Skocz do zawartości
Forum

Mamy Aniołków i nie tylko z nadzieją na szczęście - poczekalnia :)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość wanilijka

stokrotka_87
wanilijka
noo i Amirianka-bo mnie zlinczuje potem :P

heja Stokrocia, ja jutro będę częściej wracam do pracki oh oh http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a070.gif

nareszcie... a ropuszka jutro wieczorem wyjeżdża także od środy i mnie więcej będzie :):36_7_8:

zamiast wspierać i żałować to wszystkie się cieszą, że wracam do roboty oh Wy :Zły::Kiepsko:

Gość wanilijka

ale w sumie nawet dobrze bo w domku ciąglę coś robiłam a w pracy to dychnę :D

a i tak w domku mam kupę roboty, już czuję jak nam lada dzień te mebelki przywiozą jaki znowu syyyf fuuuuuu, a i czekają te ściany na malu malu aaaaaa ja się chyba do pracy przeprowadzę :D

Stokrocia GUTE NACHT mi się podoba .. fajne masz te rysunaczki :)

Sandra no kolorek się że tak powiem spiera dość szybko , dlatego żeby ich nie katować farbami i fryzjerami ja stosuję szampony koloryzujące w saszetkach tak co miesiąc - dwa ..
one nie niszczą , zmywają się co prawda ale nie zawierają takiej chemii co farby .
No i już opowiadałam kiedyś jak mieszam np. czekoladowy z odcieniem czerwieni, fioletu wiśni .. co mi wpadnie .. jutro te czynność będę robić :Spoko::Spoko:
aa a a używam odzywek np. takich do pryskania co nadają blask :) avonu i gliss kura ..
hahaha mnie to o coś zapytać .. się rozpisałam hahaha..

Waniliowa ty nie buszuj tylko palulu hahahah

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/33472.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/33471.png

Gość wanilijka

hahahha :P :P :P

Karolcia mam biurko zasypane a jak, zanim z tego najwiekszego się oporządziłam to godzinka minęła buuuu,
jeszcze nic nie piłam :(
oni w pracy beze mnie to chyba by pozdychali :D

heja w ogóle :))))

Gość wanilijka

hahhaha a co nie jest piękny nie obcięty :D ja też teraz mam lżejsze buciczki i kurtałkę też Kajunka co pracy na waniliową czekało, a nie ma z kim plotkować bo koleżanka na L4 Pipka moja :Histeria:

Stokrocia a widzisz-tak beczałaś :)))) to co fasolka będzie mówisz :Psoty::Śmiech:

Cześć dziewczynki
Bardzo fajnie że jest takie forum.......Wiecie co jest najgorsze, ja widze swojego męża 3 razy w roku góra na 3 tygodnie,więc teraz znowu nie będzie tak łatwo, jak sobie przypomne te ostatnie 3 lata oczekiwania.....ja nie moge pomyslec "no coż jak nie teraz to moze za miesiac", ja mysle jak nie teraz to moze za 4 miesiace :(. Teraz przyjezdza 9 kwietnia na dwa tygodnie, wiem ze to za szybko prawda? ale co dalej mam czekac znowu prawie pol roku? Znacie przypadki szybkiego zajścia w ciąże po poronieniu? życze miłego dnia bo chociaz pogoda piękna to mnie i tak nic nie cieszy :(

Gość wanilijka

aniu tak znamy takie przypadki gdzie dziewczyny "natychmiast" zachodziły ponownie w ciąże...

wszystko to kwestia psychiki jak dla mnie, ja dopiero teraz jestem gotowa a byłam na zabiegu w list.

rozumiem mąż ma taką pracę? ojjj

Witajcie...

Ale miałam czytania :36_7_8:... parę dni mnie nie było..a tu aż 10 stron do opanowania :36_7_8: przy 10 już zapomniałam kto co pisał przy pierwszych ha ha

Ja dziś już w PZU byłam załatwiłam szybko bez stania w kolejce...a teraz kawka i śniadanko...

Weekend szybko minął ...dobrze , bo miałam wielkiego dołka...aż nie będę pisać , bo dziś wspaniała pogoda!!!!:36_7_8::36_7_8::36_7_8:

STOKROTKA - fajnie ze było cziki cziki , ja już zapomniałam CO TO JEST ? ha ha

Jak Wam mija dzionek???POZDRAWIAM

Gość wanilijka

aniu hmm moim zdaniem porozmawiaj sobie z lekarzem wiesz taka prawda, że każdy ma swoje zdanie a i lekarze mają różne podejście-jeden mówi czekać 3 miesiące, drugi - pół roku a trzeci że po @ można.... temat nie do ogarnięcia :D

stysia i sandra nie wolno zaniedbywać wątku oj Wy paskudy :))))