Skocz do zawartości
Forum

Wrześniowe 2018

Silvara

Rekomendowane odpowiedzi

Mamusiaszczesciara.... to nie jest Twoja wina. Tak mi przykro :(
To trudna chwila, każdy musi nabrać dystansu, oddechu i żyć dalej chociaż nie jest to łatwe. Widzę z opisu, że to nie pierwsza taka próba w Waszym zyciu,ale chociaż to frazes, to tylko czas da ukojenie. Daj sobie prawo do rozpaczy, nie trzymaj tego w sobie.

Mamusiaszzesciara - bardzo mi przykro... Głowa do góry. Musisz jakoś odreagować. Emocji u Was nie brakuje wiec i facetów i się udziela...

Ja mam ostatnio jakiś ciężki czas. Nie mogę sobie miejsca znalezc i wszystko dookoła mnie drażni. Gorzej jak na okres... Tez tak macie?

Termin wg OM: 01.09.2018 / wg USG: 25.08.2018
https://www.suwaczki.com/tickers/f2w3skjojtjbbnlj.png
https://www.suwaczki.com/tickers/qb3c3e5eo7n84buf.png

Kocham Was ale koniec dziewczynki .
Kryzys kryzysem strat duzo kazda ciaza walczona ale tego nie da sie nauczyc i przejsc obojętnie. Serce peka i z czasem tylko sie skleja.

Za modlitwe dziekuje przyda sie nie bede ukrywac to najcięższy okres w moim życiu i jestem wsciekla z poczuciem bezradności ale mam ta moja dwojeczke i jakos musze sie podnieść. Boje sie wejsc do szpitala pierwszy raz w zyciu rzadzi mna panika i stres.

Moje aniołki (*)
Corus 17 t.c 2008 synuś 9 t.c 2015 corus 13 t.c 2017. 8 t.c 2018 moje cuda.

Kochane jestem juz po badaniu. Niestety nic sie nie zmieniło, tzn zarodek zatrzymał sie na 6 tyg a ja jestem według miesiączki w 9t3d:( w poniedziałek mam sie zgłosić do szpitala (Mamusiaszczesciara szkoda ze nie do jednego szpitala:() strasznie mi ciezko bo staraliśmy sie o tego dzidziusia:( trzymam za Was wszystkie mocno kciuki!

12.02.2018 9tc [*]

Ewelina900 - Bardzo mi przykro :( nie rozumiem dlaczego tak sie dzieje... głowa do góry.

Dziewczyny tak czytając Wasze posty, wpadłam w dołek. Nie potrafię tego pojąć. Dlaczego jak ktoś się stara, chce, pielęgnuje to po drodze wychodzą takie trudności... to jest straszne.

Już sama zaczynam się obawiać czy wszystko u nas ok.
I czekam na wizytę jak na szpilkach... Nie dopuszczam innej myśli i musi być ok, ale co jakiś czas słyszy się o zatrzymaniu w rozwoju zarodka, o poronieniach itd. i to sprawia że człowiek w najmniej odpowiednim momencie dowiaduje się że coś idzie nie tak...

Trzymajcie się dziewczyny!

Termin wg OM: 01.09.2018 / wg USG: 25.08.2018
https://www.suwaczki.com/tickers/f2w3skjojtjbbnlj.png
https://www.suwaczki.com/tickers/qb3c3e5eo7n84buf.png

Ewelina nawet nie wiesz kochana jak mi jest przykro:(((
Miałam nadzieję ... Trzymaj się i pamiętaj że po burzy zawsze wychodzi słońce. Mocno Cię ściskam.
Ja też już jestem przerażona w głowie mi się nie mieści dlaczego tak musi być?...
Do wizyty chyba oszaleję...
Silvara nie daj się i walcz!

Takie rzeczy sie zdarzają i nie możecie wpadac w histerie kochane to ze kogoś innego to dotyka nie oznacza ze dopadnie Was wiec glowa do góry.

Ide z dzieciakami do kina wyluzowac zobaczymy co moja ksiezniczka tam odwali i czy wytrzyma haha. Torbe mam spakowana wiec nie jest zle tylko . kosmetyczka ale to rano w poniedziałek.

Dzisiaj bede balowac albo udawać ze zyje jak zwal tak zwal.

