Gość babe2k Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Odnośnik do komentarza
małagosia77 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 babe2kDokładnie, te zapinane na napy to też kaftaniki. Kaftanik jest kopertowy i zapina lub zawiązuje się go z boku albo w środku albo na zewnątrz. A dół ma właśnie troszkę szerszy. Ja muszę sobie teraz strzelić małą kawkę, bo zasnę. Żabolku ja już od dłuższego czasu mam wysuszoną i przekrwioną śluzówkę nosa. Strasznie mi to przeszkadza. A czasami zdarza mi się że ni z tego ni z owego z nosa cieknie mi woda: kropelka po kropelce Odnośnik do komentarza żabol22 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 bebe2k i tak wykorzystasz wszystkie koszulki które zakupisz ale też słyszłam że te wiązane na bok badż na zatrzaski sa bardzo przydatne. Zreszta Małgośka nam najlepiej doradzi Wiecie a ja się zastanawiam nad kupnem jeszcze jednej pościeli na allegro do łóżeczka. No i wózki ogladałam - zdecydowałam jednak że taki za 600 zł mi wystarczy, na pompowanych kołach. Nie będe wymyślała. I tak spacerówka z czasem jest najbardziej korzystna - a my maluszków będziemy mieli na samą zime U nas za taki trzeba liczyć 1000 zł a tam nawet maja z fotelikami samochodowymi. A łóżeczko to i u nas w Agatce dostane do 300 zł na allegro też mają takie ceny 14.03.12 Maja Katarzyna ( 3650g i 55 cm) 12:25 CC 28.10.2009 Szymon Piotr ( 3700g i 56cm) 21:05 CC :36_3_19: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza żabol22 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Żabolku ja już od dłuższego czasu mam wysuszoną i przekrwioną śluzówkę nosa. Strasznie mi to przeszkadza. A czasami zdarza mi się że ni z tego ni z owego z nosa cieknie mi woda: kropelka po kropelce ja nie pamietam kiedy ostatnio piłam kawe - od czasu do czasu zawsze sobie rozpuszczalna zrobiłamTo prawda ja wczoraj miałam takie wrażenie ze mam wode. A dziś to chyba typowo zatokowy mam katar 14.03.12 Maja Katarzyna ( 3650g i 55 cm) 12:25 CC 28.10.2009 Szymon Piotr ( 3700g i 56cm) 21:05 CC :36_3_19: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza małagosia77 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 żabol22bebe2k i tak wykorzystasz wszystkie koszulki które zakupisz ale też słyszłam że te wiązane na bok badż na zatrzaski sa bardzo przydatne. Zreszta Małgośka nam najlepiej doradzi Wiecie a ja się zastanawiam nad kupnem jeszcze jednej pościeli na allegro do łóżeczka. No i wózki ogladałam - zdecydowałam jednak że taki za 600 zł mi wystarczy, na pompowanych kołach. Nie będe wymyślała. I tak spacerówka z czasem jest najbardziej korzystna - a my maluszków będziemy mieli na samą zime U nas za taki trzeba liczyć 1000 zł a tam nawet maja z fotelikami samochodowymi. A łóżeczko to i u nas w Agatce dostane do 300 zł na allegro też mają takie ceny Żabolku dziękuję Ci bardzo, poczułam się przydatna aż mi się łezka zakręciła ze wzruszenia Zawsze chętnie Wam pomogę. Co do pościeli, to powiem Ci że ja mam tylko jeden cały komplet. Mała i tak nie śpi na poduszce więc poszewka odpada na razie. A jak planuję pranie, to mam zapasowe prześcieradło a młodą przykrywam ciepłym kocykiem - zresztą i tak rozkopuje się w nocy. A przy takim niemowlaczku ta pościel tak się nie brudzi, bardziej się kurzy. Odnośnik do komentarza żabol22 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 w sumie to masz i racje - ale niech u mnie zobacza że dziecko by lezało pod kocem zaraz bedzie nagonka na mnie..tym bardziej w chłodne dni 14.03.12 Maja Katarzyna ( 3650g i 55 cm) 12:25 CC 28.10.2009 Szymon Piotr ( 3700g i 56cm) 21:05 CC :36_3_19: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Gość babe2k Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Malgoisu