Skocz do zawartości
Forum

Listopadowe mamusie :)

Gość aldonka23

Rekomendowane odpowiedzi

maartaa
witam wszystkie mamusie:)postanowiłam dołączyć do Was, bo mówicie że Was tak mało:)
Ja na razie wiem tak w przybliżeniu na kiedy będę miała termin- około 6 listopada.
Idę 1 kwietnia na kolejną wizytę bo pierwsza było jak byłam w 5 tygodniu i nic jeszcze nie było widać. Mam nadzieję ze teraz będzie:)

Cześć Marta!!! Witamy fajnie, ze jesteś!!

Justyś
Oleńka
Witam przedpołudniowo:)Ja wstałam dopiero o 9,musiałam byc bardzo zmęczona.Wczoraj byliśmy na zakupach.....już dawno nie byłam na zakupach:)więc poszalałam....chce jeszcze kupić w weekend roślinki na balkon,bo tak pusto mamy.

Klebacka super że widziałaś juz maluszka:)na pewno niezapomniane dla Was uczucie:36_3_1:

Miłego dnia dziewczynki

Nie za wcześnie na roślinki balkonowe, jeszcze przymrozki są ja się z miesiąc jeszcze wstrzymam. na klatce schodowej trzymam 5 skrzynek z tamtego roku, ale widzę że się suszki z nich zrobiły! niestety nie przetrwały, pojadę na giełdę kwiatową, jak tylko zima odpuści!!

No właśnie nie wiem,kiedy się powinno kupować takie roślinki.Ale ja chcę kupić takie małe choineczki;)nie wiem jak one sie nazywają.....najwyżej będę je na razie trzymać w domu,dzięki z radę.

maartaa
witam wszystkie mamusie:)postanowiłam dołączyć do Was, bo mówicie że Was tak mało:)
Ja na razie wiem tak w przybliżeniu na kiedy będę miała termin- około 6 listopada.
Idę 1 kwietnia na kolejną wizytę bo pierwsza było jak byłam w 5 tygodniu i nic jeszcze nie było widać. Mam nadzieję ze teraz będzie:)

Witaj Marta cieszymy się że do nas dołączyłyście z fasolką:36_21_5: jest nas coraz więcej,oby tak dalej.....pozdrawiamy:)

Gość aldonka23

Klabcku a kiedy miałaś ostatnią @?
mdłosci za mna na szczęście:36_11_1: tylko sikanie....3 rzy dziś wstawałam....a potem usnąc nie idzie....ale nas przybyło!!!!!!!!!!!!!!! witam nowe przyszłe mamuśki....:15_5_16:
zapiszę was na I stronkę:36_3_1::36_3_1:

Gość aldonka23

maartaa

ja też kochana termin mam na 6 listopad:15_5_16:

aldonka23
Klabcku a kiedy miałaś ostatnią @?
mdłosci za mna na szczęście:36_11_1: tylko sikanie....3 rzy dziś wstawałam....a potem usnąc nie idzie....ale nas przybyło!!!!!!!!!!!!!!! witam nowe przyszłe mamuśki....:15_5_16:
zapiszę was na I stronkę:36_3_1::36_3_1:

aldonka..miło, że się odezwałaś..chyba musiałś spać całymi dniami:D
ostatnią @ miałam 5 lutego.

maartaa witaj wśród szczęśliwych listopadowych mamusiek:)) mam nadzieję, ze będzie nam tu dobrze :D
jejciu...od wczoraj to chyba na skrzydłach się unoszę:)) hi hi... moje kochane 8mm szczęścia:)

http://www.suwaczek.pl/cache/d50187870e.png

http://www.suwaczek.pl/cache/0875309ce7.png

A ja byłam z rana u 2 lekarzy i w końcu wybrałam. Na usg u jednego nie było nic widac tylko mały pęcherzyk, a u drugiego mega pęcherzyki i mały zarodeczek 3 mm, któremu pięknie biło serduszko. Taki widok jest bezcenny. No i wstępny termin po usg 20 listopad, ale dopiero za 2 tygodnie na wizycie wszystko się okaże.

Nasz Aniołek Łukaś 20.07.2009r.
Grzesiu 07.10.2010r.

witam was dziewczyny:) fajnie że będzie listopadowymi mamusiami!!!wiecie co ale ten czas leci!!! pamiętam jak ja miałam na suwaczku 8-tygod !!!nie wiem czemu ale jakoś tak wzruszyłam sie patrząc na te wasze suwaczki:))) życzę wam spokojnej ciąży i przede wszystkim abyście wszystkie cieszyły się waszym szczęściem w listopadzie:::::::::::

http://www.suwaczek.pl/cache/76b1a6931d.png

aldonka23
cze kochane......ja niedługo wiyta u lekarza.....nie mogę się doczekać mego maleństwa.....a poztym problemy z mężem....nie wiem czy to przetrwa....

czytałam o co chodzi na kreseczkach z twoim mężem, współczuje, bo bardzo nie lubię takich sytucjii, mam dla niego tylko jedno wytłumaczenie że chce odreagować bo jak jesteście za granica, to ciagle praca i szara rzeczywistości, anie długo znowu do pracy będzie ejchal i musi przetrzymać bez wasze dwójki(+jedno x w brzusiu), pogadaj z nim na spokojnie, czasami sie mowi głupie rzeczy a potem strasznie zaluje, jutro urodzinki synka, zobaczysz -stanie na wysokosci zadania!!!

Gość aldonka23

Justyś
aldonka23
cze kochane......ja niedługo wiyta u lekarza.....nie mogę się doczekać mego maleństwa.....a poztym problemy z mężem....nie wiem czy to przetrwa....

czytałam o co chodzi na kreseczkach z twoim mężem, współczuje, bo bardzo nie lubię takich sytucjii, mam dla niego tylko jedno wytłumaczenie że chce odreagować bo jak jesteście za granica, to ciagle praca i szara rzeczywistości, anie długo znowu do pracy będzie ejchal i musi przetrzymać bez wasze dwójki(+jedno x w brzusiu), pogadaj z nim na spokojnie, czasami sie mowi głupie rzeczy a potem strasznie zaluje, jutro urodzinki synka, zobaczysz -stanie na wysokosci zadania!!!

stanie na wysokości?????? z czym? zgubionym portfelem? nawet na tort dla dziecka nie mam....

Hej Dziewczynki! Sorki,że sie nie odzywałam,ale byłam bardzo zmartwiona....zreszta nadla jestem....choć staram sie o tym nie myśleć. Krwiaczek niestety jest nadal,a do tego moje maleństwo za wolno rośnie:( mam nadzieję,że będzie dobrze:)
Do mnie przyjeżdża dzisiaj siostra, to nie będę miała czasu na myslenie.
Miłego dzionka Wam życzę:)