Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

anielinka
cafe82
dziekuje gosia
ale stwierdzilam,ze zrobie cos delikatnego,bo beda dzieci wiec moze po prostu biszkopt z ptasim i juz

Cafe jakaś impreza się szykuje?:)

nie nie ale na niedziele przyjezdza brat K z dzieciakami wiec mysle czym ich przyjac,bo jutro musze zrobic zakupy-z sobote jeszcze do sklepu jade wiec wole jutro wszsytko pokupic

andzia
Gosia ale sypiesz przepisami, chyba lubisz piec, co?

Ja zabieram sie za wystawianie aukcji, trzymac kciuki!!!

Cafe mnie nakręciła i zaczęłam WŻ przeszukiwać:) a jak szukam WŻ to zawsze znajdę coś ciekawego;) A wolę piec niż gotować;) Bo ja nienawidzę przyprawiać dań:) i przeważnie robi to u nas P. Ale piekę rzadko... zwłaszcza teraz jak zaczęłam się odchudzać;)

Hej! Magda-dzieki za pamiec!! Fajnie, ze jestescie naprawde!!!:o_master:
Nie odzywalam sie bo samopoczucie mi nie dopisywalo, no i Julka tez troche mi chorowala, kaszel, gile do pasa itp, ale bez goraczki wiec obylo sie bez antybiot. dzisiaj poszla do p-kola, a ja cale dopoludnia doslownie odgruzowywalam...do tego ostatnie 2 tyg R mial pilna prace, wiec byl w domu dopiero ok 21, zmeczony na maxa, no ale teraz juz luuzik. Ja tez powoli wracam "do siebie". U nas co prawda temp. na plusie ale ten snieg lezy doslownie wszedzie, nie wiem, kiedy to stopnieje.. Oj jak ja tesknie za taka wiosna jak u Ciebie Andzia na zdjeciach!!!
Co do dietki Dukana ja sobie zrobilam test, no i wychodzi tak jak myslalam, ze ok roku czeka mnie powrot do starej wagi:Real mad: Tutaj tez ta dieta jest bardzo popularna sa wydawane gazety itp, ja kupilam sobie te ksiazki z przepisami, no musze sie spiac i w koncu zaczac, bo niedlugo tylko w klapkach bede chodzic, bo butow nie zawiaze!!:Oczko:
Ale sie rozpisalam :big_whoo:

Gosia--u nas przy katarze najpierw "psikam" Julce sol fizjologiczna, czekam chwile i czyszcze nochalka Frida, po calej "operacji" od razu krople do nosa- ja uzywam tez odpowiednik polskiego Nasilvil, no i tak 3-4 razy dziennie no i nie dluzej niz 7 dni, a do tego nawilzacz w sypialni.
Mei-nie chce sie wymadrzac itp, ale Julka odkad zaczela p-kole miala antybiotyk 2 razy czyli od pazdziernika 2009, raz przy zap.ucha, i raz przy zap.pluc, a tak tylko kaza podawac wykrztusne syropy, wode, itp. ale to fakt, ze tutaj przy kazdej takiej infekcji pobieraja proby krwi.

Cześć:)
Wystawiłam wczoraj 4 aukcje:yipi:
Juz wiem, jak sie to robi, wiec postaram sie codziennie coś dorzucić:D
Rano pokłóciłam sie z K., juz wczoraj mnie wkurzał, a dzisiaj to juz przegiął:Wściekły:
W każdym razie jutro znowu siedze cały dzień sama z dziećmi, bomba...a teraz mam humor całkiem do bani...

Sylwia miło Cie widziec, dobrze, ze Julka juz zdrowa, a Ty zaglądaj czesciej.

Witam!
Andzia 2 x tak! Zaczynamy razem i mam okropny cellulit (pociazowy).
Najchetniej zaczelabym juz, tylko mam maly problem, bo w srode ide na impreze babska i na pewno nie odmowie alkoholu. A ze to w mojej ukochanej knajpie to wiem, ze i zarelko bedzie pyszne, wiec do czwartku nie ma szans na dietowanie :(

Zołzunie przecudne na zdjeciach. W ogole fotki super. MAcie gdzie spacerowac. U nas wszedzie bloto :(

Gosia kicha z tym przedszkolem. ale tak ja dziewczyny pisaly moze jak bedziesz tam na stazu ...
Mi juz wczoraj mama dzwonila, ze moge sobie wybrac jakie chce przedszkole dla Michała - co za ulga :)

magda_79
A ja wczoraj prawie na zawal padlam! Pojechalam po Michała, a tam tesciowa mi oznajmia, ze byla z Miskiem NA SPACERZE!!! I jeszcze sie tlumaczyla, ze tylko godzine, bo on chcial na rece i jej bylo ciezko :lup: Zaniemowilam z wrazenia!

:hahaha::hahaha: widzisz jakie teściowa postępy robi :hahaha: Moja za to ciągle by chodziła z Kubą na spacery... śnieg czy deszcz czy wiatr... i siostra P. tak samo... zimą do nas przyjechała: śnieg pada, wieje, a ta się pyta czy wziąść małego na spacer... ja zaczęłam się śmiać bo myślałam, że żartuje :Padnięty:

gosiammm
magda_79
A ja wczoraj prawie na zawal padlam! Pojechalam po Michała, a tam tesciowa mi oznajmia, ze byla z Miskiem NA SPACERZE!!! I jeszcze sie tlumaczyla, ze tylko godzine, bo on chcial na rece i jej bylo ciezko :lup: Zaniemowilam z wrazenia!

:hahaha::hahaha: widzisz jakie teściowa postępy robi :hahaha: Moja za to ciągle by chodziła z Kubą na spacery... śnieg czy deszcz czy wiatr... i siostra P. tak samo... zimą do nas przyjechała: śnieg pada, wieje, a ta się pyta czy wziąść małego na spacer... ja zaczęłam się śmiać bo myślałam, że żartuje :Padnięty:

:hahaha:
Juz chyba wolalabym Twoja tesciowa :lup: