Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!
Wpadlam tak na szybko, bo mamy masakre zebowa. Dziecko mi zaraz oszaleje z bolu :(
Juz jest na Nurofenie, wiec nie wiem jak jeszcze moge mu pomoc.

Gosia szkoda, ze Kuba dostal antybiotyk, ale jak czlowiek nie ma doswiadczenia to nie wiadomo czy dac czy nie. Zdrowka dla Kubuli!!!
Z tymi lekami to moze ma taki okres i mu przejdzie!

Wszystkieg NAJ dla KUBUSIA!

Anielinka u nas tez wszedzie syf naokolo, juz nie moge sie doczekac az wszystko zacznie kwitnac :)

Andzia :hahaha:
Ale sie nasmialam z tej wagi! Daj znac ktora kupilas to i sobie ja zafunduje :sofunny:

magda_79
Wkurzylam sie, bo juz nie bede mogla do Was pisac z pracy :(((
Dzisiaj dostalismy pouczenie, ze jest program szpiegowski i strona po stronie mozna wszystko odtworzyc :((( Dla mnie to glupie, bo wszystko robie szybko i skoro mam wolne to bzdura, ze ne moge wejsc na neta. No, ale coz...

Ale kicha:((((( :36_2_24::36_2_24::36_2_24:
My tu z tęsknoty uschniemy:(

andzia
Anielinka moje cyborgi wstały o 6.30 a na drzemke poszły dopiero o 13-tej:Padnięty:
A aukcje rzeczywiscie robi sie prosciutko, moje co prawda sa duzo prostsze do Twoich, ale juz widze, ze wszystkie sa obserwowane:) Ty cos pisałas, ze dodawałąś zdjecia z Picasy tak?

Tak, wtedy można dodać kilka i nie płaci się nic, w tej rubryce co wpisujesz tekst to tam jest takie małe okienko piąte od lewej (z niebieskim czymś tam) to tam otwierasz i wklejasz adres obrazka, wcześniej musisz mieć te zdjęcia zgrane do picasy i przetwożone online.

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Tak sie dzisiaj wkurzyłam na K. i to razy kilka, ze zaraz chyba eksploduje:Wściekły::Wściekły::Wściekły:On chyba nigdy nie zrozumie o co mi chodzi:Płacz::Płacz::Płacz:

Gosia moze to taki okres przejsciowy u Kuby, moje zołzy tez tak miały, np. Zosia przez jakis czas bała sie kąpać, a Maryśka dzisiaj na spacerze przestraszyła sie traktora:Zakręcony:
Na nocnik ich jeszcze nei sadzalam, ale próbowałam kilka razy przed kąpielą na kibelek-nie ma szans-ryk jak nie wiem.

Magda mam nadzieje, ze olejesz szpiega i bedziesz do nas zaglądać, nie wyobrazam sobie nawet, ze mogłoby być inaczej:Płacz::Płacz::Płacz:

Anielinka dzięki za podpowiedzi, dzisiaj spróbuje wystawic jeszcze kilka aukcji.

gosiammm
andzia

Magda mam nadzieje, ze olejesz szpiega i bedziesz do nas zaglądać, nie wyobrazam sobie nawet, ze mogłoby być inaczej:Płacz::Płacz::Płacz:

Ewentualnie trzymaj pod biurkiem jakiegoś swojego laptopa;)

:hahaha: I to jest mysl!!!

A tak serio to moze to smieszne, ze tak przezywam, ale dla mnie to bzdura. Powinnismy byc rozliczani za wykonana prace :lup: Wszystko mam zrobione, jeszcze pomagam innym i nie moge z Wami pogadac! Ehhh, nie wiem jak ja to przezyje :(

O ja! Wlasnie zajrzalam na swoje konto i ... mam juz zwrot podatku :yuppi:
W tamtym roku dostalam w czerwcu.

Anielinka i mnie zainspirowalas do wystawiania rzeczy na allegro. Ale zostawiam to juz na jutro.

Maly spi, P. wraca z treningu, a ja juz po kapieli i ide do łozeczka ogladac Lejdis. Nie moge nacieszyc sie wolna sypialnia wieczorem. Zawsze od 19 juz byl tam Misiek :)

Ja tez jesczze Michala nie sadzalam na nocnik, nie widze, zeby byl na to juz gotowy.
Ale i on ma swoje rozne fazy i jak cos jest nie tak to panika i ryk :lup:

Nie wiem jak Wasze maluchy, ale z Michała sie taki przytulak zrobil, ze szok. Lata za mna i tylko slysze: mamo! Buzia! I caluje i tuli i mowi tedy do mnie takim smiesznym glosikiem. Musze to kiedys nagrac.

gosiammm
andzia
A ja obejrzałam po raz enty Lejdis-uwielbiam ten film::):
I ide pod prysznic, jutro kolejny samotny dzień z moja trójeczką.
Dobrej nocy kochane!!!

Ja też oglądałam:) Uwielbiam Lejdis:))) A wczoraj to nawet na końcówce się poryczałam... ten mój dół mnie dobije:(

Ja też się porycazłam:lup:
I ten ryczący nastrój został mi do teraz.
Miłej soboty wszystkim!!!

Witam kochane!
I ja sie poryczalam na Lejdis, ale ogolnie film uwielbiam i pewnie jeszcze wiele razy go obejrze!

Dziewczyny, czy Wy dostosowalyscie sie do szczecinskiej pogodny??? Nie dolujcie sie! Wiosna idzie!
U nas ta wiosna cos bardzo deszczowa, od rana leje i nie zanosi sie, zeby mialo przestac.
Mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej.
Mlody spi, a jak wstanie to idziemy do mojego chrzesniaka na urodziny, a potem do moich rodzicow na obiad.

Anielinka rozliczalam sie jakies 2 tyg temu, ale wysylalam wszystko elektronicznie, dlatego tak szybko!
A dziecko mozna odliczyc bez wzgledu na dochod.
No, ale cala kasa od razu odlozona na slub.