Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie...
my do kardiologa mamy na jutro rano!!!
moja mała bestia jeszcze nie śpi :Szok: , bawi się z tatusiem na dywanie i nie ma zamiaru iść spać, a to chyba dlatego że byłam z nią pod wieczór na spacerze i usneła:( ....a ja padam już i chce iść spać...wrrr...a jutro rano trzeba też wcześniej wstać się wyszykować...
Prosiaczku, normalnie nie wierze ze powróciłaś :noooo: fajnie cię widzieć, mam nadzieje ze nie znikniesz już nam, Zosieńka cudowna:)
Andzia super ze imprezka udana, tylko szkoda ze fotek żadnych nie masz :(
a na spotkanie to bardzo bym chciała przyjechać, tylko jak ja pomyśle jechać z Amelką taki kawał to mnie skręca, ona jak jedziemy do miasta to taaaak marudzi że mamy dosyć jazdy:(((
rena miłego powrotu do pracy:)
Gosia a meble do sypialni kiedy bedziecie mieli? u nas taka lipa z meblami ze szok...dobrze ze nam się za bardzo nie śpieszy, to możemy jeszcze powybrzydzać:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

rena_674
a jak sie ciesze ze przedszkole sie zaczyna juz niedlugo, mama miala obydowch dzisiaj i musiala wyjsc z domu bo zwariowalaby, zamiast mlody nasladowac starszego to ten robil to co bartek, chodzil na czterech, piszczal, popychal bartka, jakis szal go dzisiaj opanowal, wiec Andzia mimo ze twoj Stas jest rok starszy ale majac do "dyspozycji" dwie laski to wyobrazam sobie co u ciebie sie dzieje

tego się nie da wyobrazić:D

anielinka

Andzia super ze imprezka udana, tylko szkoda ze fotek żadnych nie masz :(
a na spotkanie to bardzo bym chciała przyjechać, tylko jak ja pomyśle jechać z Amelką taki kawał to mnie skręca, ona jak jedziemy do miasta to taaaak marudzi że mamy dosyć jazdy:(((

Co to jest kilka godzin ryku do spotkania z nami:Oczko:
Przemyśl to kochana...

czesc dziewczyny ja juz na nogach bo moje dziecko stwierdzilo ze nie ma sensu dluzej spac....jak tylko olek pojdzie spac na drzemke to ja tez zmykam bo chyba zasne dzisiaj....nie mowiac o tym ze dzisiaj nocka....

co do spotkania to nie wiem czy damy rad...jak moj S sie dowiedzial to sie chce dowiedziec czy tylko na jeden dzien czy na weekend??i gdzie sie sie spotkamy i wogole takie....ten juz musi wszytsko wiedziec...

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Witam i ja:)
Cafe współczuje ciężkiej nocki... i zarazem szybkiej pobudki, przypomniało mi się jak to Kuba zimą o 4 robił pobudki...
Justynka też współczuje pobudki, zwłaszcza, że ty na nockę...ja nie wiem jak ty dajesz radę przy dziecku tak na zmiany robić...
Anielinka nam łóżko do sypialni przywożą w piątek, a szafki dopiero za tydzień...
Andzia a my niby rok temu malowaliśmy, ale sypiania była taka nijaka i musieliśmy zmienić:) mam nadzieję, że Kuba nam nie załatwi szybko sypialni...

Witam!
Wspolczuje wszystkim kiepskiej nocy!
U nas nocka w standardzie :hahaha:

Anielinka potwierdzam to co napisala Andzia. Jak sie ma jazda z rykiem Amelki do czasu spedzonego z nami??? Michał tez nie przepada jezdzic za dlugo, a ja nie cierpie jezdzic gdzies dalej samochodem, ale co tam!!!
Daj znac jak po lekarzu!

Justynka my jedziemy do Poznania w sobote rano i zostajemy do niedzieli. Jak juz sie wybieramy to konkretnie.

