36_6_3:jak dieta?
anielinka ja mam slabosc do czapek,mlody ma chyba z 10.....wszsytkie bez sznureczkow...a jak malowanie?
mei dobrze,ze komp dziala....zdrowka dla was....co tam w pracy?
goska my tez kupilismy pampersy w tesco,i chusteczki pampersa 6 paczek za 24zl:Śmiech:

Cześć baboliki,
moje zołzy śpią od 18.55, aż strach pomyśleć o której wstaną, Maryśka w dodatku wypiła całe 30 ml mleka:Histeria:Były już tak zmęczone, ze nie miałam sumienia ich dłużej przetrzymywać.
Dieta ok, właśnie zjadłam makrele wędzoną, popiłam herbatką i czuję się syta na maxa.
Najgorsze beda wieczory, bo jak wiecie ja zawsze ok. 20-tej zaczynałam żarełko:lup:

Magda mi tez było dziwnie tu bez Ciebie i nie wyobrazam sobie, ze tak bedzie codziennie::(: Jest szansa, ze akcja szperacz ucichnie?
A moja książka też jeszcze nie dotarła.
No i brawo dla zdolniachy Michałka.

Cafe jak świętujesz urodziny? Spać? Niuniu...K. w domu?

Anielinka jak po szczepieniu?

A mi juz P. podniosl cisnienie i dobry humor szlag trafil.

Andzia trzymam kciuki za dietke!

JA dzisiaj na mini diecie, bo od rana znowu rewolucje zoladkowe. Wlasnie pozarlam budyn.
Musze powiesic pranie i ide spac, bo dzis od 4 na nogach :lup:

A co do akcji w pracy to juz sie nie zmieni. To glupie, ale dzisiaj nie wiedzialam co ze soba zrobic tak chcialam poczytac co u Was :lup:

Witam i ja wieczorowo:)
Mój Kubulec już śpi:yuppi: Ale był dzisiaj nieznośny :Padnięty: Miałam go już serdecznie dość wieczorem... Ostatnie dni był taki grzeczny, że się nadziwić nie mogłam... za to dzisiaj nadrobił :Padnięty:
Magdami tu też pusto bez Ciebie:( Duże pampersidła Michałek nosi,my jeszcze mieścimy się w 4:)
Andzia mam nadzieję, że dziewczyny mimo wszystko pośpią rano:Kiss of love:
Cafe a ty kiedy będziesz miała ten internet w sklepie??? hmmm???

My już od dawna 4+ i jest ok. A ważyłam zołzy, M. 12,600, Z. 12,400.

Magda w sumie to mało dziś zjadłam, ale ja w ciągu dnia nie mam czasu, zeby usiasc i zjesc:Padnięty:
Śniadanie-jajko z twarożkiem
w południe puszka tuńczyka z jajem
obiad rybka pieczona w folii
kolacja makrela wędzona

Ogólnie same ryby,ale tak wyszło. na jutro robie pierś z kurczaka:)

gosiammm
Ja używam pampersy na przemian z huggisami i kiedyś już też mieliśmy 4+ z pampersów, ale potem mieliśmy przerwę w pampersach i przy kupowaniu kolejnej paki zasugerowałamsię kilogramami na opakowaniu, a nie numerkiem i okazało się, że 4 nadal pasują:)

No i dobrze, bo przynamnjiej macie wiecej w paczce. Mi bylo szkoda przechodzic na 5, ale nie bylo wyjscia.

Gosia a ile Kubuś waży? U ns 4 były już ciasnawe, 4+leżą dużo lepiej.
Magda super foteczki, to było na tych urodzinach?
A Twój P. ma taką samą bluzkę jak K.:D

Ja czuje sie ok, nie jestem głodna, nie mam apetytów, najgorsze pierwsze 3 dni, pozniej dojda warzywka:) I chciałabym juz ta ksiazke, w necie sa różne przepisy, ale jakoś nie do końca we wszystkie wierze.

Pierwsze 3 fotki z urodzin! Mlody bawil sie sam, bo wszystkie dzieci 6-7 lat.

Wlasnie ja tez jutro zamowie ta ksiazke i dopiero wtedy zaczne. A jutro moze uda mi sie wyskoczyc na silownie :) Do tego musze wyjsc wczesniej i polazic po sklepach, bo nie mam co zalozyc na wyjscie w srode (kumpela robi urodziny w mojej ukochanej knajpie :)).

Ucieszylam sie dzisiaj w pracy, bo nasz kurs ang nam przedluzaja - na razie do konca czerwca, a potem znowu od wrzesnia :yuppi: Co prawda bedziemy za niego placic, ale tylko 25%, wiec wyjdzie ok. 20 zl/osobe za m-c :)

Witam wieczorkiem...

Magda ale Cię tu dziś brakowało z rana...fotki super,świetnie Misiek zajada torcika:)) co to za ranka pod oczkiem?
Andzia widze że masz zacięcie do tej diety, no i wcale ona nie taka straszna i to sporo tych dań:)

u lekarza dzis było super, jak zwykle wszystkie pielęgniarki zachwycały sie kitkami Amelki, lekarz tez milutki, a Amelka baardzo poważna i dumna:)) na szczepieniu wogóle nie płakała, nawet się nie skrzywiła:) wazy 11,5 kg. co do pampersów to my od dłuższego czasu tez używamy 4+

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif