Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie...
u mnie wczoraj okropny dzień, znowu nie było prądu przez cały dzien, a ja całkiem o tym zapomniałam, co za tym idzie że też bez ogrzewania, do tego jak na złośc skończył mi się gaz, a Ł. do 19 w pracy :alajjj::alajjj: Amelke położyłam przed 20 spać, no to sobie myśle posiedze na spokojnie na necie...i co....internetu brak :alajjj::alajjj:
Więc dzień miałam zaj....

no ale dziś już wszystko jest:)), Amelka śpi, połozyłam ją dziś pozniej na drzemke, z tego względu że od jakiegoś czasu nie chciała iść na drugą:(...

Magda
ale masz fajnie że idziesz do opery:) zawsze to jakaś atrakcja./ Jak Michaś, dalej sam chodzi? a może już biega? :Oczko:
Andzia mam nadzieje że uda się Wam zostawić z kimś dzieci i skoczyć na zakupy...co do jedzenia to u mnie też się spiepszyło, był taki czas że tak ładnie jadła, a teraz du... od 2 dni daje jej słoiczki, ale z tego dużego zjada tak 3/4...więc dziś zakupiłam większą ilośc w rossmanie, a już myślałam że nigdy nie wróce do słoiczkowania :Histeria:
Veronica szkoda że jednak z pracą nie wyszło:(( zdrowiejcie szybciutko!!! Super że mama wróciła:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Hej Anielinka!
Ale wczoraj mialas dzien! Jeszcze bedziecie mieli takie niespodzianki??? :)
Widze, ze i Twoja Amelka nie chce jesc. Moze to taki okres i im przejdzie.

Mlody probuje biegac, a my biegamy za nim. Widac, ze bardzo go cieszy nowa umiejetnosc. Moi rodzice wczoraj byli zaszokowani, ze on juz TAK chodzi, bo oni mysleli, ze tylko pare krokow. A on zasuwa po calym mieszkaniu i umie juz zmieniac kierunki :). Tyle, ze ciagle chodzi z raczkami wyciagnietymi do przodu dla zachowania rownowagi. Oj, ale sie rozpisalam :lup:

anielinka
jak czytam że robicie dla dzieci jakieś placuszki, paluszki to aż mi się wierzyć nie chce...no ta mała moja gadzina jest tak ograniczona w jedzeniu że szok :Szok: wszystko co jej dam do spróbowania nowego to jest bee i wypluwa:((

Anielinka no moje tez wybrzydzaja, najczesciej jak im zrobie cos super, to tego nie zjedza, a jakies proste gófno owszem:)

no my po spacerku, olek wlasnie rozrabia z kotem rozbieraja koputer S narazie jeden skacze po nim i drugi wali raczkami...

no u nas olek nie wybrzydza co mu sie da to zajada, jedynie nie lubi buraczkow i zupy z buraczkow chyba mu sie kolor nie podoba bo tylko spojrzy jak to wyglada i jest histeria....a jezeli chodzi o zajmowanie sie soba to nawet mu to idzie oczywiscie nie bawi sie zabawkami tylko zaglada do szuflad i majstruje przy komputerze albo w lazience....

ja jutro tez ide na ploteczki nie widzialam sie z ta kolezanka od kwietnia dwa lata temu jak bylam w szpitalu bedac w ciazy, zreszta sama o sobie teraz przypoomnialam i domagalam sie spotkania ze mna :):36_1_21:

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png