Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Magda super że już lepiej, mam nadzieje że temperaturka już nie wzrośnie...
no i fajnie że P. będzie z wami:)
Mei no to miałaś przygode z kupalem:))/ to widze że Filipek też nie należy do pulpecików, raczej drobny chłopiec, co???
a tą zabawke z biedronki to teściowa kupiła Amelce, a poźniej dokupiła jeszcze takiego podobnego pieska, który brzęczy na tej samej zasadzie i powiem ci że mam ich dosyć, "najlepsze" jest to jak Amelka już pójdzie spać, a ja jak układam zabawki to one się same właczają- no masakra mam wtedy takie nerwy, że mam chęć przez okno je wywalić... :Histeria:
Andzia fajnie że bedziesz miała towarzystwo:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

jestem , jestem tylko Julka dopiero zasneła ( jest 15 .15 ) nie wiem co ona ma z tymi drzemkami ale zaczyna sie masakra robić ... do tego szatanica taka ze samemu diabłu by chyba kocioł rozkreciła ze smołą i wsio wymazała .. :36_1_15:
Madzia to superos , ze juz ciut lepiej z Miśkiem , no i zeby wieczór był miły i rodzinny ::):::):
Mei a to Ci psikusa bąbel spłatał , najgorsza jest ta panika co z tym i jak zrobic , od czego zaczac :36_7_8:
Andzia a co to za barszcz był ? biały czy szerwony ? udanego plotkowania :)
Gosia a ja tak z innej beczki , a jak juz masz te prawko to jeżdzisz od czasu do czasu ? czy narazie nie siadasz za kólko ?
Anielinka z tym wyrzucaniem grajaco -skrzecząco- pitolących zabawek to zupełnie Cie rozumiem ... ja schowałam te najbardzie mnie wkurzajace do szafy i czekam az mi na nie cierpliwosci przybędzie ::):

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

hej hej

anouk julcia cuuuudna-co do wagi olek wazy dobre 13 kilo
magda niezmiennie zdrowka dla michalka,jak w ogole teraz sie czuje?tempka przeszla?
anielinka amelcia jest sliczna,a kitki mnie za kazdym razme rozwalaja
justynka wspolczuje atmosfery w pracy:Całus:

jak zwykle mam lenia:Szok: rano moge robic wszsytko ale wieczorem to tylko lezec moge:sofunny:
a jeszcze musze mlodemu spageti zrobic-po prostu uwielbia wiec raz w tyg musi byc:)
a kluchy na parze to wlasnie pyzy-wlasnej roboty sa pycha,i olek wciaga 2-3 szt jak nic:)

Witam i ja wieczorowo:)
Kubulec śpi:) Popołudniu byliśmy na spacerze... Wracaliśmy na alarmie:glass: to moje dziecko ma w sobie jakiś czujnik, który po przejechaniu określonej liczby metrów włącza alarm:lup:
Wieczorem dzwoniła do nas pielęgniarka od szczepień i w sobotę idziemy na szczepienie :Padnięty:
Anouk Julka śliczna!!! A co do auta to jak na razie jeszcze nie jeździłam... my auta nie mamy, a tata boi się wpuścić mnie za kierownicę w taką pogodę :glass:

gosiammm
cafe82
czesc goska
jakie szczepienie?

u nas spacer w wozku poszedl w zapomnienie....tylko pieszo....ale coraz lepiej nam to wychodzi i pokonujemy coraz dluzsze odleglosci

To jest ostatnie szczepienie szczepionką skojarzoną (powinno być pomiędzy 16, a 18 miesiącem)

no tak
my idziemy 4 lutego
pozniej meningo i koniec....uffff

anielinka
Hejooo...
Gosia a to szczepienie to na co? ja mam przyjśc w marcu, jak Amelka skończy 18 m-cy...już nic nie rozumiem z tymi szczepieniami, każdy ma inaczej...

Anielinka to jest ostatnie szczepienie szczepionką skojarzoną, trzeba nią zaszczepić między 16, a 18 miesiącem życia, a więc różnie można być wezwanym na szczepienie...

Joł,
K. wrócił po 21-wszej, Stasiu czekał ze mną, bo miał coś ważnego do powiedzenia tacie:)
Chwile pogadalismy i zrobiła sie 22-ga, dopiero sie zabieram za mięso na jutro:Padnięty:
K. chce jechac w sobote na Avatar do kina, ja nie przepadam za filmami s-f, ale ten ponoc dobry. Tylko pytanie co z dziecmi:Psoty:

Gosia dobrze, ze mi przypomniałas o tym szczepieniu, nie weim dlaczego moja przychodnia nie wysyła przypomnien:Wściekły:

gosiammm
anielinka
Hejooo...
Gosia a to szczepienie to na co? ja mam przyjśc w marcu, jak Amelka skończy 18 m-cy...już nic nie rozumiem z tymi szczepieniami, każdy ma inaczej...

Anielinka to jest ostatnie szczepienie szczepionką skojarzoną, trzeba nią zaszczepić między 16, a 18 miesiącem życia, a więc różnie można być wezwanym na szczepienie...

ja mam wizyte już wyznaczoną na koniec marca, faktycznie to jest ta trzecia skojarzona i płatna:) lekarz powiedział że mam przyjechać jak Amelka skończy 18 m-cy...nie wiem dlaczego każdy co innego mówi...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif