Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Andzia ja nie mialam planow jechac do h&m, ale to zaden problem. Wrzuc tylko fotke to jutro podaje i zibacze czy maja 86. jak cos to wysylam :)

Wspolczuje masakry z zolzami. I z tym jedzeniem nocnym to lekka przesada. Wcale Ci sie nie dziwie, ze nie wiesz jak pozniej je karmic :lup:

Dopiero jesien sie zaczela, a my juz z deprechami. Jakas masakra!
MAm nadzieje, ze wszystko sie jakos ulozy.

veronica_20
U nas na:Wściekły:dal leje....Cholera wie jak na spacery chodzić, my kuż 2 dni w domu:grrrrrr: Nie mogę się doczekać zajęc i tego, że G. zostanie z małym ....będę ciekawa jakie wrażenia po 3 dniach będą!! Czy nadal usłyszę, że wolałbym w domu siedzieć....pewnie dom będzie nie do poznania w negatywnym sensie....:lol:

P. posiedzial z Michałem caly sierpien i ... przeprosil mnie, ze kiedykolwiek mowil, ze wolalby siedziec w domu :hahaha:

A my juz 5 dni bez spaceru. nie da sie wyjsc z domu :(

czesc dziewczyny....ale sie za wami stesknilam....od kilku dni nie mam kiedy do was zajrzec....mialam teraz nocki a spac mi sie zawsze chcialo niesamowicie....zreszta zima przyszla do nas niezapowiedzianie.....a do tego przez ponad 24 godziny nie mielismy pradu...ale czlowiek jest uzalezniony niesamowicie a jaki olek byl nie do wytrzymania, brakowalo mu strasznie vivy dzisiaj jak mamy prad to juz jest spokojny bawi sie zabawkami a wczoraj musielismy cudowac a i tak co chwilke plakal....

a co tam u was bo nawet nie mam kiedy doczytac, bo zaraz do pracy....trzeba obiad ugotowac a poza tym skorzystalam ze mamy prad to nawet posprzatalam....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Witam i ja:)

Dzisiaj dla odmiany nocka super:) ani razu nie musiałam wstawać do Kuby, aż o 7 obudziłam się przestraszona czy nic mu się nie stało...
Andzia współczuje przebojów z dziewczynami, jak ja patrzę na marudzącego Kubę i pomyślę sobie,że ty masz tak razy dwa... to ja nie wiem jak ty dajesz radę...
Veronica powtórzę się - zazdroszczę możliwości studiowania! Ehhh masakra, że teraz nie mogłam pójść...
Justynka witaj!

Kuba poszedł spać... mam nadzieję, że pośpi trochę... no i się obudzi w dobrym humorze... P. wyjechał do teściowej i wróci jutro, a my z Kubą musimy jakoś sami dać radę... Wrrrr nie lubię zostawać sama... P. się śmiał, że żegnam się z nim jakby co najmniej na pół roku jechał;)