Skocz do zawartości
Forum

Mamy Aniołków i nie tylko z nadzieją na szczęście - poczekalnia :)

Rekomendowane odpowiedzi

Cóż mogę powiedzieć, czas leczy rany...

We wtorek mam wizytę i wtedy maleństwo ma byc zmierzone i zważone, no i będziemy wypatrywać czy ma siusiak czy nie ma...

Posłuchamy pierwszy raz bicia serduszka...

O płeć pytałam się gina miesiąc temu ale nie chciał zdradzić...

Ale teraz już baaaardzo chcemy wiedzieć i mu nie dam się zbyć....

Będę niestety uciekać, muszę odkurzyć i zrobić obiadek dla M.
Do zobaczenia wkrótce....

stysiapysia
Natali
dbozuta
witam i ja po dłuższej nieobecności

co u Ciebie ???

Stysiapysia na kiedy masz termin???

Ja na 27 marca.... :)
Hania już ma 3400gram i wg rozmiarów mogę o tydzień wcześniej urodzić

Tak pytam, bo ja mam duży sentyment do marca...
Może z kolejną dzidzią wstrzelimy się na marzec 2012 roku... Udanego weekendu !!!!!

Witaj Martek
Witaj Stysiapysia i Haneczko !!!!

Od wtorku już wiem, kto mnie kopie w brzuszek....
w końcu, bo ciężko tak mówić do dziecka bezosobowo...

:36_1_66:

a więc tak, jak znajomi mi przepowiadali będzie

SYNUŚ !!!!

:36_3_13::36_3_13::36_3_13:

Bardzo się cieszymy, bo oboje z M chcieliśmy mieć chłopaka.
Mój M na wizycie z radości to aż ogłupiał, bo kilka razy się pytał gina, czy daje 100% gwarancji.
Oj, te chłopy...

A co do badań połówkowych to zapłaciłam za bajery 3 D i inne 500 zł ( 350 zł film, 150 zł fotel ).
Synuś waży aż 752 gramy, ma 26 cm długości, długość kości udowej 4, 4 cm, obwód brzuszka 21 c, obwód główki 22 cm.
Ma piękny pęcherz moczowy i żółądeczek. Jest zdrowiutki !!!!

:Kiss of love::Kiss of love::Kiss of love:

a najwspanialsze podczas badań było to, ze maleństwo otworzyło oczko i mrugało do nas..

:Kiss of love::Kiss of love:

Prawym oczkiem bo na lewym trzymało łapkę...
A potem podnosiło nóżki do góry, jakby na głowę chciał zarzucić. I wiecie, co, głaskało sie po łydce, tak z minutę.

stysiapysia
Martek73
Witaj Stysiapysia

Staram się jak mogę Kochana.

Zauważyłam ....
:36_3_15::36_3_15::36_3_15:

Martek73
stysiapysia
oOOOO jaki szybki odzew!!!!!!!

Cieszę się, że u Ciebie wszysko oki.

U nas znowu atak zimy.
Wiosno przyjdź już do nas.

Ja już nie wierze ze przyjdzie ... wczoraj byłą wiosna a dziś znów ZIMA :36_2_24::36_2_24:

co tam U Ciebie???

U nas znowu nastąpił atak zimy, chociaż rano wydawało się, że będzie słonecznie, a teraz jest pochmurno.

A tak poza tym w pracy ciężka atmosfera, ale za to niedługo rozpoczynam weekend, więc sobie trochę odpocznę (od pracy).

Szymuś na szczęście nie choruje, więc jest oki.

http://fajnamama.pl/suwaczki/w7e0oow.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bfaregz2mib36tc2.png

Natali
Witaj Martek
Witaj Stysiapysia i Haneczko !!!!

Od wtorku już wiem, kto mnie kopie w brzuszek....
w końcu, bo ciężko tak mówić do dziecka bezosobowo...

:36_1_66:

a więc tak, jak znajomi mi przepowiadali będzie

SYNUŚ !!!!

:36_3_13::36_3_13::36_3_13:

Bardzo się cieszymy, bo oboje z M chcieliśmy mieć chłopaka.
Mój M na wizycie z radości to aż ogłupiał, bo kilka razy się pytał gina, czy daje 100% gwarancji.
Oj, te chłopy...

