Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam:)
Kuba śpi:) a ja mu zupę gotuję, naczytałam się was wczoraj i zapragnęłam dziecku zupę ugotować:) mam nadzieję, że zje bo u niego z zupami to różnie:/ ale zrobię taką gęściejszą, a więc mam nadzieję, że mu podejdzie...
Magda nie musisz brać wózka Michałka:) Poprosiłam rodziców i nas zawiozą w niedzielę do Poznania:) Oni wracają ze swojego wyjazdu w sobotę wieczorem, stwierdzili, że niedziele maja wolną to nas zawiozą.... jak pojedziemy autem to nawet nie musimy wózka brać, bo Kuba pewnie zdrzemnie się w aucie, a potem będzie zaaferowany dziećmi i mu się nie będzie chciało w wózku siedzieć:)

Witajcie,
u nas nocka okropna:(( Amelka obudziła się o 2.30 i rajzowała do prawie 5 :Szok: :Kiepsko: jeść, ani pić nie chciała, próbowała zasypiać, ale starsznie się rzucała, dałam wkońcu jej Paracetamol i posmarowałam dziąsła, ale nie przyniosło to żadnych rezultatów...buuu
ja bym bardzo chciała być na tym spotkaniu, ale niestety jest to nierealne, bo mamy do pokonania prawie 250 km. jak na jeden dzień to dużo za dużo tych kilosów, a i w gre wchodzą spore wydatki, a u nas w tym miesiącu jakoś cienko przez kupno tych mebli:(( ....ale będe z Wami myślami i róbcie dużo fotek:)....no a mam nadzieje że następnym razem to spotkamy się nad morzem, wtedy będzie można zorganizować jakieś spotkanie weekendowe z noclegiem:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif