Skocz do zawartości
Forum

Maluszki na Luty 2018

Rekomendowane odpowiedzi

Anutka bardzo mi przykro, wiem co czujesz teraz i wiem że żadne słowa nie pociesza człowieka w takiej sytuacji, ale mimo wszystko jestem z tobą nie załamuj się. Jeśli chciała byś z kimś o tym pogadać jest tu forum ciąża po poronieniu są wspaniale dziewczyny zawsze wspierają i mogą coś doradzić w sprawie badań formalności itp mi osobiście bardzo on pomoglo.

dzięki dziewczyny, jakoś sie trzymam, człowiek sobie po jednym poronieniu już grubszą skórę szykuje w kolejnej ciąży... co nie oznacza, że nie rycze :(

tamto forum znam, byłam na nim po tamtej stracie... na razie za wcześnie...

żadnych złych objawów nie miałam, podbrzusze urosło, piersi dalej "ciążowe", b.często wc... jedyne co to ten jeden skurcz, ale po nospie i odpoczynku sie nie powtórzyło więc myślałam, że będzie ok.

maluch jest za mały, jak na swój tydzień i to o dużo... lekarka jeszcze zleciła 2xbhcg ale to formalność

bardzo bym tylko chciała uniknąc zabiegu, bo to trauma no i dłuższy czas, kiedy się starać nie można

dziękuję Wam za ten miesiąc, jesteście super ekipą i trzymam za każdą kciuki byście zdrowo dotarły do celu. Ja mojego Aniołka w myślach ochrzciłam Janem, bo snił mi sie chłopczyk, niech tam w niebie odszuka swoją siostrzyczkę Łucję i niech razem brykają po niebie...

zajrzę czasem, tak z senstymentu, papapap

Anutka współczuję.Mam za sobą trzy poronienia więc wiem co czujesz...

A tak wogóle dziewczyny na co stawiacie.Chłopiec,dziewczynka.Wiem,że to niby bajki,ale macie smaka na coś szczególnego,czy też szczególnie Was od konkretnych rzeczy odrzuca.
Ja nadal niemal się ślinię na widok kiszonych ogórków.

Asia 85-30 ja robię USG tylko bo dla mnie pappa nie jest testem który daje mi jakaś pewność że jest wszystko ok lub że napewno jeśli by wyszło z badania coś złego to że napewno urodzi się chore a życie przez kilka miesięcy w niepewności i stresie to nie dla mnie.

Aśka ja obstawiam u siebie dziewczynkę ale dlatego że porostu inaczej czuję się niż w ciazach z chłopakami. Pewno prawdopodobna płeć poznam w piątek na prenatalnych bo dają podobno 95% a u mnie będzie to już 13 tydz 1dzień a w 14 tyg to już jak dzidziuś dobrze się ustawi to na zwykłym widać.

A ja nie mam żadnych przeczuć....w pierwszej ciąży czułam że będzie chłopak od początku, w drugiej która poroniłam nie wiem co było bo nie robiliśmy badań ale czułam że to chłopak no a teraz nie mam żadnego przeczucia ale chciałabym dziewczynkę tylko że jak okaże się chłopakiem równiez mocno się uciesze tylko byle było wszystko oki....a do 3.08. jeszcze troszkę czasu. Preferencji smakowych niby nie mam żadnych, tylko na mięso nie mam wogole ochoty ani na żadną wędlinę.

https://www.suwaczki.com/tickers/h4zp0dw44u1w4gqc.png