Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam sobotnio!
Dołek odrobine zakopany, ale problem nie, wiec zobaczymy :(

U nas noc jak zwykle, zadne zyczenia nie dzialaja. Chociaz ... chyba odrobine lepsza niz inne :)

P. na meczu, a ja u rodzicow. Obzarlam sie i cierpie. Mama zrobila karkowke, ale dodala czosnku, a ja nie moge i teraz sie mecze okrutnie :(
Mlody zasnal pol godz temu. Od rana wariuje. Teraz to jestem szczesliwa, ze on wszystko tak pozno, bo juz mam dosyc. hahahaa. wszedzie wstaje, a ze u rodzicow mnostwo kafli to latam za nim.

Tynia wrzuc jakies fotki. No i koniecznie zrob suwaczek :)

Andzia co tej tesciowej znowu odwalilo??? Wspolczuje dzsiejszej wizyty.

Gosia jak testowanie loza? Wytrzymale? :hahaha:

Cafe Olus boskiiii! Jakie ma cudowne loczki. No i skora zdarta z tatusia :)

Anielinka milego popoludnia!!!!

Justynka wspolczuje wydtatkow. To zawsze tak jest. Ciagle cos.

Co do kolejnego dzidziola to ja bardzo chetnie, tylko skad wziac kase??? :lup:
Poza tym mamy kolejke w pracy :hahaha:
Kolezanka jest wlasnie w 18. tyg. i poszla od piatku na zwolnienie. Jak wroci to chyba kolejna sie szykuje i dopiero ja :)))

Dobra, ide wsunac jakies ciacho, moze przestanie mnie brzuch bolec.

Hej laseczki,
moje dziewczyny chyba dzisiaj nadrabiały w spaniu i w zachowaniu za cały tydzień:)
Byli smy w knajpie dogadac sie w sprawie roczku, kawka+kolacja, zamówiłam tez torta w kształcie 1.
K. pojechał na polowanie, wiec czeka mnie samotny wieczór i sprzatanko, prasowanko...no co zrobić...

Magda mam nadzieje, ze problem szybko sie rozwiąże i zakopiesz dołek-ja już prawie z niego wylazłam.
Tynia ja tez poprosze o zdjęcie małego. Kto sie nim opiekuje, jak jestes w pracy?
rena byłaś na "Dniach Giszowca"???

A wy gdzie???

Ja posprzatałam, K. przed chwilką wrócił, zaraz lece pod prysznic.
Rozmawiałam z siostra k. przez telefon, Stasiu miał dzień pełen wrażeń-Zoo, kulki, plac zabaw, Stary Browar:)Przed samym spaniem tylko sie rozpłakał, ze nie ma swojego łózka i swojej poduszki, ale ciotka przytuliła, przeczytała bajke i zasnął:)

Helooo...
a my po pikniku, imprezka udana, Ł. doszedł koło 12 do siebie:) a na pikniku wypił kilka piwek, ale bez szał :Oczko: no i ja nawet wypiłam 2, ale te z nalewaka to jakieś niskoprocentowe, bo nawet w głowie nie zaszumiało :Oczko: Amelka grzeczniutka, ludzie się nią zachwycali, a raczej jej kitkami :) a ona uśmiechała się do wszystkich i jakieś robiła zalotne spojrzenia do facetów, szczególnie bruneci jej się podobaja:)) po imprezie szybko padła i mam nadzieje ze przynajmniej do 7-8 pośpi...
Magda co z twoim dołkiem?
rena byłaś na festynie?
Andzia no oby tak dalej dziewczyny się zachowywały jak dziś:)
zmykam do wyrka..
pa-pa

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

ale dzisiaj tutaj pustki od razy widac ze weekend....moje dziecie nie spi od 5.30....ja nie wiem czy on tak zawsze bedzie wstawal....chcialabym sie w koncu wyspac.....

musze sie porzalić mowie wam mam taki zapierdziel w pracy bo mnie ma ludz i pracuje na dwoch stanowiskach.....ja nie wiem jak dlugo tak pociagne..... dzisiaj znowu jestem sama....kolezanka wczoraj do mnie dzwoni ze zalozyli jej szyne na noge bo ma remont w domu i cos sobie zrobila druga dzwonila ze spadla z parapetu i ma pekniete palce u nogi ale jak narazie chodzi do pracy ale nie wiem czy bedzie jej sie chcialo dalej kustykac po hali.....wiec pewnie tez wezmie l4 no i 3 sa na urlopie tak wiec ludzi brak a oni nie chca nikogo przyjac jakas masakra......zeby chociaz wiecej placili za to ze jest sie na dwoch stanowiskach a tutaj nic i jak czegos nie zrobisz to pretensje slyszysz..... :le::le: idzie zwariowac....te co nie pracuja to niech sie ciesza...chociaz wam powiem ze nie zamienilabym sie z wami :):) nie ma to jak do ludzi isc.....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

dzien dobry

justynka sil kochana....tak to jest,ze dzisiaj rzadko doceniaja pracownika,niestety....ale na pewno dasz rade:Kiss of love:
goska udanego dnia....tez mialam cos upiec ale strraaaasznie mi sie nie chce....moze pozniej
andzia a gdzie stasinek jest?cos mi uknelo,jak zwykle:lup: tzn wiem,ze u siostry
K ale na dlugo?takie male wakacje u ciotki?
magda ciesze sie,ze dolek juz zakopany:36_3_15:

witam

pospalam do 7 w nocy tez mlody spal spokojnie wiec nocka udana, a teraz Bartek spi z A wiec szybko myk na kompa
a wczoraj oczywiscie nie bylam nigdzie bo pogoda byla do niczego co chwile padala i zrobilo sie zimno wrrrr, ale A poszedl na chwile z mlodym, chociaz balona mu kupic
Cafe to sobie pospalas
Anielinka to fajnie ze popoludniowy wypad sie udal, a Amelka wczesnie zaczyna podryw :smile_move:
Gosia ladny wiek babci
Justynka sil w pracy, malo gdzie doceniaja w pracy twoja prace
Andzia to dobrze ze Stasiu mial udany dzien a i ty odpoczelas troche

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

Witam sie i ja!
P. usypia mlodego. Na pozniej umowilismy sie ze znajomymi, jest u nas akurat akcja Pampersa przez weekend. A przy okazji zaliczymy spacer.
Jak ja Wam zazdroszcze przespanej nocki. Ja od m-cy nie przespalam nawet 2 h pod rzad :lup:

Gosia milego dnia! Piekny wiek babci!!!

Justynka wspolczuje sytuacji w pracy. Oby szybko dziewczyny wrocily!

Anielinka super, ze impreza udana. I wcale sie nie dziwie, ze ludzie zaczepiaja Amelke :)

Andzia troszke odpoczywasz bez Stasinka, co??? A i on troche odetchnie od dziewczyn!

Rena gratki dla Bartka!!!

Witam:)
Zaglądałam od rana, ale nie miałam jak odpisać, bo znowu siedzie sama z zołzami-K. na kaczkach. Faceci to jednak mają dobrze!!!

Położyłam bestie małe do łóżka, ale jeszcze bawią się w świganie smoczkami, że im się to nie nudzi...

rena ja już od dawna obstawiałam Bartka jako drugiego chodaczka:)dzielny chłopak. Może nastepna po nim bedzie Marysia, bo tez coraz większa puszczalska z niej:D
Cafe miłej, rodzinnej niedzieli.
Staś jest na wakacjach (1 noc) u siostry K, która jest jego chrzestna, a on jej oczkiem w głowie:)
Justynka dużo sił na trudny czas w pracy!!!
Anielinka super, ze piknik sie udał
Magda bidulko nie wiem co Ci napisac, nie wyobrazam sobie nawet tych Waszych nocek...musicie koniecznie sprzedac Michała na jedną noc rodzicom i wyspac sie!!!
Gosia najlepszego dla babci. A P. dopuscili do slubu bez bierzmowania?

Witam!
My już po imprezie:) głupio nam było babci śpiewać Sto lat! Bo to tak w sumie już niedługo;)
Co do bierzmowania, to jeżeli żyje się bez ślubu z kimś a do tego jest jeszcze dziecko to wręcz nie można przyjąć bierzmowania przed ślubem kościelnym. Bo żyje się w grzechu i jest niemożliwa spowiedź, a ona do bierzmowania jest konieczna. Także dzisiaj P. mówi, że nawet kobieta w ciąży została odesłana z katedry z kwitkiem - kazano jej przyjść dopiero po ślubie kościelnym.
Cafe my też używamy pieluszek 4+. Co do pieluszek a'la majtki to my testujemy huggisy i są całkiem całkiem, ale czy wygodniejsze niż normalna pielucha? Ciężko stwierdzić, no i pewnie są droższe...
Co do porannej tarty to holender coś chyba mi się tortownica spsuła:/ bo jak kiedyś robiłam sernik na zimno to galaretka cała wyciekła, a teraz na owoce z tarty miałam wylać jajka ze śmietaną i też mi wyciekało:/ a na pewno zapięte były dobrze...muszę przed roczkiem w jakieś nowe blachy zainwestować... bo wszystkie na wykończeniu
Kuba spał dzisiaj tylko jakieś 40 minut, a więc po mleku od razu padł. Coraz ładniej raczkuje:)

U nas dzisiaj byla akcja Pampersa i pojechalismy. Nawet fajnie, powlazilam na wielgachne krzesla itp. Wesolo bylo :)
Teraz P. usypia gadzine, a ja moge usiasc.

Ja tez musze pochwalic Michała. Pieknie juz raczkuje (tylko na kaflach mu za slisko), wstaje wszedzie i jak stoi to skacze :). zaczyna tez chodzic w lozeczku.
Ale najwazniejsze: dzisiaj przed kapiela wypil 130 ml Bebiko!!! Normalnie w szoku bylam :)