Moje aniołki (*)
Corus 17 t.c 2008 synuś 9 t.c 2015 corus 13 t.c 2017. 8 t.c 2018 moje cuda.

Dziewczyny dziękuję Wam za wsparcie. Nie zamartwiajcie się, limit wyczerpany na forum już teraz musi być dobrze u każdej z Was! Szkoda mi że to wszystko się kończy ale nie poddam się i tylko jak będzie to możliwe będziemy sie starać o dzidziusia. Bardzo oboje tego pragniemy. Staram się nie załamywać chociaż jest ciężko Ale mam ogromne wsparcie w narzeczonym.
musiaszczesciara ja też już się spakowałam. I też będę starać sie wyluzować, chociaż po 2 tyg wolnego w.pracy (jestem nauczycielka-miałam ferie) nawet nie mam juz co sprzątać w domu żeby czymś sie zająć

12.02.2018 9tc [*]

Gość Amanalka

Ewelina, trzymaj się dzielnie! Na pewno się w koncu uda!

Bylam wczoraj na badaniach, wyniki w czwartek. I jakies przeziebienie mnie dzisiaj rozebralo... lecze sie czosnkiem, lipą i cytryną z miodem. Na razie żyję ;)

Mdlości dosyc sie uspokoily, piersi bolą mniej. Nadal mam zachcianki żywieniowe. Wczoraj bolaly mnie biodra? Miednica? Dziwne uczucie w każdym razie.
Ba, wróciła ochota na seks!

Ewelina tak mi przykro, jestem myslami z Toba. Sciskam Cie mocno.
Silvara zdrowka Tobie i synkowi zycze
Mamusiaszczesciara nalezy Ci sie, baw sie dobrze
Mi mnie i meza szlag trafia ze ci co chca i pragna nie moga miec, a jesli juz sie udaje to jest to poprzedzone łzami, stresem, nieprzespanymi nocami, zalamaniem itp a ci ktorym nie zalezy rodza jedno za drugim. Matka w ciazy pije, pali, rodzi pijane malenstwo albo je zabija/bije/zostawia na mrozie po czym umiera w meczarniach. Nie moge tego pojac. Oddalaby taka ludziom co nie moga miec.

Halo dziewczyny

Chyba powoli wracam do żywych
Wczoraj prawie cały dzień bez mdłości od razu wyskoczyliśmy wieczorem do chińczyka niestety moje smaki zostały takie same i zjadłam tylko bar sałatkowy i owoce całe ryby i kurczaczki
Które zawsze zjadałam tonami poszły w odstawke .

W domu od dwóch dni tez większy apetyty ale najbardziej na słodkie z rana i sałatki na obiad .

Dzisiaj przyjeżdża teściowa pomoc na pare dni chodzby ugotować obiad dla chłopaków czy isc na zakupy
Bo z tym największy problem .

Dziewczyny bardzo mi przykro z powodu straty maluszków niestety każda z nas miała
Gdzieś świadomość z tylu głowy ze takie cos może się stać .
Następnym razem się uda głowy do góry

Gabi
Niestety ja tez nigdy nie rozumiałam jak natura rozdaje dzieciaczki ze wszystkie alkoholiczki dostają po 5 a normalne osoby wysoko ustawione które mogą zapewnić dziecia wszystko plus miłość musza adopotować bądź starają się grubymi latami

Ostatanio mój trzy latek jest taki kochany do brzuszka
Pare razy dziennie przychodzi przytula głaszcze mówi do pępka daje autka i oburza się ze baby nie chce z nim rozmawiać Haha poprostu nie sądziłam ze będzie się tak cieszył . Pokazuje jakie baby jest malutkie a jak idzie do sklepu np. Wczoraj h&m chciał
Kupować małe ubranka i pytał czy to będzie pasować :) uwielbiam go

U mnie we wtorek wizyta trochę przyspieszona gdyż zmieniłam lekarkę . Wracam do starej która prowadziła mi większość ciąży z Colinem . Ta miła pani przynajmniej nie chce mnie szczepić w ciąży ani nie straszy poronieniem i wszystkimi chorobami abym tylko zrobiła wszystkie usg dodatkowe która razem kosztują 600€!

To chyba na tyle
Miłej niedzieli dziewczyny

http://fajnamama.pl/suwaczki/yuv2v0z.png

http://fajnamama.pl/suwaczki/zhsqqws.png