Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

gosiammm
Andzia już kiedyś robiłam rozeznanie i wiem, że takie kartki okolicznościowe są towarem niechodliwym:/ Jak miałabym się na serio zająć takim czymś to poszłabym raczej w zaproszenia itp. rzeczy... Wtedy wiadomo, że koszty przesyłki nie są takie duże... Te aukcje zrobiłam tylko ze względu na WOŚP:)

Rozumiem

Powiem Wam, ze nie pamietam kiedy w Sz-nie bylo tyle sniegu. Zazwyczaj tu sie snieg nie utrzymuje i zaraz jest chlapa. Ale po wczorajszym dniu jest masakra.
Smieje sie, bo w tamtym roku marudzilam P. ,ze Michał zobaczy snieg dopiero jak w gory pojedziemy :lup: :hahaha:

Cale szczescie u nas dzisiaj juz nie pada. Zespaceru jednak nici, bo w domu bedziemy ok. 16 i juz wtedy robi sie ciemno.

andzia
Czy Wasze dzieci też nałogowo zdejmują kapcie? Ja juz wymiękam naromalnie, mam nadzieje, ze sie nie przeziebia latając w samych rajtkach...

Moje dziecię na szczęście tego nie robi, ale moja bratanica za to zdejmuje papcie, skarpetki i lata na boso... nie wiem jak teraz ale jakiś czas temu to moja bratowa, albo mama cały czas musiały za nią latać i ubierać... a ona co chwilę to samo, a oni na dole w domu (gdzie siedzą większość dnia) mają płytki na podłogach i Emilka co chwilę była przeziębiona...

andzia
Gosia no u mnie jest identyko, jednej założe, to druga juz zdejmnie i tak w kółko:Zakręcony:ZAkładam im rajstopy, b gdyby miały spodnie i skarpety, to te skarpety juz tez by dawno zdjęły. CHyba musze kupic jakies buty przywiązywane do uszu albo cuś...

:sofunny: :hahaha:

Wiem, ze dla ciebie to nie jest smieszne, ale zabawnie musi to wygladac.
Misiek cale szczescie nie rozbiera sie w ogole. Raczej wszystko co znajdzie probuje na siebie wlozyc :)

U ns z zabawa różnie, czesto ludzie pytaja, czy dziewczyny razem sie bawia, a one tak naprawde jeszcze nie umieja sie bawic. Chwile poukładaja klocki, chwile pooglądaja ksiązeczki, ale najlepiej ze mna. Obie bardzo lubią sortery, ale gdy je układamay, to jedna drugiej przeszkadza, wyrywa itd. A najlepsze to sa zabawki typu telefony, piloty itp.