Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Anouk to jak do okresu jeszcze daleko to niestety musisz poczekac z testem, bo teraz Ci pokaze zle. Pamietam jak my "robilismy " Matiego to ja sie juz nie moglam doczekac wyniku i robilam test 2 razy za wczesnie i wyszedl negatywnie i dopiero jak zrobilam wlasnie w dniu kiedy mialam dostac okres byly te magiczne 2 kreseczki:)

czesc dziewczyny...
andzia sil kochana i zdrowka dla dziewczyn, a co ci doradzic moze lepiej osluchac, lepiej wiedziec czy tam sie cos nie rozwija

magda gratki za 5000 post ty mistrzuniu....

cafe ja tez bym sobie zostala w domu ale to jest niemozliwe

gosia dzieki za watek

anouk lec po test ja tez wczoraj robilam ale nic nie ma....przyznam sie wam ze miesiac temu mialam takie kapanie a nie @ i w tym tak samo i juz sie zastanawiam co jest...a zrobilam test bo zapomnialo mi sie tabsa jednego, a moj S to az sie cieszyl ze moze jednak....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Anouk
cafe82
Anouk

sa 2 szkoly...jedna mowi,ze ugotowac i polac olejem,zeby sie nie posklejaly...druga mowi,ze surowe pojedynczo najpierw pomrozic i jak juz sa twarde,to wtedy do wora razem (tez zeby sie nie posklejaly)... a co do farszu dodasz tak bedzie , mysle ze tu mozna sobie pofolgowąc i dac co lubi bądz ma pod reką :)

no ja nie gotuje,tak nauczyla mnie moja mamuska
ale pytam tak dla jasnosci

a wracajac do fasoliny,czujesz cos,hmm??:Oczko:

tak Cafe , STRACH !

nie moge
:sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:

Anouk
cafe82
Anouk

sa 2 szkoly...jedna mowi,ze ugotowac i polac olejem,zeby sie nie posklejaly...druga mowi,ze surowe pojedynczo najpierw pomrozic i jak juz sa twarde,to wtedy do wora razem (tez zeby sie nie posklejaly)... a co do farszu dodasz tak bedzie , mysle ze tu mozna sobie pofolgowąc i dac co lubi bądz ma pod reką :)

no ja nie gotuje,tak nauczyla mnie moja mamuska
ale pytam tak dla jasnosci

a wracajac do fasoliny,czujesz cos,hmm??:Oczko:

tak Cafe , STRACH !

Hahahahahahhahahhhah

Witam kochane!

Andzia jak nie masz zaaufania do tych lekazy to moze jeszcze przeczekaj. Juz masz takie doswiadczenie, ze mozesz sprobowac. A jak nie to jutro podjedziesz dla spokoju.

Anouk super, ze juz jestes po zabiegu! Rób tesciora szybciutko, bo umieram z niecierpliwosci :hahaha:
A z Jula macie tak samo jak my z Michałem. Wczoraj gad zasnal na naszym lozku i potem chcialam go przeniesc. O matko, co sie dzialo! Oczy jak 5 zł i ryk! Tylko go wlozylam do nas i spokoj :lup:

Cafe niesamowity jest ten Twoj Olek! Juz tyle potrafi! Motywujesz mnie, zeby sie i za Miska zabrac :)