Ty tu jestes jak zloto w tych sprawach heheheeh Odnośnik do komentarza żabol22 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 U nas nadszedł czas na kolacje - głodek dopadł 14.03.12 Maja Katarzyna ( 3650g i 55 cm) 12:25 CC 28.10.2009 Szymon Piotr ( 3700g i 56cm) 21:05 CC :36_3_19: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza małagosia77 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Żabolku, zobaczysz, że będziesz często korzystała z kocyka w domu. Muszę Wam powiedzieć, że Kuba (pierwsze dziecko) był dmuchany i chuchany. Zawsze opatulony, ciepło ubrany - do teraz mi tak zostało, że opatulam go kołdrą. I efekt: bardzo często katar, gardło i kaszel. A z Zosią już się tak nie cackałam. W pokoju temperatura max. 18-19 stopni, nie okrywam jej, bo i tak się odkrywa i dzięki temu w ogóle mi nie choruje. Tylko raz miała katar, teraz przed świętami jak i ja byłam chora (i reszta domowników) Odnośnik do komentarza żabol22 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 masz racje Gosiu moja ciotka tak robiła ze swoim synem ( jedynakiem) Pamietam jak dziś było lato 35 stopni a moze i wiecej a ona mu ubierała rajstopy i spodenki dziecko było przegzane i do dziś jest taki chorowity ze jak go rozłozy to leży plackiem 14.03.12 Maja Katarzyna ( 3650g i 55 cm) 12:25 CC 28.10.2009 Szymon Piotr ( 3700g i 56cm) 21:05 CC :36_3_19: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza małagosia77 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Mam ochotę coś zjeść, tylko nie bardzo wiem co Może bułkę z serem i pomidorkiem i do tego kakao... A moje dzieciaki zajadają się "serduszkiem" - takim budyniem waniliowym. Komicznie to wygląda jak się karmią na wzajem Odnośnik do komentarza żabol22 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 w pokoju znowu zaczeło się robic duszno - musiałam przewietrzyc pokój, bo w nocy znowu moze być ciężkowiecie - tak sobie myśle ze te bóle mięśni to nie przez chorobe ale przez dziecko - czuje ból miednicy , jakby nerek z obu stron ( ale to pewnie promieniuje)widze ze ja jako jedyna nudze się w domu - dziś dopiero do łóżka pojde jak mąz wróci z pracy czyli 23ale chyba skorzystam z kapieli wczesniej 14.03.12 Maja Katarzyna ( 3650g i 55 cm) 12:25 CC 28.10.2009 Szymon Piotr ( 3700g i 56cm) 21:05 CC :36_3_19: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza małagosia77 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Ja powolutku będę się też zbierała. Muszę moją trzódkę przygotować do snu. Kuba jeszcze uprosił mnie tymi swoimi wielkimi oczyskami obejrzenie meczu... ja za to moimi widzę, co będzie z jutrzejszym wstawaniem do szkoły... Miłego wieczorku wszystkim życzę, a Tobie Żabolku cudownej, pachnącej kąpieli. Dobrej nocki i kolorowych snów Odnośnik do komentarza dejanira5 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 ja sama byłam takim dzieckiem, zawsze po uszy ubrana i opatulona szalikiem, a w szkole i przedszkolu dwa tygodnie chodziłam na zajęcia a potem 3 tygodnie chorowałam, na szczęście wyrosłam z tego. Nie wiem jak w waszych okolicach ale my na dziecko które co chwila choruje mówimy pieszczotliwie "przesrane" Odnośnik do komentarza żabol22 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 dejanirko oj to ja współczuje latem się parzyć ...Mnie ten mój chłop cały czas siedzi w głowie... Normalnie nie bede się do niego odzywac jak sprzeda samochód tak jak stoi z tym radiemWybiore z konta jeszcze 3 tys. i ma dołożyć i kupić nowy - i opłaty zrobić.. I nie interesować mnie to bedzie czy mu starczy czy nie. Jak On mnie dzis wkurza!! niech tylko przyjedzie za pół godzinykatar mnie dalej męczy no i naszła mnie ochota na kakao 14.03.12 Maja Katarzyna ( 3650g i 55 cm) 12:25 CC 28.10.2009 Szymon Piotr ( 3700g i 56cm) 21:05 CC :36_3_19: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza dejanira5 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 żabol22dejanirko oj to ja współczuje latem się parzyć ...Mnie ten mój chłop cały czas siedzi w głowie... Normalnie nie bede się do niego odzywac jak sprzeda samochód tak jak stoi z tym radiemWybiore z konta jeszcze 3 tys. i ma dołożyć i kupić nowy - i opłaty zrobić.. I nie interesować mnie to bedzie czy mu starczy czy nie. Jak On mnie dzis wkurza!! niech tylko przyjedzie za pół godzinykatar mnie dalej męczy no i naszła mnie ochota na kakaoKakao jest dobre na wszystko lub gorąca czekolada Odnośnik do komentarza żabol22 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Ale nie na moje nerwy Zastanawiam się nad szkołą rodzenia? Nie bardzo mam pojęcie od którego miesiąca można chodzić i jak długo to trwa? 14.03.12 Maja Katarzyna ( 3650g i 55 cm) 12:25 CC 28.10.2009 Szymon Piotr ( 3700g i 56cm) 21:05 CC :36_3_19: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza AnnaWF Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Żabolku i jak tam? Autko sprzedane? Co do wózka to ostatnio też z męzem stwierdzilismy, że nie będziemy szalec i kupimy taki do max 1000pln. Myślę, że dla kolejnego dziecka i tak bedę chciała nowy takze nie ma co kupować drozszego bo to takie tylko 'jednorazowy zakup'. Naszczęście mam juz od siostry: nosidełko do samochodu takze to odpada, łóżeczko i szafke na ubranka z szufladkami. Tak naprawde to trzeba kupic wanienke, ubranka, materacyk do przewijaka a przewijak zrobi mój zdolny mąż (haha), kosmetyki i pieluszki tetrowe. Trochę nam tych wydatków odeszło z tego wzgledu, ze siostra dużo rzeczy mi po ostatnim swoim synku zostawiła - i bardzo mnie to cieszy! I tez bardzo sie cieszę, że mamy wśród nas tak doświadczona mamusie jaką jest Małgosia! Twoje rady bardzo nam sie przydają!! Pozdrawiam i udanego czwartku życzę! Odnośnik do komentarza wiolcia1607 Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Witajcie Kochane Dziewuszki !!!w Warszawie poranek bardzo przyjemny. Właśnie zabieram się do pracy, ale najpierw Wy. Ponawiam pytanie : Jak tam z autkiem Żabolku? Nadal stoi czy już odjechał? NIe denerwuj się na tego swojego chłopa, bo co my byśmy bez nich zrobiły? :) Żabolku co do szkoły rodzenia to już kieedyś pisałam,że dzwoniłam do szpitala, w którym chcemy rodzić. Tam jest szkoła rodzenia i położna powiedziała żebym zadzwoniła po 20 czerwca to wtedy się zapiszemy. przyjmują od około 25 tygodnia. Ale nie wiem czy tak jest wszędzie. Zajęcia są raz w tydodniu po 2 godziny przez 7 tygodni. Mówiła, że czasami grupa chcę szybciej to przyspieszają jeśli mogą Odnośnik do komentarza Nena Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Hej dziewczyny! Uroczyście przedstawiam nowego członka naszej rodziny: oto Bafi 7-mc golden retriever[ATTACH]7348[/ATTACH] podaruj 1% dla Tomka http://fundacja-sloneczko.pl/apele/pokaz_opis.php?ida=120/C Odnośnik do komentarza milka21 Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Witajcie!Ja dzisiaj coś źle spałam i teraz nie najlepiej się czuję. Nena fajny ten nowy członek rodzinki Żabolku mnie mój mąż też wczoraj nieźle wkurzył. Te chłopy są za bardzo uparte i czasami nic do nich nie dociera Odnośnik do komentarza AnnaWF Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Nena śliczny psiak!!!! Gratuluję wyboru!!!! Ja tez mam golden retrivera- 1,5 roczna sunie Kalę!!! Te psiaki to czysta radość. Kochane, nie agresywne, uwielbiaja dzieci, wierne i posłuszne. Same superlatywy!!!! Odnośnik do komentarza małagosia77 Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Cześć dziewczynki :) Nena, AnnaWF śliczne macie te psiaki. Zawsze chciałam mieć takiego, bo wiem, że one są idealne dla dzieci. Ale teraz muszę odpuścić, bo nie dam rady z trójką i psiakiem. Może jak maluszki podrosną - kiedyś na pewno Milka życzę poprawy samopoczucia. Zdrzemnij się w ciągu dnia, najlepiej po jedzonku to humorek Ci się poprawi. Żabolku jak tam udała się transakcja. Mam nadzieję, że Twój mąż nie ucierpiał AnnaWF dziękuję bardzo. Cieszę się, że mogę Wam się na coś przydać. Jak to jest z ludźmi, że dla Was jestem pomocna, a za nim do Was trafiłam, to na innym forum dowiedziałam się że trzecie dziecko to głupota albo patologia... W każdym razie - dziękuję U nas dziś pochmurno i wietrznie. Zastanawiam się czy w ogóle wyjść z małą. Nie chce mi się Odnośnik do komentarza AnnaWF Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 O matko Małgosiu to na jakich forach Ty bywałaś??? Jaka patologia?? Wiesz co ludzie to potrafia byc takimi świaniami, że sie w głowie nie mieści... Ja szczerze Ci powiem, że sama bardzo chciałabym trzecie dziecko..No ale najpierw chciałbym urodzic pierwsze. Ale takie plany są. U mojej siostry jest 3 chłopców. Nie powiem, ten trzeci nie był planowany. Siostra troche przeżywała, że dopiero co z pieluch wyszła i kolejne, że kariera itp. A teraz?? Jest to najukochańsze dziecko naszej rodziny a i kariera nie ucierpiała. Takze widzisz!!! Myślę, że nie powinnaś sie w ogóle przejmować Pozdrawiam Odnośnik do komentarza małagosia77 Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Dlatego zwinęłam się stamtąd i wcale się nie przejmuję takimi opiniami. Cieszę się, że znalazłam Was i z Wami jest mi dobrze Odnośnik do komentarza Poprzednia 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 Dalej Strona 132 z 554 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Obserwujący 0
żabol22 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 bebe2k i tak wykorzystasz wszystkie koszulki które zakupisz ale też słyszłam że te wiązane na bok badż na zatrzaski sa bardzo przydatne. Zreszta Małgośka nam najlepiej doradzi Wiecie a ja się zastanawiam nad kupnem jeszcze jednej pościeli na allegro do łóżeczka. No i wózki ogladałam - zdecydowałam jednak że taki za 600 zł mi wystarczy, na pompowanych kołach. Nie będe wymyślała. I tak spacerówka z czasem jest najbardziej korzystna - a my maluszków będziemy mieli na samą zime U nas za taki trzeba liczyć 1000 zł a tam nawet maja z fotelikami samochodowymi. A łóżeczko to i u nas w Agatce dostane do 300 zł na allegro też mają takie ceny 14.03.12 Maja Katarzyna ( 3650g i 55 cm) 12:25 CC 28.10.2009 Szymon Piotr ( 3700g i 56cm) 21:05 CC :36_3_19: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza
żabol22 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Żabolku ja już od dłuższego czasu mam wysuszoną i przekrwioną śluzówkę nosa. Strasznie mi to przeszkadza. A czasami zdarza mi się że ni z tego ni z owego z nosa cieknie mi woda: kropelka po kropelce ja nie pamietam kiedy ostatnio piłam kawe - od czasu do czasu zawsze sobie rozpuszczalna zrobiłamTo prawda ja wczoraj miałam takie wrażenie ze mam wode. A dziś to chyba typowo zatokowy mam katar 14.03.12 Maja Katarzyna ( 3650g i 55 cm) 12:25 CC 28.10.2009 Szymon Piotr ( 3700g i 56cm) 21:05 CC :36_3_19: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza
małagosia77 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 żabol22bebe2k i tak wykorzystasz wszystkie koszulki które zakupisz ale też słyszłam że te wiązane na bok badż na zatrzaski sa bardzo przydatne. Zreszta Małgośka nam najlepiej doradzi Wiecie a ja się zastanawiam nad kupnem jeszcze jednej pościeli na allegro do łóżeczka. No i wózki ogladałam - zdecydowałam jednak że taki za 600 zł mi wystarczy, na pompowanych kołach. Nie będe wymyślała. I tak spacerówka z czasem jest najbardziej korzystna - a my maluszków będziemy mieli na samą zime U nas za taki trzeba liczyć 1000 zł a tam nawet maja z fotelikami samochodowymi. A łóżeczko to i u nas w Agatce dostane do 300 zł na allegro też mają takie ceny Żabolku dziękuję Ci bardzo, poczułam się przydatna aż mi się łezka zakręciła ze wzruszenia Zawsze chętnie Wam pomogę. Co do pościeli, to powiem Ci że ja mam tylko jeden cały komplet. Mała i tak nie śpi na poduszce więc poszewka odpada na razie. A jak planuję pranie, to mam zapasowe prześcieradło a młodą przykrywam ciepłym kocykiem - zresztą i tak rozkopuje się w nocy. A przy takim niemowlaczku ta pościel tak się nie brudzi, bardziej się kurzy. Odnośnik do komentarza
żabol22 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 w sumie to masz i racje - ale niech u mnie zobacza że dziecko by lezało pod kocem zaraz bedzie nagonka na mnie..tym bardziej w chłodne dni 14.03.12 Maja Katarzyna ( 3650g i 55 cm) 12:25 CC 28.10.2009 Szymon Piotr ( 3700g i 56cm) 21:05 CC :36_3_19: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza
Gość babe2k Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Malgoisu Ty tu jestes jak zloto w tych sprawach heheheeh Odnośnik do komentarza
żabol22 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 U nas nadszedł czas na kolacje - głodek dopadł 14.03.12 Maja Katarzyna ( 3650g i 55 cm) 12:25 CC 28.10.2009 Szymon Piotr ( 3700g i 56cm) 21:05 CC :36_3_19: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza
małagosia77 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Żabolku, zobaczysz, że będziesz często korzystała z kocyka w domu. Muszę Wam powiedzieć, że Kuba (pierwsze dziecko) był dmuchany i chuchany. Zawsze opatulony, ciepło ubrany - do teraz mi tak zostało, że opatulam go kołdrą. I efekt: bardzo często katar, gardło i kaszel. A z Zosią już się tak nie cackałam. W pokoju temperatura max. 18-19 stopni, nie okrywam jej, bo i tak się odkrywa i dzięki temu w ogóle mi nie choruje. Tylko raz miała katar, teraz przed świętami jak i ja byłam chora (i reszta domowników) Odnośnik do komentarza
żabol22 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 masz racje Gosiu moja ciotka tak robiła ze swoim synem ( jedynakiem) Pamietam jak dziś było lato 35 stopni a moze i wiecej a ona mu ubierała rajstopy i spodenki dziecko było przegzane i do dziś jest taki chorowity ze jak go rozłozy to leży plackiem 14.03.12 Maja Katarzyna ( 3650g i 55 cm) 12:25 CC 28.10.2009 Szymon Piotr ( 3700g i 56cm) 21:05 CC :36_3_19: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza
małagosia77 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Mam ochotę coś zjeść, tylko nie bardzo wiem co Może bułkę z serem i pomidorkiem i do tego kakao... A moje dzieciaki zajadają się "serduszkiem" - takim budyniem waniliowym. Komicznie to wygląda jak się karmią na wzajem Odnośnik do komentarza
żabol22 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 w pokoju znowu zaczeło się robic duszno - musiałam przewietrzyc pokój, bo w nocy znowu moze być ciężkowiecie - tak sobie myśle ze te bóle mięśni to nie przez chorobe ale przez dziecko - czuje ból miednicy , jakby nerek z obu stron ( ale to pewnie promieniuje)widze ze ja jako jedyna nudze się w domu - dziś dopiero do łóżka pojde jak mąz wróci z pracy czyli 23ale chyba skorzystam z kapieli wczesniej 14.03.12 Maja Katarzyna ( 3650g i 55 cm) 12:25 CC 28.10.2009 Szymon Piotr ( 3700g i 56cm) 21:05 CC :36_3_19: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza
małagosia77 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Ja powolutku będę się też zbierała. Muszę moją trzódkę przygotować do snu. Kuba jeszcze uprosił mnie tymi swoimi wielkimi oczyskami obejrzenie meczu... ja za to moimi widzę, co będzie z jutrzejszym wstawaniem do szkoły... Miłego wieczorku wszystkim życzę, a Tobie Żabolku cudownej, pachnącej kąpieli. Dobrej nocki i kolorowych snów Odnośnik do komentarza
dejanira5 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 ja sama byłam takim dzieckiem, zawsze po uszy ubrana i opatulona szalikiem, a w szkole i przedszkolu dwa tygodnie chodziłam na zajęcia a potem 3 tygodnie chorowałam, na szczęście wyrosłam z tego. Nie wiem jak w waszych okolicach ale my na dziecko które co chwila choruje mówimy pieszczotliwie "przesrane" Odnośnik do komentarza
żabol22 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 dejanirko oj to ja współczuje latem się parzyć ...Mnie ten mój chłop cały czas siedzi w głowie... Normalnie nie bede się do niego odzywac jak sprzeda samochód tak jak stoi z tym radiemWybiore z konta jeszcze 3 tys. i ma dołożyć i kupić nowy - i opłaty zrobić.. I nie interesować mnie to bedzie czy mu starczy czy nie. Jak On mnie dzis wkurza!! niech tylko przyjedzie za pół godzinykatar mnie dalej męczy no i naszła mnie ochota na kakao 14.03.12 Maja Katarzyna ( 3650g i 55 cm) 12:25 CC 28.10.2009 Szymon Piotr ( 3700g i 56cm) 21:05 CC :36_3_19: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza
dejanira5 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 żabol22dejanirko oj to ja współczuje latem się parzyć ...Mnie ten mój chłop cały czas siedzi w głowie... Normalnie nie bede się do niego odzywac jak sprzeda samochód tak jak stoi z tym radiemWybiore z konta jeszcze 3 tys. i ma dołożyć i kupić nowy - i opłaty zrobić.. I nie interesować mnie to bedzie czy mu starczy czy nie. Jak On mnie dzis wkurza!! niech tylko przyjedzie za pół godzinykatar mnie dalej męczy no i naszła mnie ochota na kakaoKakao jest dobre na wszystko lub gorąca czekolada Odnośnik do komentarza
żabol22 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Ale nie na moje nerwy Zastanawiam się nad szkołą rodzenia? Nie bardzo mam pojęcie od którego miesiąca można chodzić i jak długo to trwa? 14.03.12 Maja Katarzyna ( 3650g i 55 cm) 12:25 CC 28.10.2009 Szymon Piotr ( 3700g i 56cm) 21:05 CC :36_3_19: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza
AnnaWF Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Żabolku i jak tam? Autko sprzedane? Co do wózka to ostatnio też z męzem stwierdzilismy, że nie będziemy szalec i kupimy taki do max 1000pln. Myślę, że dla kolejnego dziecka i tak bedę chciała nowy takze nie ma co kupować drozszego bo to takie tylko 'jednorazowy zakup'. Naszczęście mam juz od siostry: nosidełko do samochodu takze to odpada, łóżeczko i szafke na ubranka z szufladkami. Tak naprawde to trzeba kupic wanienke, ubranka, materacyk do przewijaka a przewijak zrobi mój zdolny mąż (haha), kosmetyki i pieluszki tetrowe. Trochę nam tych wydatków odeszło z tego wzgledu, ze siostra dużo rzeczy mi po ostatnim swoim synku zostawiła - i bardzo mnie to cieszy! I tez bardzo sie cieszę, że mamy wśród nas tak doświadczona mamusie jaką jest Małgosia! Twoje rady bardzo nam sie przydają!! Pozdrawiam i udanego czwartku życzę! Odnośnik do komentarza
wiolcia1607 Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Witajcie Kochane Dziewuszki !!!w Warszawie poranek bardzo przyjemny. Właśnie zabieram się do pracy, ale najpierw Wy. Ponawiam pytanie : Jak tam z autkiem Żabolku? Nadal stoi czy już odjechał? NIe denerwuj się na tego swojego chłopa, bo co my byśmy bez nich zrobiły? :) Żabolku co do szkoły rodzenia to już kieedyś pisałam,że dzwoniłam do szpitala, w którym chcemy rodzić. Tam jest szkoła rodzenia i położna powiedziała żebym zadzwoniła po 20 czerwca to wtedy się zapiszemy. przyjmują od około 25 tygodnia. Ale nie wiem czy tak jest wszędzie. Zajęcia są raz w tydodniu po 2 godziny przez 7 tygodni. Mówiła, że czasami grupa chcę szybciej to przyspieszają jeśli mogą Odnośnik do komentarza
