Skocz do zawartości
Forum

Mamusie po 30-stce czyli "k�cik mamutków"

gabalas

Rekomendowane odpowiedzi

Ann
dzis pojde wczesniej spac, dzis pojde wczesniej spac, dzis pojde wczesniej spac, dzis pojde wczesniej spac... :Śmiech:

Marzycielka..............:Śmiech:

monikouette
hej monia :)
dobrze tlumaczysz z tym bablem powietrza :)
a powiedz mi, Manka to ktory to sloiczek caly wcina?? 200g???? tutaj jest tak ze posilek to okolo 200ml wszystkiego
planowo to Noas bedzie teraz jadal 210ml mleka rano z kaszka potem w poludnie tyle samo kolo 16/17 sloiczk owocow i 120 mleka i na wieczor warzywko z mlekiem (bez kaszki) okolo 200ml, to wg francuskich lekarzy wystarczajace, oczywiscie z jakas tam lekka poprawka :)

Mańka rano 180 mleko jedynkę, potem 150 też mleko, słoik chyba 125-130gr owoce albo warzywka i mleka ok 120 i wieczorkiem 150-180 flacha. Samo mleko bez kaszki, bo lekarka jeszcze kazała poczekać. Ale nocki przesypia więc chyba jej starcza. A ciągu dnia wypija 100 herbatki ziołowej i 100 rumiakowej. No to i wsio.

Witam wtorkowo

gabalas to tak jak u mnie. Wieczorami m. okupuje komputer i nici z nocnego przesiadywania przed kompem. Może i lepiej, bo przynajmniej (tak jak sobie obiecałam) przez ferie muszę się porządnie wyspać, by móc pełna sił i werwy wrócić do pracy.

monika4 no ia nie znam tej gry. Więc witaj w klubie "niewtajmeniczonych" :oczko: No to i ja zacznę stosować zasadę 3xK :oczko:

moniq wyspałaś się?

Ann od kilku dni z Nisią podobnie postępujemy tak jak Ty. Ale to na razie nie odnosi zadnego skutku. Rozmawiamy z nią, ewentualnie czekamy, aż się uspokoi...

Monia38 nie martw się, jak zacznie się ruszać, to waga jej spadnie.

A ja zaraz zmykam na ploteczki i na kawusię do koleżanki, która ma synka o 3 tyg. starszego od mojej Nisi. Zatem dzieciaczki (mam taką nadzieję) pobawią się, a my poplotkujemy.

Miłego dnia.

http://ticker.7910.org/as1cCDgNw0N0010MDA0NjAxZHwwNmR8SnVzdHlzaWEgLSA.gif
http://ticker.7910.org/as1cvfqVM000010MTM3bGR8MDYyMGR8V2Vyb25pc2lhIC0g.gif