Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Veronica dobry pomysł z tymi obiadami, przynajmniej jedno będziesz miała z głowy...
Gosia prawko odebrane???/ oby u Kuby się coś ruszyło z zębami...
kurcze Amelke chyba też męczą zębole:( zaliczyła już jedną pobudke, przełozyłam ją do naszego łóżka i strasznie się rzuca po całym łózku, już się boje co to będzie w nocy, dzisiejsza wcale nie była lepsza :zmartwiony::zmartwiony:
dziewczyny uzywacie jeszcze tego żelu na dziąsła???

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

goska jak chalki?
moje raczej srednie,nast razem sprobuje z twojego przepisu
jak nocka?ja kubula na nowym lożu?pewnie latalas do niego co chwile,coo?ja tak mialam na poczatku:Szok:

a ja dzis jeszcze w domu....siorka cos zle sie czuje....no i nie mam co z zrobic z olkiem a tak zalezalo mi zeby pojechac:(
no ale nic nie poradze....jeszcze prze glowe przeszla mi tesciowa ale okazalo sie i tak jedzie do tamtych wnukow(w sumie to dobrze,bo przeciez obiecalam sobie,ze nie bede sie prosic juz o nic )

Witam:)
U nas nocka super:) Cafe my mamy nianię, a więc jak była cisza to nie leciałam do Kuby... przebudził się o 1, poszłam się obok niego położyć, jak zasnął to wróciłam do siebie i spał do 6:) Rewelka:) Już sobie obiecałam, że drugie dziecko nie zazna nawet przez minutę snu w łóżku rodziców:) Wiem, wiem wyrodna matka jestem:)
Chałka wyszła bardzo dobra, naprawdę polecam:) jak ktoś takie coś lubi:)
Cafe szkoda, że siostra źle się czuje i nie miałaś z kim Olka zostawić:/

Witam!
Dobrze, ze wczoraj padlam z mlodym, bo Wy tylko o zarelku. A ja ograniczylam slodycze i wczoraj pojechalam z P. do pracy i posiedziaam troche na silowni: bieznia, rowerek, brzuszki, rece :)
Nie przesadzalam, ale i tak dzisiaj zakwasy sa. Przez to padlam jak wrocilam i przynajmniej nie obzeralam sie slodyczami na noc :)

A te chalki takie kuszace. Uwielbiam chalki :)

My tez niedlugo Michała przenosimy do łożka. Ale odpuscilismy mu i spi teraz z nami. I podejrzewam, ze z kolejnym dzidziolem tez tak bedzie :)

Cafe i jak siostra? zostajesz w domu?

Gosia no to wiecej takich nocy zycze :)

cafe82
olek je wlasnie chleb z bialym serem-a dopiero co krecil na ser nosem....faktycznie trzeba proponowac i proponowac
powiem wam,ze nie wiem juz co robic z wolnym czasem
podzwonie do znajomych,moze ktos znajdzie czas na kawke:)

Nie dawlalam Michalowi jeszcze chleba z serem bialym, zawsze mi sie to strasznie suche wydawalo :)

A probowac z jedzeniem trzeba. Dzieci czasem nie chca bez powodu, a na drugi dzien zjadaja to ze smakiem :)

cafe82
hej magda
wyspalas sie chociaz?:)
ja daje olkowi almette,albo kiri...i o dziwo dzisiaj zjadl pieknie i teraz wciaga druga skibe:36_7_8:
zostaje w domu....z jednej strony ciesze sie oczywiscie ale powinnam juz byc w sklepie,ehhh

Hej :)
No wlasnie sie nie wyspalam :(

Kurcze, jeszcze Michałowi nie dawalam takich serkow. Musze kupic, pewnie bedziem u smakowalo.