Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

anielinkasuper Twoja Amelka!! niezla Gwiazdeczka ci rosnie, ech, kiedy my takie kiteczki zepniemy... a co do mojej pracy to szukam czegos blizej miejsca zamieszkania i ta wlasnie taka byla przynajmniej na dojazdach zaoszczedze czasu, bo tutaj jak masz gdzies dojechac to w kilometrach trzeba liczyc...wczesniej tracilam dwie godz w ciagu calego dnia, czyli 10godz poza domem, a miejsce pracy bylo odlegle o ok 25km. Ale ja wogole chce juz sie ruszyc z domu, bo to zajmowaniem sie domem mnie dobija, ja lubie byc miedzy ludzmi i skoro Julce sie podoba w p-kolu to czemu nie?

Witam z kawka!
Czy są jeszcze chętni???
Ja dzisiaj wczesniej w pracy, bo P. mnie przywiozl. A on sam ma na 8 do pracy.
Wczoraj do Was nie zajrzalam, bo wpadl no nas kolega. Potem obudzil sie mlody i jak go usypilam to sama poleglam :)

Tynia dobrze, ze juz jestescie zdrowi!!! Mnostwo zdrowka dla mamy!!!

Sylwia ale fajnie, ze powoli sie wszystko uklada! Jak to mowia: nie ma tego zlego .... :)))
I ja z niecierpliwoscia czekam na fotki Julki.

Anielinka Amelka jest cuuudna! Ma taki piekny kolor oczu, rzadko spotykany. Marcel Verci tez ma takie niebeiskie. No i wloski ma przepiekne!!!

Andzia super fotka dla babc i dziadkow! Po dziewczynach to od razu widac, ze spokojnie nie usiedza :) Ale Staś to juz super facet!

magda_79
andzia
magda_79

Anielinka Amelka jest cuuudna! Ma taki piekny kolor oczu, rzadko spotykany. Marcel Verci tez ma takie niebeiskie. No i wloski ma przepiekne!!!

DObre 10 minut zastanawiałam się kto to jest Marcel Verci, jakis artysta, malarz, może aktor:lup:
To chyba z niewyspania:lup:

:sofunny: :sofunny:

Babo, normalnie wybuchnelam smiechem. Wywala mnie przez Ciebie z pracy :hahaha:

:Oczko:

Ale ja poważnie miałam z tym problem:Padnięty:

Witanko...
Andzia kobito do której czytałaś tą książke, że się nie wyspałaś? ja też dziś strasznie niemrawa...

ja wczoraj nawet szybko zasnęłąm, ale nie było tak pięknie:( od kilku dni coś mi serce pobolewa, no i dziś w nocy to aż mi cięzko było spać na lewym boku, a rano wstałam to aż mi lekko lewa ręka boli...nosz kur... jak nie urok to ...
poszła bym dziś do lekarza, ale nie mam z kim Amelke zostawić, ale w poniedziałek już musze iść, niech mi da skierowanie do kardiologa i już...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif