Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
Anielinka baaardzo dziękuję za linka, śliczna aukcja:yes:
Trudno sie to robi? Ja właśnie nie wiem, czy lepeij sprzedawac osobno czy po kilka sztuk naraz?

Ja też byłam pod wrażeniem aukcji Anielinki... Mi to się nie chciało osobno wystawiać i wszystko na jednej aukcji zamieściłam:) No ale ze mnie leń - wiemy to nie od dziś :Oczko:

andzia
Anielinka baaardzo dziękuję za linka, śliczna aukcja:yes:
Trudno sie to robi? Ja właśnie nie wiem, czy lepeij sprzedawac osobno czy po kilka sztuk naraz?

Ja dopiero niedawno odkryłam że można tak pokombinować, oczywiście te zdjcia, obrazki są robione w picassie, można ich dodawać kilka no i nie trzeba wtedy za nie płacić:)
a czy wystawiać osobno czy razem...hmm sama nie wiem, zastanawiałam się nad tym bo wiadomo że wtedy mniej roboty, ale z drugiej strony nie każdy chce na raz kupić tyle rzeczy za większą kase i nie każdemu się podoba coś z tej aukcji, ale nie wiem może warto spróbować...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

ale dziś tu wesoło było:)))
a ja się obżarłam ciastem i mi strasznie cięzko...bleee, pazerna jestem na słodkie:)
posiedzieliśmy z Ł. przy herbatce, obejrzeliśmy YCD no i pora iśc nunu...

Andzia to Ty palisz????:Oczko: która mi tu jeszcze popala? przyznać się bez bicia :Oczko:
Gosia zdrówka dla Kubusia, oby jutro było lepiej/
co do chodzenia to Amelka tez była takim cwaniaczkiem, no ale jakoś się przełamała, tu nie chodzi o to że coś nie tak fizycznie, tylko psychicznie jest jeszcze nie gotowy, wiem co przezywasz, wkońcu Amelka była przedostatnia co do chodzenia:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Drugi biszkopt ma zakalca, trzeciego podejscia nie bedzie:Rozgniewany::Rozgniewany::Rozgniewany:

anielinka
zmobilizowałas mnie i od jutra wystawiam graty na allegro:)
Po za tym właśnie poczytałam wątek http://parenting.pl/uroda-figura-dobra-forma/10962-dieta-protal-dr-pierre-dukana-razem-razniej.html, Magda Ty chyba kiedys o tym pisałas? Tak sie napaliłam, ze zaraz kupuje ksiąze i wage:D
Wiem, ze pewnie mnie zjedziecie, ale od grudnia mam 6 kg na plusie i naprawde czuje sie jak słoń, ciuchy wszystkie za ciasne, no zapuściałam sie nieludzko:Histeria:

Witam u nas nocka taka sobie... jakoś do 1 przebudzał się co chwilę, dałam mu nurofenu i pospał do 6 bez pobudki... czyli zęby męczą:/ ehhh
Katar ciągle z nosa cieknie... Dziewczyny jakie krople dajecie na katar?? My mamy nasivil ale już ostatnim razem zauważyłam, że coś na Kubę nie działają:/
Andzia trzymam kciuki za dietę! Chociaż uważam, że nie potrzebna ci żadna dieta!!!

Co do odchudzania to u mnie już 4 kilogramy na minusie... Ważyłam się ostatnio w niedzielę... nasza waga nie działa bo baterie siadły i ważę się jak jestem u rodziców... i tak jest najlepiej bo jak waga była u nas to wchodziłam codziennie i się wkurzałam:nie_mam_pojecia:

Kuba łobuzuje już od rana. Jak tylko widzi, ze wyciągam chusteczkę, żeby nos mu wytrzeć ucieka gdzie pieprz rośnie i przeważnie zdąży wytrzeć nos w coś innego :glass: wszystko w domu będę miała zasmarkane!!!
A do tego taaaaak wymyśla!!! Przed chwilą wylał Yoko wodę... Zaliczył karę - siedzi w kojcu, ale dla niego to żadna kara tylko fajna zabawa... Chyba muszę jakąś karną poduszkę mu zorganizować...

Gosia wielkie gratulacje spadku wagi!!! Robisz jakąś diete, czy tylko sie ograniczasz?
Ja przy ostatnim katarze kropiłam tylko wode morską+inhalacje z soli fizj.

Magda testu Dukana jeszcze nie robiłam, bo nie mam wagi. W tych wszystkich BMI tez mi najczesciej wychodzi dobra waga, ale swoje wiem, chciałabym zrzucic 8 kg. Mam nadzieje, ze mi wystarczy motywacji i samozaparcia