Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Anouk bolało???:15_9_26:

U mnie było podobni, sie nawarstwiało, ja nic nie mówiłam, dusiłam w sobie, na koncu juz sama nie wiedziałam o co mi chodzi...i tez miałam ochote spieprzac, tylko gdzie???Z trójką dzieci?
Dobrze, ze u Was lepiej:Całus:
Oby okulista miał dobre wiesci, Wy to sie bidoki nameczycie:Całus:
Dużo jeszcze brakuje Julce to całkowitego zaniknięcia kręczu?

Beatka to moze uda sie jednak bez tego cycunia :) trzymam kciukasy :)
oj Andzia i to jak ! na stojaco pisze bo zadek obolały ;)
okulisty sie nie boję , niech bedzie co ma być i trzeba bedzie działac ... wkurza mnie tylko ze to wszystko tak późnoooo ... co do kręczu to juz sama nie wiem , raz lepiej raz gorzej cały czas jest w kazym razie ... najgorsze ze Jula juz "spalona " jest tymi cwiczeniami i coraz ciezej idzie , histeryzuje .. naewt juz rozbierać sie nie daje w gabinecie ..

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Cześć dziewczyny:)
My wczoraj dzień spędziliśmy u moich rodziców...
Kurcze nie wiem co mam wam odpisywać....
Szukam w necie jakiejś pracy zdalnej... czasami można z orzeczeniem niepełnosprawności taką złapać...
Jak nie ma na miejscu to trzeba kombinować...
Ta cała sytuacja mnie dobija... i jeszcze ta śmierć Adama... mało go znałam... ale sam fakt, że taki młody człowiek, chorujący na to samo co ja...przegrał...

Beata dacie rade!!!Trzymam kciuki.

Ja juz nie wiem jakie zabawy mam wymyslac zołzom, roznosi je od samego rana, wyrzuciły standardowo wszystkie zabawki na środek pokoju, ze podłogi trzeba z lupą szukac, a teraz łażą i mędzą:glass:
Ani chwilki sie same nie zabawia ostatnio, na bajce sie nie skupia dłuzej niz 10 sejund, oszalec mozna:Histeria::Histeria::Histeria:

Witam!
A co to za dolki?? Kopac je kochane, łopata do reki i juz ich nie bedzie :)

Beata to NIE jest Twoja wina, ze Iza bedzie musiala miec lapisowane zabki! Co za glupoty wygadujesz! Ile mam karmi swoje dzieci i ponad dwa lata. A i sama wiesz, ze jednak butla gorzej dziala na zabki, a mnostwo maluchow je bardzo dlugo w nocy.
Po prostu takie Iza ma zabki i tyle. Teraz nic tylko dzialac! Tak jak Andzia pisala - w przyszlosci za to bedzie miala piekne zebolki :)
Buziaczki na 1,5 roku!!!

Anouk dobrze, ze juz wrocilas!
No i super, ze w domu lepiej. Czasem nie ma wyjscia, tylko radyklane kroki sa w stanie cos zmienic! Brawa za odwage!
Biedna ta Twoja Julka z tymi zabiegami :((( Ile sie musi nameczyc :(

Gosia gratulujemy zabka!!! Trzymam kciuki za prace!
Co do kolegi to brak slow. Az trudno uwierzyc, ze cukrzyca tak powala mlodych ludzi

• Andzia oj dobrze wiem co to znaczy jak dziecko nie potrafi sie samo soba zajac :lup:
    U nas juz jest o niebo lepiej, ale bylo fatalnie.

A u nas ok. Tzn. jak zwykle zebole :(
    Ale maly oprocz nocy to i tak w dobrym humorze. Dzisiaj poszedl do lazienki, wraca i do mnie mowi: goli! Nie wiedzialam o co mu chodzi. Zaprowadzil mnie do lazienki, a tam na wierzchu lezala maszynka do golenia P. i Michał chciał ... sie ogolić :lup:

A mnie brzuchol dalej boli, chyba musze naprawde wybrac sie do lekarza.

magda_79
    gosiammm
    Zapomniałam wam napisać, że Kubuś nie ma już swoich loczków:) Wczoraj moja bratowa go obcięła:)

Ale szkoda!!! Czekamy na fotki "nowego" Kuby :)

A mi nie szkoda:) Nie mogę się na jego buźkę napatrzeć - tak się zmienił:) Wcześniej wkurzała mnie jego grzywka bo wchodziła mu w oczy to obcięłam... i znów mnie wkurzało, że ma grzywkę krótką, a włosy z tyłu długie...

gosiammm
    magda_79
    gosiammm
    Zapomniałam wam napisać, że Kubuś nie ma już swoich loczków:) Wczoraj moja bratowa go obcięła:)

A mi nie szkoda:) Nie mogę się na jego buźkę napatrzeć - tak się zmienił:) Wcześniej wkurzała mnie jego grzywka bo wchodziła mu w oczy to obcięłam... i znów mnie wkurzało, że ma grzywkę krótką, a włosy z tyłu długie...

To fakt, ze po obcieciu zupelnie sie buzka zmiania.
    Dawaj fotke, bo nie wytrzymam!!!

gosiammm
    magda_79
    gosiammm

Pokaż nowego Kubusia.
    Zołzy tak maja, króka grzywka i z tyłu długie, jak z zespołu Disco Polo:Oczko:

magda_79
    A u nas ok. Tzn. jak zwykle zebole :(
    Ale maly oprocz nocy to i tak w dobrym humorze. Dzisiaj poszedl do lazienki, wraca i do mnie mowi: goli! Nie wiedzialam o co mu chodzi. Zaprowadzil mnie do lazienki, a tam na wierzchu lezala maszynka do golenia P. i Michał chciał ... sie ogolić :lup:

A mnie brzuchol dalej boli, chyba musze naprawde wybrac sie do lekarza.

DO lekarza marsz!!!
    A Michał jest niesamowity, juz sie nie moge doczekac jak zołzy zaczną gadać...ale coś czuje, ze sobie jeszcze dłuuuuuugo poczekam.

andzia
    gosiammm
    magda_79

Pokaż nowego Kubusia.
    Zołzy tak maja, króka grzywka i z tyłu długie, jak z zespołu Disco Polo:Oczko:

:hahaha: ale u dziewczyn to jeszcze jakoś wygląda, a u chłopaka??? Jakby się faktycznie urwał z jakiegoś disco polowego zespołu;)

czesc mamuski
    olus dobrze,od wczoraj nie wmiotowal ,sraczki juz tez nie ma(odpukac),humor swietny,lata jak dzik alle
    niestety i mnie wzielo:Histeria:
    czuje sie straszzzznie
    K pojechal do sklepu ,musial mnie zastapic
    a ja leze i zdycham
    olus chodzi tlko co chwile do mnie i mnie caluje i prztula:)

przecztalam wszstko
    anouk:Kiss of love:
    beata:Kiss of love:
    zreszta caluje wszstkie :Kiss of love:
    postaram sie zagladac