Skocz do zawartości
Forum

Mamy Aniołków i nie tylko z nadzieją na szczęście - poczekalnia :)

Rekomendowane odpowiedzi

witam również niedzielnie :))))

ja juz po pysznym śniadanku i po :kawa: a teraz sobie troszke posiedzę przy kompie :smile_move:

Pogoda nawet zapowiada się ładna ale co z tego jak zostałam sama bo mój M. pojechał na Kubice sammmmm beze mnie tylko z kolegami a ja mam czas dla siebie :smile_move:

życzę wam miłej niedzileli

Ale tu dziś cisza... szok...:Szok: Gdzie są wszyscy???

U mnie nic ciekawego. Wczoraj wesele, dziś byliśmy na grillu u mojej rodzinki, potem poszłam z mężem na żużel, a teraz odpoczywamy i zaraz spanko.

Powiedzcie ci co myślicie o takich ziółkach?:

ZAJŚĆ W CIĄŻĘ- zioła ks.Klimuszki 300g+ test (661188265) - Aukcje internetowe Allegro

Ciekawa jestem czy mi by to pomogło skoro mam to PCOS i problemy z owulacją... Jak myślicie???

Oki, mykam do meżusia. papa

http://s1.suwaczek.com/201102251564.png http://tmp3.glitery.pl/text/325/71/3-Nadia-nasza-creczka-1008.gif
Dwa Aniołki w Niebie - IX.2008 w 9tc i X.2009 w 10tc :( :(

Hej kobietki....:36_2_53:
Ja własnie popijam :kawa: Czy ma ktoś ochotę się przyłączyć?
U mnie dziś pogoda słoneczna :36_1_74: tylko chłodno po deszczu się zrobiło...
Ja również trzymam za Wasze staranka kciuki...Mam nadzieję,że po wakacjach wszystkie już będziemy miały w brzuszkach piękne fasolki a testy ciązowe zostaną tylko wspomnieniem:)Zafasolkowanym życzę mniej mdłości ,boleści,spokoju i dużo słonka w te wakacje:):36_4_20:

witam babulce :))))

ja dziś trochę oźniona ale byłą u lekarza i powiem wam że chyba wkońcu trafiam na tego odpowiedziniego ale nie zapeszam :) porozmawiam sobie z nim i mi wytłumaczył trochę rzeczy Wszytstko jest ok a z tą cytomegalią to jakiś bład chyba był jak robiłąm w polsce bo ja ją miałam tu robioną nawet nie wiedziłąm eheheh i wszystko było ok Progestgeron tez i inne też wsio dobrze i kazał mi być dobrej myśli i woogóle Powiem wam że wyszłam po raz pierwszy od lekarza zadowolona i wiem co i jak już teraz Powiedział mi że dopiero po 3 poronirniu mnie skierują ja wszystkie szczegółowe badania bo oni tak tutaj robią w Anglii ale powiedział że oczywiście wszystko będzie dobrze i tak będzie :)

PO lekarzu pojechałąm sobie pojeździć :auto: z mężusiem :) fajnie mi się już jeździ prawie jak rajdowiec :sufunny: super sie czuję za kierwonicą Już niedługo przewioze moich rodziców jak przylecą do nas heheheh tata powiedział mamie weź ze sobą pampersa bo ona zawsze panikuje hehehe ale nie będzie tak źle :)

mój m. jak wczoraj wrócił z tej formuły to był taki zły że szok że nie prawie nei widzieli tylko słyszeli :smile_move::smile_move::smile_move::smile_move: to chyba zemsta za to że mnie zostawił hehheheh

ale potem byliśy na spacerku poźniej graliśmy sobie w bilarda na ogórdku a na zakończenei dnia było :11_9_16::11_9_16::11_9_16::36_3_17::36_3_17:

Amiranku patrzyłąm na te ziółka i myślę że mozesz spróbować co ci szkodzi tylo tam pisze że nie powinno się łączyć ich za jakimiś tabletaki Bierzesz jakieś tabletki pochodze na hormony bo jak tak to lepiej nie mieszać Ja właśnie testuje te witaminki Femifertil zobaczymy co będzie

Oleńka właśnie dziś sobie tak wpominałąm że zawsze chciałam zostać panią nauczycielką i miałabym wakacje już heheheheeh Zazdrosze ci aż :smile_move::smile_move:

panterka
Amiranku patrzyłąm na te ziółka i myślę że mozesz spróbować co ci szkodzi tylo tam pisze że nie powinno się łączyć ich za jakimiś tabletaki Bierzesz jakieś tabletki pochodze na hormony bo jak tak to lepiej nie mieszać Ja właśnie testuje te witaminki Femifertil zobaczymy co będzie

Oleńka właśnie dziś sobie tak wpominałąm że zawsze chciałam zostać panią nauczycielką i miałabym wakacje już heheheheeh Zazdrosze ci aż :smile_move::smile_move:

Hello! No własnie myślę czy nie spróbować... chyba jak po 2 cyklach sie nie uda to sobie to kupię... no ale na razie się nie staramy.
AAAAAAAAAAA ja też mam wakacje! :smile_jump: tylko my przedszkolanki mamy dłuższy rok szkolny, bo do końca czerwca.

A tak wogóle to witam wszystkich! I wracam do męzusia bo oglądamy film :D

http://s1.suwaczek.com/201102251564.png http://tmp3.glitery.pl/text/325/71/3-Nadia-nasza-creczka-1008.gif
Dwa Aniołki w Niebie - IX.2008 w 9tc i X.2009 w 10tc :( :(

Witam się!!! :smile_move::smile_move::smile_move:

Kurcze dziewczynki śniło mi się coś dziwnego, nie wiem za bardzo co, ale wiem tylko, że byłam gdzieś, gdzie wszyscy się bali byc tzn było to jakies straszne miejsce, a ja sie nie bałam . czułam jak by ktoś przy mnie był i dbał o mnie, czuwał nademną... Dziwne co?
I oczywiście piewsze, co mi przyszło do głowy to mój synek, pomimo tego, że nie pamiętam szczegułów tego snu tylko ten spokój wydaje mi się, że śnił mi sie po raz pierwszy i było to bardzo przyjemne:)

A tak wogóle pije kawkę i szykuje się do pracy...
Miłego dnia mamuśki życzę

http://lagm.lilypie.com/MiF3p1.png http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52006
(*)(*)(*) 25. 12.2008 40 tc

Hej,hej......:36_1_21:
Ja dziś rozdarta......z M.kłótnia wczoraj była....bo byłam na imprezie pracowniczej i chyba troszke przegiełam:Padnięty: a teraz mi się nic nie chce....a miałam okna myć, straszne:glass:

Moni ten sen to rzeczywiście dziwny....nic nie pamiętasz tylko spokój.....ale chyba coś w tym musi być.....ja to jak mam takie dziwne sny,to nie przestaje o nich myśleć cały dzień......a z drugiej strony to takie fajne uczucie,że ktoś nad Tobą czuwa,nie?!:Aniołek:

Karolinko to życzę przyjemnej wizyty u dentysty,żey nic nie bolało......brrrr ja się boje dentysty:Histeria: i nie luie tam chodzić,ale jak trzeba to trzeba::):