Skocz do zawartości
Forum

Clostilbegyt? Opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Babelek92 ja również już po wizycie. Na USG widziałam tylko taką małą kropeczke-fasolke. Dostałam luteinę dopochwową, ma zmniejszyć ból plus pozytywnie wpłynąć na fasolkę aby wszystko tam się dobrze działo. No i 2 tygodnie zwolnienia . Mam odleżeć żeby przeszły mi te bóle brzucha, na dodatek jestem spuchnięta taki brzuch mam wzdęty że wszystkie spodnie są obcisłe 🙈🙈

Lena ja cos czuje, że też czeka mnie kolejny cykl. Dzisiaj zrobiłam test 9 dni po owulacji i jedna kreska ☹️Wiem, że to może być za szybko i mogło jeszcze nie dojść do implantacji, ale jakoś już nie wierze, żeby się udało w tym cyklu ☹️

1 godzinę temu, Gość Karola napisał:

Babelek92 ja również już po wizycie. Na USG widziałam tylko taką małą kropeczke-fasolke. Dostałam luteinę dopochwową, ma zmniejszyć ból plus pozytywnie wpłynąć na fasolkę aby wszystko tam się dobrze działo. No i 2 tygodnie zwolnienia . Mam odleżeć żeby przeszły mi te bóle brzucha, na dodatek jestem spuchnięta taki brzuch mam wzdęty że wszystkie spodnie są obcisłe 🙈🙈

Hej miałaś jakieś objawy? Który był twój cykl z clo 

Cześć Asia to był mój pierwszy cykl z Clo. Z objawów to miałam tylko to że piersi mnie całe bolały, były i w sumie nadal są bardzo wrażliwe. Tydzień przed spodziewaną @ bolał i kłuł mnie brzuch tak troszkę jak na okres ale jak widać nie przyszedł. 

5 minut temu, Gość Karola napisał:

Cześć Asia to był mój pierwszy cykl z Clo. Z objawów to miałam tylko to że piersi mnie całe bolały, były i w sumie nadal są bardzo wrażliwe. Tydzień przed spodziewaną @ bolał i kłuł mnie brzuch tak troszkę jak na okres ale jak widać nie przyszedł. 

Gratuluję 💋💋 mój jest trzeci cykl clo 

6 minut temu, Gość Karola napisał:

A miałaś biały śluz bola ciebie brzuch jak miałaś byś dostać okres?? 

Gość Nadzieja6
4 minuty temu, Gość Nadzieja6 napisał:

Lena może test jeszcze nie wykrył ,dopóki nie ma @ to jest nadzieja 

Przepraszam dopiero doczytałam późniejsze wpisy ,coś mi zamula ta strona dziś. Przykro mi Lena😔

50 minut temu, Gość Ame90 napisał:

Clo a co u Ciebie? Mało Cie tu ostatnio 

Jestem, jestem:) ostatnio odpuscilam trochę psychicznie, poprostu mniej mysle i w koncu normlany miesiac bez lekarzy:) skupiam sie na wyjsciach weekendowych do znajomych czy rodziny, zakupach:)   a mam nadzieje ze 9 dpo to za wczesnie trzymam kciuki;)                     Lena przykro mi ale musimy byc dzielne;)

Ame90. 9 dni po owu to za wcześniej na test. Mogło nie dojść do implantacji. U mnie implantacja była 10/11 dni po owu, bo mocno bolał ten jajnik, z którego była owulacja. Później zaczął się ból brzucha taki typowo miesiączkowy a tydzień później zrobiłam test i pozytywny 🙂

CLO jakie witaminy dla męża kupiłaś? W tym cyklu teraz też bierzesz clo czy przerwa do czasu lepszych wyników męża?

Nadzieja6 a u Ciebie co słychać? Jaki dzień cyklu?

Karola, bąbelek u Was to który będzie tydzień ciąży?