Skocz do zawartości
Forum

Nie mam orgazmu podczas seksu z mężem

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj
Z tego co czytam podnieca cię jak stymulujesz łechtaczkę. A nie próbowałaś podczas seksu jak on wchodzi zacząć się onanizować . Wiem że to może na początku zabrzmieć dziwnie ale jak mój mąż widzi jak zaczynam się bawić łechtaczką tak sie zaczyna podniecać ze hoho. Dodatkowo ty masz seks i pobudzasz łechtaczkę dzięki temu twój orgazm jest niesamowity. Jeżeli się wstydzisz ułóż się w takiej pozycji żeby mógł się z tobą kochać i jednocześnie miał dostęp ręką do łechtaczki, weź jego rękę i zacznij pocierać. Co do sex elixir, to również słyszałam, ze pomaga innym ale sama nie miałam możliwości wypróbowania.

Ale jakie? Bo wibrator to na pewno powoduje o wiele większe podniecenie i o wiele lepszą stymulację (my czasami używamy do podkręcenia atmosfery podczas gdy wstępnej, mozna używać i u niej i u niego, mąż na przykłąd lubi jak smyram mu wibratorem jajeczka :P). Co do hiszpańskiej muchy to zależy jaką sobie kupisz bo są różne. Raczej nie masz co oczekiwać,że zadzaiła na Ciebei jakaś tania hiszpańska mucha jakie czesto są na allegro za 10 zł. Natomiast polecam sex elixir ( o którym dowiedziałam się tutaj na forum). Bardzo podnieca i aktualnie jest to jeden z naszych najlepszych wynalazków.