Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

a ja nadal nie wiem co Amelce kupić pod choinke, właśnie tak latam po allegro i mam mętlik w głowie, najpierw miałam jej kupić lalke, ale taką jak chciałam to okazuje się że ona ma 46 cm długości a ten wózeczek co ona ma to ma 40 cm. więc lalka się do niego nie zmieści:(
teraz mi przyszedł do głowy taki pomysł, chyba Justynka ma coś podobnego i musze się zapytać o opinie:)
CHICCO edukacyjny STOLIK 2 W 1 + KLOCKI + MUZYKA (839010790) - Aukcje internetowe Allegro

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

czekam z kawusia

:kawa::kawa::kawa:

anielinka faktycznie czeka cie rajd po lekarzach,no ale jak trzeba to trzeba
a tabletki na cisnienie to juz masz na stale?
andzia jak czytam co robie dziewczyny to jakbym o moim olku czytala....mlody wchodzi na wszsytko...w ogole zrobil sie straszny cwaniak....robi wszsytko z premedytacja,swiadomie-szok:Szok:
nie sadzilam ze trzeba ostro sie wziac za wychowywanie rocznego dziecka:Szok:
ale sie wzielismy....
magda brawo dla michalka:yipi: na spacery chodzicie juz pieszo??
a stope mam michal wieeeelka:D

Witam!
Ale mam dzisiaj zap.... w pracy :lup:
Nie wiem za co sie zabrac, zastepczyni szefowej w szkole i wszystko spadlo na mnie. Ale przynajmniej czas zleci szybiej.

Cafe ale smieszne... na spacerach Michał wytrzymuje w wozku 15 min, a reszta na piechote. Za reke tez juz nie chce chodzic :lup:

Anielinka wspolczuje tego rajdu po lekarzach, ale jak mus to mus!
Sklep firmowy Bartka - mega duzy wybor i ceny naprawde super!
JA tez zastanawiam sie nad tym stolikiem i tez juz sama nie wiem co kupic, a czas ucieka ...

Andzia ale masz jazde w domu. Nawet nie probuje sobie tego wyobrazic. Pewnie i mnie to kiedys czeka, ale jak na razie to chyba odlegle.
Zdrowka dla maluchow! I spokojnego dnia!

Vercia hop hop! Mialas juz miec mnooostwo czasu dla nas :)

I ja się witam,
zżarłam już prawie całą tabliczkę czekolady:lup:
Stachu dostał tyle słodyczy na Mikołaja, trzeba mu pomóc je zjeść:lup:

Cafe ja też staram sie być konsekwentna do dziewczy i niczym Superniania daje jedno ostrzezenie i wsadzam na minute do łózeczka. Poko co skutki marne...

Magda hahaha juz masz dosc chodzacego Mihała? Ja sobie tak ostatnio myślałam ile rzeczy na świeta zrobiłąm w zeszłym roku, w tym jeszcze nic, kompletnie nic, dzieci wysysają ze mnie cała energie!!!

andzia
JAk byliśmy w czwartek w Poznaniu, K. musiał zajechac do kilku swoich klientów i wszyscy mieszkają w nowo-wybudowanych domkach na nowych osuedlach no bajka. Jak zobaczyłam te ogrody...otwierasz drzwi balkonowe, wypuszczasz dzieciaki na trawke i sru...

ehhh nawet mi nie mow...
i wlasna mala garderoba,bawialnia dla dzieci...salooooon ...
na dom nie mamy szans ale interesuje nas zabudowa szeregowa,przynajmniej jest w naszym zasiegu(oczywscie czeka nas kredyt do konca zycia:Oczko: )

magda_79
Ehhh, a Wy tak od rana o domkach! U nas nie ma dnia, zebysmy sobie nie marzyli o domku. Czy wlasnie o zabudowie szeregowej. Zeby tylko byl ogrodek i miejsce na wszystko :)
Pomarzyc dobra rzecz. U nas jest to nieosiagalne :(

magda dlaczego nieosiagalne?musicie wierzyc
nie mysl sobie ze u nas tak hop siup...
musimy wyjsc na prosta i wezmiemy kredyt

No pomarzyc zawsze mozna. My juz mamy 2 kredyty na mieszkania, wiecej nam nie trzeba :)
a pracujac w budzetowce to ciezko marzyc o domku :) Ale nie narzekam, mamy dwa mieszkania, wiec luuuzik :)

A Swieta to juz sama nie wiem jak spedzamy. Wczoraj sie dowiedzialam, ze tesciowa Wigilii nierobi, wiec pewnie tylko wpadniemy z zyczeniami i polecimy do moich rodzicow, ktorzy chca zebysmy zostali u nich na noc. A I dzien Swiat do tesciow na obiad. Marze, zeby II dzien spedzic w domu, sami. Potem do pracy, wiec wolalabym na luzie posiedziec w domku :)

A moje zołzy nawet ładnie się bawią, oczywiście cały czas mam je na oku i ostrzegam przed wspinaczkami i innymi akrobacjami...
Poogarniałam troche, rozwiesiłam pranie, jeszcze musze poodkurzac, a pozniej mykniemy na spacer.

Magda no właśnie w ogóle nie robi wigilii?
Bedziecie miały żywego gwiazdora na święta?