Nena Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Hej dziewczyny! Uroczyście przedstawiam nowego członka naszej rodziny: oto Bafi 7-mc golden retriever[ATTACH]7348[/ATTACH] podaruj 1% dla Tomka http://fundacja-sloneczko.pl/apele/pokaz_opis.php?ida=120/C Odnośnik do komentarza
milka21 Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Witajcie!Ja dzisiaj coś źle spałam i teraz nie najlepiej się czuję. Nena fajny ten nowy członek rodzinki Żabolku mnie mój mąż też wczoraj nieźle wkurzył. Te chłopy są za bardzo uparte i czasami nic do nich nie dociera Odnośnik do komentarza
AnnaWF Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Nena śliczny psiak!!!! Gratuluję wyboru!!!! Ja tez mam golden retrivera- 1,5 roczna sunie Kalę!!! Te psiaki to czysta radość. Kochane, nie agresywne, uwielbiaja dzieci, wierne i posłuszne. Same superlatywy!!!! Odnośnik do komentarza
małagosia77 Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Cześć dziewczynki :) Nena, AnnaWF śliczne macie te psiaki. Zawsze chciałam mieć takiego, bo wiem, że one są idealne dla dzieci. Ale teraz muszę odpuścić, bo nie dam rady z trójką i psiakiem. Może jak maluszki podrosną - kiedyś na pewno Milka życzę poprawy samopoczucia. Zdrzemnij się w ciągu dnia, najlepiej po jedzonku to humorek Ci się poprawi. Żabolku jak tam udała się transakcja. Mam nadzieję, że Twój mąż nie ucierpiał AnnaWF dziękuję bardzo. Cieszę się, że mogę Wam się na coś przydać. Jak to jest z ludźmi, że dla Was jestem pomocna, a za nim do Was trafiłam, to na innym forum dowiedziałam się że trzecie dziecko to głupota albo patologia... W każdym razie - dziękuję U nas dziś pochmurno i wietrznie. Zastanawiam się czy w ogóle wyjść z małą. Nie chce mi się Odnośnik do komentarza
AnnaWF Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 O matko Małgosiu to na jakich forach Ty bywałaś??? Jaka patologia?? Wiesz co ludzie to potrafia byc takimi świaniami, że sie w głowie nie mieści... Ja szczerze Ci powiem, że sama bardzo chciałabym trzecie dziecko..No ale najpierw chciałbym urodzic pierwsze. Ale takie plany są. U mojej siostry jest 3 chłopców. Nie powiem, ten trzeci nie był planowany. Siostra troche przeżywała, że dopiero co z pieluch wyszła i kolejne, że kariera itp. A teraz?? Jest to najukochańsze dziecko naszej rodziny a i kariera nie ucierpiała. Takze widzisz!!! Myślę, że nie powinnaś sie w ogóle przejmować Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
małagosia77 Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Dlatego zwinęłam się stamtąd i wcale się nie przejmuję takimi opiniami. Cieszę się, że znalazłam Was i z Wami jest mi dobrze Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Statystyki użytkowników
Użytkowników
Najwięcej online
bahome
Inspiracje pokojowe 🌸
Przez bahome, w Kącik dla mam
Szukam pięknego misia
Przez Macioszek99, w Przedszkolaki
Kupować śpiochy czy pajace?
Przez Ania112321, w Noworodki i niemowlaki
Jak wygląda u Was poranna pielęgnacja skóry?
Przez Turkina, w Zdrowie i pielęgnacja oraz dobra forma
Urodziny dla dziecka
Przez werta, w O wszystkim
Najpopularniejsze
Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :) 1 2 3 4 3386
Przez Dziubala, w Przedszkolaki
"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej 1 2 3 4 2892
Przez andzia, w Uczniowie, Nastolatki
Marcóweczki 2016 1 2 3 4 2795
Przez Olusia, w Uczniowie, Nastolatki
Majowe słoneczka 2009 1 2 3 4 2729
Przez czarna_aga, w Uczniowie, Nastolatki