A co do badań połówkowych to zapłaciłam za bajery 3 D i inne 500 zł ( 350 zł film, 150 zł fotel ).
Synuś waży aż 752 gramy, ma 26 cm długości, długość kości udowej 4, 4 cm, obwód brzuszka 21 c, obwód główki 22 cm.
Ma piękny pęcherz moczowy i żółądeczek. Jest zdrowiutki !!!!

:Kiss of love::Kiss of love::Kiss of love:

a najwspanialsze podczas badań było to, ze maleństwo otworzyło oczko i mrugało do nas..

:Kiss of love::Kiss of love:

Prawym oczkiem bo na lewym trzymało łapkę...
A potem podnosiło nóżki do góry, jakby na głowę chciał zarzucić. I wiecie, co, głaskało sie po łydce, tak z minutę.

gratuluje :36_2_25::36_2_25::36_3_15::36_3_15: oby wsio było do końca dobrze ...Aby Twoje samopoczucie było zawsze uśmiechnięte :36_2_25::36_2_25: wspaniałe uczucie mieć dzidzie w brzuszku , prawda:):36_2_25::36_2_25:

Cześć dziewczyny!

Jak nazwa wątku wskazuje - poczekalnia - więc moze już nikt nie czuje potrzeby by być w poczekalni - większość zaciążyła... no a ja np jeszcze sie nie staram, póki co leczę cały czas tarczycę, może za miesiąc, dwa będziemy mogli w końcu zastartować. ehhh boję sie co będzie...

Stysia widziałam cię ostatnio na mieście z mężem, brzusio już duży :36_7_8: chciałam zagadać... ale jakoś nie miałam odwagi :Szok: życzę szczęśliwego rozwiązania! Rodzisz w Gnieźnie?

Natalii gratki synusia! imię już wybrane?

Stokrotka wiem, ze ty tez na dniach masz termin, więc również życzę szczęśliwego rozwiązania - a synuś będzie miał na imię Kacperek?

http://s1.suwaczek.com/201102251564.png http://tmp3.glitery.pl/text/325/71/3-Nadia-nasza-creczka-1008.gif
Dwa Aniołki w Niebie - IX.2008 w 9tc i X.2009 w 10tc :( :(

amirian

Stysia widziałam cię ostatnio na mieście z mężem, brzusio już duży :36_7_8: chciałam zagadać... ale jakoś nie miałam odwagi :Szok: życzę szczęśliwego rozwiązania! Rodzisz w Gnieźnie?

Ale jesteś ... no wiesz co!!!! mogłaś podejść ... ja nwet nie wiem kiedy i gdzie:36_1_4::36_1_4: szkoda ze nie podeszłaś ....

Dziękuje za życzonka !!! Rodzę w Gnieźnie ... najszybciej i mam najbliżej!!!!

Powodzonka i zdroweczka!!!!

stysiapysia

Ale jesteś ... no wiesz co!!!! mogłaś podejść ... ja nwet nie wiem kiedy i gdzie:36_1_4::36_1_4: szkoda ze nie podeszłaś ....

Dziękuje za życzonka !!! Rodzę w Gnieźnie ... najszybciej i mam najbliżej!!!!

Powodzonka i zdroweczka!!!!

to było chyba tydzień temu w środę (nie tą tylko poprzednią), byłam akurat w sklepie na Warszawskiej (wiesz, tym duzym z tanimi ciuchami) i przez okno w sklepie was widziałam.(wiesz, zwracam uwagę na kobiety w ciąży). Ale jak was zobaczę normalnie na ulicy to obiecuję podejść - tylko się nie zdziw jak powiem "cześć Justyna to ja Amirian" hehehe Może już będziesz na spacerku z Hanią :love: akurat rzadko chodzę po mieście, także fuks, ze cię widziałam.

http://s1.suwaczek.com/201102251564.png http://tmp3.glitery.pl/text/325/71/3-Nadia-nasza-creczka-1008.gif
Dwa Aniołki w Niebie - IX.2008 w 9tc i X.2009 w 10tc :( :(