Skocz do zawartości
Forum

Mamusie po 30-stce czyli "k�cik mamutków"

gabalas

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka
Witam wszystkie kobitki. U nas zimno i deszczowo i szaro i sennie.

moniq faktycznie smutne wieści. Zdrówka dla taty, dużo sił dla Ciebie i wiem, że dasz radę. Dzielna z Ciebie dziewczyna. Trzymaj się i udanego targowania.

gabalas tak to bywa, że jeśli chodzi o dziecko to się nie oszczędza. Super zakupy.

slonko kiecka całkiem, całkiem. A Julka na co się wybiera - ma jakiś bal w szkole? A te wiadomości o butelkach plastikowych z toksycznymi związkami - hm...nieciekawe są.

Anulka zdróweczka dla córeczki. Kiedy WAS w końcu choróbska ominą? Trzymaj się i dużo sił życzę.

Ann widzę, że i u WAS pogoda kapryśna.

Pozdrawiam.

http://ticker.7910.org/as1cCDgNw0N0010MDA0NjAxZHwwNmR8SnVzdHlzaWEgLSA.gif
http://ticker.7910.org/as1cvfqVM000010MTM3bGR8MDYyMGR8V2Vyb25pc2lhIC0g.gif

Dzień Dobry

Maja dostał po północy lek p/gorączkowy, następny dopiero po 8 rano, więc przerwy gorączkowe wydłużają się o 2 dałam jej antybiotyk drugą dawkę...mam nadzieję, że powoli będzie jej przechodzić...w każdym razie katarek zaczął się wylewać a nie zalegać gdzieś wysoko...teraz śpi, Miki męczy tatę a ja mam czas na kawę i śniadanie.

Witam niedzielnie

Dwie ostatnie nocki zaliczam do kiepskich. Troszkę ulgi przynosi Maćkowi Paracetamol, ale nie tak bardzo jakbym sobie tego życzyła. Widać, że coś go męczy, ale nie wiadomo co :confused:. Już nie kicha, oczy nie łzawią, Clemastinum szybko pomógł. Kto wie, być może kolejne ząbki czekają na wyjście :confused:. Ciekawe jest to, że w dzień ładnie śpi, a nocki mu nie służą :arf:
Byliśmy wczoraj w Ikei, K chciał oglądnąć potencjalne meble do swojego biura. Zależało mu żebym ja ;) podpowiedziała, który kolor, fason itd. Miło minął czas, Adaś wyszalał się w kulkach a potem zjedliśmy tam obiad. Zważywszy na fakt, że od rana mocno lało to całkiem dobrze zagospodarowaliśmy czas :)
Wieczorem nie zaglądnęłam, bo chwilę po 20.00 padłam na sofie :Szok:

Gabalas – jakie łóżeczko kupiliście? Z opisu domyślam się, ze byliście w Ikei ;)

Słonko – szykowna sukienka :)
Dzięki za info o butelkach, Maciuś ma właśnie Aventa.

Moniq – smutne wieści z Polski :(, zdrówka dla taty! Obyś miał duży ruch na targu i mogła mysi skupić na czymś innym.

Lehrerin – fajniutki wieczór mieliście :)

Witam niedzielnie.
Kurcze Moniq smutne wiadomości. Dużo zdrówka dla taty.

Lehrerin to się odstresowaliście. Co się porobiło z suwaczkiem??

Anulka zdrówka dla Majusi. Dobrze, że m zajął się trochę Mikim to odpoczniesz:Oczko:

Dziubala oby Maciusiowi szybciutko się polepszyło. Wiesz, moja Aśka jak była mała to tak miała. W dzień spokój a w nocy budziła się i okazało się, że to uszy. Może warto byłoby sprawdzić.

Ja dzisiaj w nocy też miałam pobudki. Ale tylko do 2:Śmiech:, więc nie zdążyłam zasnąć:whistle: Babcia podkarmiła ją troszkę ruskimi pierogami :lol: Mamy już 6 zęboli, więc na jakiś miesiąc nocne pobudki powinny się uspokoić.

Zmykam i miłej niedzieli w sympatycznym towarzystwie wszystkim życzę.

Dziubalko niby sklep, nic specjalnego a jaka frajda...tym bardziej, że pogoda beznadziejna...
Życzę nocek przespanych, bo wiem jak poźniej w ciągu dnia owocuje to zmęczeniem materiału :Padnięty:
S zabrał Mikulę i jego kuzyna na Hortona. Mam nadzieję, że będą zadowoleni. Potem jakis mały spacer jak pogoda pozwoli i pizza na obiadek. siedzę z Maja ale nie powiem, żebym jakos specjalnie tęskniła za nimi. W końcu spędzam z nimi praktycznie 24/24.:Padnięty:

Ja znowu czekam na m i moją mamę. Pojechali do Obi, Ikei i jeszcze gdzieś. Babcia szleje. Chiała młodej kupić panele do pokoju, a młodym jakieś pierdoły do łazienki. Jak pojechali to zginęli:lol: A mi się gaz skończył i nie mam jak skończyć obiad, chociaż wszystko już mam oprócz ziemniaków, bo chciałam , żeby były świerze jak wócą. Surowe będą jedli:lol:

Monia38
Ja znowu czekam na m i moją mamę. Pojechali do Obi, Ikei i jeszcze gdzieś. Babcia szleje. Chiała młodej kupić panele do pokoju, a młodym jakieś pierdoły do łazienki. Jak pojechali to zginęli:lol: A mi się gaz skończył i nie mam jak skończyć obiad, chociaż wszystko już mam oprócz ziemniaków, bo chciałam , żeby były świerze jak wócą. Surowe będą jedli:lol:

:Śmiech::Śmiech::Śmiech::Śmiech:

Anulka a Mjaja jaki ma antybiotyk przepisany? Dobrze, że "pozbyłaś się" chłopaków, złap odech, chociaż to trudne przy chorej dziecinie...

Monia38ale masz fajnie, mama szaleje na zakupach, może i Ci coś kupi :oczko:

Dziubala spokojniejszych nocek i duuuuuużo snu życzę.

Niedziela mija leniwie, dzisiaj też nadrabiam zaległości filmowe - ale już sama, bo m. na kursie....Przy tej pogodzie to tylko mi to zostało. Trochę poczytałam, ale tak mnie zmożyło, że się zdrzemnęłam na pół godzinki. Niśka szaleje, bo wyciągnęłam jej kocyki i wszystkie lale i miśki kładzie spać i im śpiewa: "Hu hu ha, nasza zima zła" :sofunny: To jej ostatni hit :oczko:

http://ticker.7910.org/as1cCDgNw0N0010MDA0NjAxZHwwNmR8SnVzdHlzaWEgLSA.gif
http://ticker.7910.org/as1cvfqVM000010MTM3bGR8MDYyMGR8V2Vyb25pc2lhIC0g.gif