Andzia cudne zdjecie dziewczyn w podpisie!
A kabaczek prosty, choc jeszcze go nie robilam, to slyszalam, ze pyszny. Mielone trzeba podsmazyc z cebulka. Kabaczka cieniutko obrac, przekroic wzdluz i wydlubac srodek. Do srodka naladowac miesko, zalac sosem pomidorowym i do piekarnika. Ja chce jeszcze pod koniec dodac serka zoltego o zapiec. Dzisiaj bede robic.

dzień dobry , dołaczam do grona ledwo widzących na oczy z niedospania ... szarpie własnie kawe , moze sie ocknę potem pójde umyć spiochy z oczu i moze coś wkoncu zacznę widzieć :))
Prosiakowa !!!!!!!!!!!!!!!! czasc babulcu :))) zosina cudna :))
Andzia to fajno ze sie udały urodzinki :)) powiedz jak te jezdziki ? sprawdzają sie ?
Justynko u nas ulubionym słowem Julki jest " nie wolno " i "tam nie mozna " co w jej rozumieniu oznacza , znaczy ze tam musi być zajebiscie :DD
Cafe a Ty jak obstawiasz , co moze byc przyczyna tych podudek naszych dzieciaków ? bo ja juz pewnosci nie mam czy to zeby ....
rena oby zleciało w robocie :)
Beatka a na te afty to bez recepty cuś dostane ? bo wydaje mi sie ze na ustach sie cus Julce robi .... choć pewno lep[iej zebym to pokazała najpierw lekarzowi ..
Madzia jesteś naprawde dzielna z tymi nocami .... ja juz sory wysiadam , a zapiekanka pychaaaaaaaaaaaaa zawsze taką robię w sezonie , do miecha dodaję co mam pod reką , marchewką , grzyba , cebuli , cosnku , papryki , pomidora do tego sosior i ser , mniammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Gosia :DD widze ze Kubuś tez jak wychodzi to papappaa robi :))) i ja zauwazyłam jakkieś oznaki jęczydupstwa u Julki , zapowiada sie długiiii , męczacy dzień ....

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Dzień dobry...
u nas nocka już chyba też w standardzie, bo Amelka już kolejny raz budzi się przed 4:( ale wziełam ją do nas, rzucała się jak chjolera, ale usneła u Ł. na poduszce, budze się rano a ten biedak taki skulony na samym skrawku łóżka, no a księżniczka rozłożona na taty poduszce śpi...:))
wizyta u lekarza ok, całe szczeście , a miałąm stracha jak cholera, jeszcze na poczekalni przed nami byli rodzice z dziećmi chorymi, chyba dauny, tak mi ich szkoda się zrobiło, że aż mi łzy w oczach stanełe:((( tylko dziękować Bogu że mamy zdrowe, śliczne dzieci...
zrobili Amelce EKG....we wtorek lekarz dr. Wiśniewski powiedział że nie da rady zrobić takiemu małemu dziecku i że ma zadzwonić do tego kardiologa dr. Świątka że ma nie kierować dzieci na ekg, a dziś dr. Świątek powiedział że musi zadzwonić do Dr. Wiśniewskiego i mu powiedzieć że ma koniecznie robić dzieciom ekg...poprostu z ludzi robią wariatów....szkoda słów na tych lekarzy... :Szok: w każdym bądz razie ekg wyszło suuuper, osłuchał -jest delikatny szmer, ale mówił ze to nic grożnego,że cześto coś takiego występuje u dzieci, a zanika to do 2-3 roku życia, a na echo serca mamy na 17 grudnia....no to w sumie już nie długo...co nie...:Szok: masakra ...........

co do spotkania to ja cały czas myśle na ten temat, to nie tak że już sobie odpuściłam..nie nie nie...w sumie w pazdzierniku to już bedzie strasza, moze przez ten czas się zmieni...mieljmy nadzieje

teraz zmykam, bo mam kupe roboty, a ja robie dzis papryke faszerowaną i zaraz ryż mi się rozgotuje:) a na 17 dziś do fryzjera....ale fajnie:)))

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Mały dziabąg zasnął! Ale namęczyłam się z nim niesamowicie:glass: w salonie na dywanie pokładał się i płakał, a jak go brałam dopokoju to wstepowały w niego nowe siły i latał po całym łóżku! Za którymś podejściem padł!
Teraz on śpi, a ja szafę maluje;) zachciało mi się normalnie!!! I tak pewnie skończy się na tym, że jakąś okleinę damy na nią:/
Anielinka cieszę się, że u lekarza wszystko dobrze!:)))

goska kubulek slodziak na maxa

ja dzisiaj na alarmie wracalam do domu.....mlody medzi strasznie,temp 38....ale poza tym rojbruje jak zawsze:)
pierwszy raz ma temp wiec spanikowalam troszke,przyznaje sie:)
stawiam na zeby....bedziemy obserwowac

widze,ze nie tylko moje dziecko ma ciezkie nocki....troche to pocieszajace...ale kobiety co sie z tymi naszymi dziecmi dzieje,hmmmm?
anouk ja stawiam ciagle na zeby.....ale moge sie mylic of kors