Skocz do zawartości
Forum

Szczecińskie dziewczeta;)

Demether

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Ula Ty miałaś długie włosy:16_12_7:? mam nadzieje,że po fryzjerze lepiej :) Chodzisz jeszcze na taniec?Ja teraz mam więcej wolnego więc może uda nam się częściej widzieć,dziewczynki może załapią fajny kontakt.
Co Ci ta Jagodzia za numery robi z ta drzemką?Może gorzej jej sie zasypia bez cycusia?

Martamama nie tylko Ty masz słabe dni...to chyba jesień.Ja dziś wystroiłam sie i poszlismy w trójeczkę do kina 3D...samopoczucie 100% skoczyło :)

Marta czy możesz coś napisać o swoim piesku,myślałam o kupnie czegoś małego z włosem pod dzieci ale boję się czy nie są za delikatne i za bardzo szalone.

Anetko trzymam kciuki abyśmy wreszcie mogli spokojnie sie spotkać,tak długo sie nie widziałyśmy.

ja jutro do Gina,trzymajcie kciukasy!
Potem trzymajcie kciukasy za Majuta,bo chyba coś załapała z sisianiem na toaletę.
...a jak już przestaniecie trzymac to na pewno cos jeszcze wynajdę :)

Ja zaraz pod kołderkę i będe patrzeć na YCD.Ktoś jeszcze z nas ogląda?

Mama trójki fajnych babeczek Oliśki, Majci i Jukciaka

hejka

Magda Galopek Trzymamy kciuki !!!!!! za Majkę i za Ciebie!
Fajnie by było się częściej spotykać! :)
Mam włosy - jak dla mnie - długie - podobne do tego w avatarze, ale kłopotliwe są, bo wywijają się brzydko, a nie chce mi się juz ich codziennie prostować :/ a i tak efekt nie jest zadowalający...
No zapisałam się na taniec ale nie pasuje mi miejsce... lukam teraz za inną szkołą.
zaraz idziemy do pediatry to porozmawiam o tym jadłospisie Jagody po odstawieniu, bo na razie jeszcze nie zaczęłam odstawiania. Moze jutro zacznę. My nie jemy nabiału, więc muszę być przekonana, ze dostanie odpowiednią ilość wapnia jak odstawię ją... No ale to dziecko i ma większe zapotrzebowanie jednak. Boję się krzywicy itp. Szkoda ze tego mleczka modyfikowanego nie chce...

Atena dziękuję serdecznie!! :)

Witajcie!

Ulcia
Mam nadzieję, że wyjdziecie na prostą ze spaniem i jedzeniem. Cięzki okres masz teraz widzę. Dasz radę, dla pocieszenia powiem, że to napewno minie, musisz mieć w sobie dużo cierpliwości! Trzymam kciuki!!! Z mleczkiem to może sprubuj wymyslić jakąś zabawę, nie wiem... może nalej sobie też zwykłego mleka do butelki i zróbcie z Jagodą zawody kto szybciej wypije, na początku po 30 ml...
Nie jesteś zadowolona ze szkoły Honoraty??? Ja miałam się zapisać po 1 listopada. Czemu jesteś niezadowolona?
Spóźnione życzenia spełnienie marzeń !!! Buzaiczek!!!

Marta
Tak jak pisałam Ci na gg:kocyk, herbatka i tv. Mi w takie dni nawet czytać się nie chce :/ Myślę, że musisz się zaszyć i przeczekać :) Kupiłaś sobie "Dom..."?
Po niedzieli mykniemy na kawkę. A może chcesz na Mamma Mia skoczyć znów? Miałas po niej super humor :) Ponoć w Heliosie puszczają teraz jakoś za 10 zł :D

Galopek
Odezwij się po ginie!

We wtorek na rytmikę przyjechała Pani z wózkeim Stokke Xplory i mogłam sobie nim trochę pojeździć, fajne cudeńko, spodobał mi się jeszcze bardziej, tylko ta cena :/
Wózek spacerowy - Stokke? Poland

Kuba usnął, zmykam zrobić sobie pedi, mam chęć na relaksik!
Po południu pewnie jakiś spacer, bo pogoda baaaardzo sprzyja!

SZANUJĘ TWOJE ZDANIE, ALE NIE ZAMIENIĘ GO ZE SWOIM

hej

Magda No no jaki wózek!! a Ty masz juz wybrany?
dzięki za słowa pocieszenia!
Jeszcze nie byłam na zajęciach, bo mi ten wtorek nie przypasował jakoś... a moze fajnie bedzie :) zobaczę na pewno jak uczą.
Jagodę mleko az otrząsa... bede jej proponować po prostu co jakiś czas.
Dzieki za życzenia!!

Pediatra mnie uspokoiła w kwestii wapnia. Powiedziała, ze nie musi jeść codziennie nabiału pod warunkiem, ze nie ma w diecie cukru (który wytrąca wapń), a są warzywa, które są dobrym jego źródłem. i 2 razy w tygodniu wystarczy jakiś serek naturalny np.twarożek dać lub jogurt naturalny. Więc z czystym sumieniem mogę ją odstawiać :) Teraz tylko abym nie zmiękła. zaczynam od jutra wieczorem - przez cały dzien bede jej tłumaczyć ze cyce chore, ciekawe czy zadziała!

Dziewczyny dziś jedziemy do rodziców na weekend więc się nie rozpisuję.
Dzięki za kciuki....fasolinka mała ale wszystko ok...termin z USG na 4 czerwca...mam nadziej ę, na szczęśliwy finał i nie tylko u mnie czekam na nowe fasolki dziewczyny!:)

Kim fajnie,że sie odezwałaś.

Pozdrawiam i do odbioru w poniedziałek :)

Galopek - ze mna temat psów jest ciężko bo ja kompletna wariatka na ich punkcie jestem i ciężko będzie mi być obiektywną. Co do rasy Shih Tzu- faktycznie ma włosy a nie sierść, potrzebuje bardzo dużo uwagi, jak jej nie ma po prostu piszczy. Lubi się bawić ale też są bardzo delikatne więc nie wiem jak do dzieci...Moja Essa jest o nie zazdrosna ale to dlatego, że nie była z nimi wychowywana, jak jeździłam z nią do Madzix i Kub chciał się bawić to ona uciekała. Ale jak czytałam w necie o rasie to ludzie bardzo polecają dla dzieci te pieski!!! Pozdrawiam

:bocian:martusiamamusi

Dziewczyny jak tam? Mój dołek już minął...uffffffff.... Jak mi lepiej! Jak Wam mijają ostatnie dni października? Ja obiecuję sobie zrobić jesienne porządku jeszcze przed pierwszym, z szczególnym uwzględnieniem mycia okien ale przekładam już od paru dni więc pewnie jak co rok jesienne mysie okien zbiegnie mi się z bożonarodzeniowym.... ;) ;) Poza tym to za tydzień będę robić test i zaczynam odliczanie, niestety nic nie wskazuje na 2 kreski ;/

:bocian:martusiamamusi

Majucha - Widzę ze Twoja młodsza podobna wiekiem do Majeczki Galopka!
Co studiujesz?

Marta Mam nadzieję ze 2 kreseczki pojawią się szybciutko! sama wiem jak czekałam (na szczęście niedługo!)
Humor u mnie średni. Dobrze ze jutro przyjezdzają dziadkowie Jagody z pieskiem to się zrobi weselej, bo ponuro jakoś przy tej pogodzie i zmianie czasu... okna mam arcybrudne, niestety!

Dziś Jagoda usnęła w wózku o 13, bo nie padało i można było wyjść, ale ma być coraz zimniej a ona w domu to potrafi po 16 zasypiać i potem cały wieczór z dzidziolem... :/

Witajcie!

Dzięki wszystkim za gratki. Cały czas jestem zamulona,dziwne rzeczy wymyślam do jedzenia a potem chodzę i zastanawiam się czy sobie beknę czy coś więcej...ale jak narazie tylko bekam jak stary po browcu :36_5_9:

Sweetko a co U Ciebie taki doliniasty opis?Coś nie tak u Was?:Kiss of love:

Martusiu trzymam kciuki za dwie krechy.

Kim miałaś sie odezwac i co ? :36_6_3:

Majucha witaj na forum!Fajnie,że masz dwie ksieżniczki...jesteśmy już takie trzy szczęściary :) Kiedy dokładnie Twoje laski się urodziły?Chyba mamy te same roczniki dziewczyn :) Nie martw sie,że teraz daleko od miasta...wiele osób chętnie by się z Tobą zamieniło.Psychopedagogika....wow!

Dagles jak tam cycanko? U mnie sisianko jeszcze w tyle...nie mam werwy aby za to sie zabrać.Rano ledwo wychodzę z łóżka...rano...8-9:36_2_15:

Anetko a Wy już wyszliście na prostą?Jak niania?

Madzix

Marta
Kupiłaś sobie "Dom..."?

I co Martusia kupiłaś? Jak jeszcze nie, a bardzo byś chciała pozyczyć,będzie mi miło jak przeczytasz ją ode mnie.Mogę pożyczyć ją Madzixowi a Wy już jakoś się ugadacie.

Jak ktoś lubi czytać i nawet tym co nie lubią POLECAM...mogę puścić ją w obieg :) Lubię jak ksiażki są czytane a nie kurzą sie na półce.Ja dwa razy tej samej ksiażki nie czytam więc jak ktoś ma ochotę, odezwijcie się.

Coś mnie muli. Maja śpi a ja chyba zaraz też przykimam.